Kanı Bozuklar !!!

arkadaşalr bugün hayatımın en üzücü günlerinde biri yaşadım.
motosikletim çalındı:salut::salut: ( 34 vgl 48 siyah kanuni storm)
saat 1:39 da işe gittim (silivri maxi) motosikletimide motor parkına bıraktım direksiyonu kitledm ve içeri girdim.
saat 3 gibi hava almak için dışarı çıktım ve bide ne göriyim motorum yok : (
hemen güvenlikleri çağırdım kamera kayıtların abaktılar fakat bi sonuç yok dediler.kör noktaya denk gelmiş bulunduğu yer.
o mekandada yaklaşık 6 kamera var ve hiç biri çekmemiş.güvenliklerle bayağı tarıştıktan sonra polis geldi onlarda inceledi ama sonuç aynı.olay sırasındada benmkide dahil yaklaşık 5 motor vardı ve 10 metre ilerdede güvenlik vardı.yarın savcılığa gidicem ve maxi ye dava açıcam.
anlamadığım motoru çalıştırmadan o kadar insanın içinden nasl alıp götürdükleri..
yani işin sonucu kara kızım gitti ve geri geliceğinide hiç sanmıyorum.allah kimsenin başına vermesn böle bi olay gerçekten çok üzücü ve can yakıcı.
daha 5 taksidi kalmıştı yani yaklaış 1 milyar daha borcu var .ben ödicem elin kanı bozukları binicek .yediremiyorum :pr::pr:
dava açsam sizce sonucu ne olur??

Son düzenleme:
Arkadaşım Gecmiş Olsun Işallah Bulunur Eger Destk Istersen Bız Herzmn Varız

ALLAH sabır versin çok zor bir durum.. maxi firmasına dava açmanın hiçbir faydası olmaz, güvenlik şirketinin anlaşma metnine bakılır mahkemede, eğer işyeri dışındaki araçlardan da sorumluysalar, o zaman bir sonuş alırsın..
mehmet topal öyle bir vurdu ki, tam 140 metreden, az daha gol oluyordu bak milli maçı izle rahatlarsın.. şu an tüm türkiye maç izliyor..

gecmıs olsun davanın pek ıyı sonuclanacagını sanmıyorum.ıyı olsa burada yasıyor olmazdın sanırım.en kotusude artık sende olmayan bır sey ıcın para odeyecek olman.serefsız adamlar...ınsallah burunlarından gelır yada parası hayır etmez calanlara...gecmıs olsun..

kardeş inşallah en kısa zamanda bulunur.benimde motorumu çalmışlardı hala arkalarından rahmet okurum Allah belalarını versin. ne diyeyim inşallah bulunur.

evet güvenlik ve güvenlik kameralı bir yerden çalınan motorlari şirketler ödüyor cünkü güvenlikleri iş yapmasın hayrına diye almıyorlar orayı korumak ıcın sen bır an once dava ac okadar guvenlıgın arasında nasıl calındı ben anlamadım dogrsu..

Plakası: 34VGL48
Markası: KANUNİ
Modeli: 2007
Sahip Belge Tarihi: 05.11.2007
Tescil Birimi: BAĞCILAR
Renk 1: SİYAH
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

çalıntı olarak gözükmüyor bunu trafige bildirerek düzelttir çalıntı olarak gözüksün cunku trafıklerde durduruldugu zaman evraklarına bakıyorlar...

ALLAH sabır versin çok zor bir durum.. maxi firmasına dava açmanın hiçbir faydası olmaz, güvenlik şirketinin anlaşma metnine bakılır mahkemede, eğer işyeri dışındaki araçlardan da sorumluysalar, o zaman bir sonuş alırsın..
mehmet topal öyle bir vurdu ki, tam 140 metreden, az daha gol oluyordu bak milli maçı izle rahatlarsın.. şu an tüm türkiye maç izliyor..

arkadaşım allah belalarını versin,inşallah biraz kullanıp bir kenara bırakırlar.

yahu bu sahanın toplamı kaç metreki?

40 yazacağıma 140 yazmışım.. hani ilker yasin bazı şeyleri çok abartırya, bu da böyle.. geçen gün yine büyük bi gaf yaptı, 8 yıldır arsenalde oynayan henry için, ajax ta oynuyor demişti, (barcelonada). bende böyle gaf yaparım.
bu arada milli takım iyice bocalıyor. çizgiden çevirdik golu

motoru orada alışan birileri çalmıştır bence araştırmaya devam et mutlaka bulunur o motor polis şu aralar denetimi sıklaştırdı beni 2 gün üst üste çevirdiler
ama bulunucağından eminim.. parçalanmadıysa....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum çok geçmiş olsun.çok üzücü bi durum.bence direk mahkemeye ver.

Çok geçmiş olsun arkadaşım umarm kısa zamanda motoruna kavuşursun.

Yanlız benim kafama takılan şey motor kör noktada duruyor olsa bile toz olup uçmadı ya. Bi şekilde hareket ettirildi ve bu da kameralara muhakkak yansımıştır.

Ayrıca senin işyerin orası ıse dava açman işinden olmana neden olabilir değilmi.

Tekrar geçmiş olsun.:pale:

geçmiş olsun kardeşim. inşallah bulursun motorunu... ya da buluruz...

saol abi teşekkür ederim .gerçekten kötü bi durum yaşamayan bilemez derler y ao derece yani:salut:

Çok geçmiş olsun arkadaşım umarm kısa zamanda motoruna kavuşursun.

Yanlız benim kafama takılan şey motor kör noktada duruyor olsa bile toz olup uçmadı ya. Bi şekilde hareket ettirildi ve bu da kameralara muhakkak yansımıştır.

Ayrıca senin işyerin orası ıse dava açman işinden olmana neden olabilir değilmi.

Tekrar geçmiş olsun.:pale:

teşekkür ederim saolsın.yok işimle bi alaksı yok .bizim orası bir nevi iş merkezi adıda maxi olarak geçiyo iiçerisinde mağazalr var bende o mağazarldan birinde personelm .

etrafta baska magaza vs varsa onunda kameralarını kontrol ettir

sadece benm motorun olduğu yerde zaten 6 tane kamera var.
ya diyorum bende göriyim şu görüntüleri almıyolar içeriye .gstermiyolar kayıtları:pr:

Geçmişcikler olsun :( Çok üzüldüm :( Allah kimseye vermesin :(

amin gerçekten kmsenin başına vermsn daha borcu bitmemişti:pr:
ben ödicem elin ..erefsizi binicek sefasını sürücek .en çok ta bu koyuyo zaten çıldırmamak elde değl:pr:

gecmıs olsun davanın pek ıyı sonuclanacagını sanmıyorum.ıyı olsa burada yasıyor olmazdın sanırım.en kotusude artık sende olmayan bır sey ıcın para odeyecek olman.serefsız adamlar...ınsallah burunlarından gelır yada parası hayır etmez calanlara...gecmıs olsun..

ewt motordan çok buna sıkılıyorum bende.motorun canı cehenneme ben milleti kalkındırcamm..

ya karamsar konuşmıyım ama polisinde bişy yapıcağını sanmıyorum.çalan namussuz plakayı çoktan kırıp atmıştr.polis nasl bulsun ??????

Son düzenleme:
peşini bırakma inşallah bulunur, cok üzücü ama her işte hayır vardır,

peşini bırakma inşallah bulunur, cok üzücü ama her işte hayır vardır,

evet sonuçta olucağı varmış ve olmuş.dediğin gii her işte bir hayır vardır.belki babam acicak halime bi gt250 r alcak :)
şaka bi yana mala gelsin cana değil bide byle düşünmek lazım bi yönde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar