Kampanyaya gel aga :D Motomax

59x4wk.jpg
29p46ma.jpg
2hs12ex.jpg

hatuna aldım kendimde de aynı model yazlık bering

Bende 3 ürün aldım 2 si yanlış gönderilmiş geri gönderdim düzeltme için.
dizlik almıştım mesela hem ikiside left çıktı hemde paketsiz teşhir ürünü geldi.

Bende 3 ürün aldım 2 si yanlış gönderilmiş geri gönderdim düzeltme için.
dizlik almıştım mesela hem ikiside left çıktı hemde paketsiz teşhir ürünü geldi.

4riders ın mafsallı olanını aldım bende, onun sağı solu nasıl oluyo hocam, üzerinde yazı göremedim ben?

2 hafta % 30 magaza vardı. 1 Hafta inter indirimi vardi. Simdi adamın dediği hem mağaza hem internet olabilir. Bu geceyi bekleyelim. Belki fuara inat % 30dan da fazla olue :)

Ben tekstil montunu kullanıyorum gayet memnunum. Eldivenleride güzeldir eminim ama denemeden alma derim. Bazı ürünleri çok rahatsız.

Geçtiğimiz ay motor yağı ararken Motul 5100 ürünü için hem Motomax hem Feyizoğlu sitesine bakmıştım. İkisinde ürün 130 TL küsürdü, hızlı teslimatı için Feyizoğlu'nu tercih etmiştim. Şu an bakıyorum indirimli olarak yazdıkları aynı ürün için ;

http://www.motomaxonlineshop.com/motul-5100-technosynthese-4t-10w50-4l-sentetik-motor-yagi-pmu3014

174,90 TL fiyatın üstünü çizip ürünün zaten karlı fiyatı olan 135 TL'yi indirimli olarak göstermek tam bizim memleketin esnaflığına yaraşacak cinsten !

Helal size Motomax :cat:

Motomax son 6 aydır niyeti bozdu bende feyizoğluna kaydım o yüzden. Hatta mtomax benim gözümde ucuz ve kaliteli ekipmanın tek adresi gibi bişeydi ama kendi ayağına sıkmak böyle bişey sanırım :)

Motomax her sezon zam yapiyor, bunu bi kabul edicez once. Benim anlamadigim insanlari yaniltici indirim oranlari. %30 indirim var dedigi gunden bir gun once 90 lira olan mal 100 lira oluyor, sonra da %30 indirim ile 70 liraya dustu deniyor, ama aslinda o urunun fiyati 90 liraydi, onun ustunden %30 yapsa 63 liraya satmasi gerekirdi. Yani indirim yapmiyor demiyorum, yapiyor ama indirimden hemen bir gun once zam yapmasinin mantigini anlamiyorum.

Dedigim gibi aslinda yukardaki ornekte %22 yapacagi indirimi, oncesinden zam yaparak %30 mus gibi gosteriyor ve insanlara bakin ne kadar cok indirim yaptik gelin de alin diyormus gibi geliyor bana. Indirim zamani haric ordan pek malzeme almamaya calisiyorum. Fiyatlar 3-4 sene oncesine gore baya artmis durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar