Kamyon ve tır lastiklerinin patlaması!

kardeş çok geçmiş olsun bizim başımıza da geldi böle bi olay otmobildeydik ama yine de çok sarstı bizi

geçmiş olsun volkan'ım :) bir keresinde de ersin'le kütahyaya giderken inik lastikle ilerleyen tır görmüştük. lastik parçaları yola saçılmaya başlamıştı. :)

Allah korumus gecmis olsun!!!

2 ay önce arabamla giderken ayni durum bana oldu. Patlama sesi acayip.
Lastik patlamadan önce birden sisip büyük bir patlama sesi ile patliyor. Her ani saniye saniye izledim.

Tekrar gecmis olsun diyorum!

Geçen sene Bursa'ya giderken benzer bir durumla karşılaşmıştım.

Artık ne zaman ve nasıl olmuş bilmiyorum ama saolsun kamyoncu dayı; koskoca lastiği yolun ortasına bırakıp gitmiş.
Herkes 20 ile yolun sağ ve solundan geçiyodu. Trafik felçti :mrgreen:

Kimse inip kenare çekmeyi akıl etmemiş mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kamyoncular genelde eskiyen lastikleri arka ortaya takıp patlatana kdr kullanırlar yani senn yasadıgın olay aslında cok sık meydana gelen bi durum ama gelde onu lastigi bu duruma kdr gtrip patlatan o gerizekalı kamyonculara anlat

ayrıca onda bisey olmasa bn yolda cok gordum temin ortasında kocaman lastik parcaları.

bence gerizekalı cümlesi hiç olmadı 95-96 yıllarında bende tanker kullanıyordum senin ailendede vardır büyük araç kullanan:farao:

ve ben suzuki hayabusa kullanıyorum çin malına binen motorcuları dışlayalım mı böyle bir şey yok arkadaşlar her araç kullana aynı haklara sahip bence bu motor kullanan insanın başınada gelebilir 2000 yılında 120 km. hızla giderken lastiğim patladı ve barıyere vurdum yuvarlandım araç tırafiği arkamda birbirine girdi (e5 karayolunda) onlarda bizlere kötü hitamlarda bulunsun bence herkeze karşı saygılı olalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar