Kampanyaya gel aga :D Motomax

MOTUL ürünlerini alacak arkadaşlar dikkat etsin!!! İndirim oranı %15. Geçen hafta mağazalarda %30 idi. Şimdi nasıl böyle oluyor; satış stratejisi.

olabilir. ona çok dikkat etmedim ben ama pazartesi aldıklarım 230 lira tutmuştu. şimdi aynı siparişten verdim 180 liraya indi. 50 lira indirim yani.

Ustadım,

Cevabınız ve teklifiniz için teşekkür ederim. Lakin, hayatım boyunca yağmur altındaki sürüşlerimi toplasanız 4 saat etmez. Dolayısıyla sizin yaşadığınız sorunu yaşamayacağımı tahmin ediyorum. Bahsettiğiniz delikler ufak da olsa, almışken seıfırını almak istiyorum. Zaten çok kullanmayacağım ama kullanırken de arkada delik vardı, seleye denk gelsin de oradan su almasın tedirginliği istemiyorum. Bilmiyorum, sanki o durumda çok rahatsız olacağım gibi geliyor bana, çabuk huylanıyorum :)

Motomax'in ürünleri hakkında birçok şeyler söylenmiş. Bunların büyük bir kısmı doğru da olabilir. Ama genelleme yapmamak lazım. Mont almak istediğimde, italyan bi erasmus öğrencim vardı, Kawasaki ER6N kullanıyordu da motor muhabbeti çok yapıyorduk. Ona sorumuştum İtalyan diyorlar, "OJ" markasını biliyor musun diye. Meğer o da italyada onu kullanıyormuş ve çok memnun olduğunu söyledi. Onun gazıyla ben de atmosfer modelini aldım. Çok şükür ki düşme ve sürtünmedeki koruma durumunu test etmedim. Ama onun dışında çok çok çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Keza Held, Bering, Dane, Difi gibi markalar da bildiğim duyduğum kadarıyla kaliteli ürünler yapıyorlar.

Sizin mağazayla yaşadığınız sorun ise gerçekten canımı sıktı. Kızıyorum bu tür esnaflıktan uzak, tok satıcılara. Ne yazık ki motorcuyu en çok da motorcu "silkeliyor", bu bir gerçek. Ben şimdiye kadar sizinki gibi bir satış sonrası sorunu yaşamadım mağazayla. Ama olur da yaşarsam ve "gerçekten de haklı olduğum bir durumsa" hiç kasmam. Tüketici hakem heyetine başvururum. 10 liralık ürün demem, Avukat, Bilirkişi, yargılama, dosya masrafı gibi dünyanın ek masrafını da zerre kadar acımadan "Haşşşırrtrttt!" diye mağazaya geçiririm. Bu konuda hata bizde. Ben defalarca yazdım buraya. Şahinmotor-zedeler birleşse meclise bağımsız vekil sokarlar, ama şimdiye kadar tüketici hakem heyetine başvuran duymadım, görmedim. 4-5 kişi 20 liralık ürün için bile 700-800 liralık masraf kitletsin, gör bakalım bir daha yapıyorlar mı aynısını. Demem o ki, apartta bekliyorum zaten, ola da bir mağaza beni mağdur ede diye :)

velhasıl, siparişimi vereceğim. Umarım sizin yaşadığım sorunu yaşamam. Bu benim olduğu kadar mağazanın da işine gelecektir.

Sağlıcakla kalın,

Ugrasma isini biraz ertelemek zorunda kaldim cunku haftaici izmitteyim 3 aydir. Haftayadan itibaren bunla birlikte baska bir firmadan aldigim urunu de alip aradan cikartacagim. Sadece vakitsizlikten ugrasamadim ama dediginiz gibi, acimam. Daha once de yardimi dokundu hakem heyetinin sagolsun. Ha siz alsaydiniz ugrasmamis olacaktim.

Bahsettigim gibi uzun kullanmayacaksabiz tavsiye ederim, fena degildir. Hatta pacalarini cok sevmistim.

Arkadaşlar bu http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-milan-ceket-pmu2803 MONT sizce alınırmı ? Yazlık yada kışlık demiyor ama yazlıkmı kışlıkmı bu mont sizce ? Kışlıksa çıkarılabilir termal iç astar diyor ya çıkarsak da yaza bizi bir yerden bir yere götürmezmi yani hiçmi kullanılmaz :D Lütfen sizden rica ediyorum bilgi sahibi arkadaşlar kafayı yicem ya :D

Ben bunu kullanıyorum. fanile üzerine ince bir termal tsirt, onun üzerine de ortalama bir sweet giyip çıkıyorum. 25-30 dk yağmura da maruz kaldım, su geçirmedi. kol ve bilek ayarları çok hoşuma gitti, valla ben memnunum. Çok memnunum hatta!

Rüzgar tutmasında ki durum nedir yani 4-5 derecelerde beni korur mu benim için önemli olan bu :) verdiğiniz bilgi için de ayrıca teşekkür ederim. Gerçi sadece xl gelmiş ya :( olmaz herhalde bana

Son düzenleme:
Ben rüzgar soğuk vb sıkıntı yaşamadım hiç. istanbuldayım, son 2-3 güne kadar kullanıyordum motoru. Köprüde de, tem'de de rüzgara maruz kalıyordum ama üşüdüğümü hatırlamıyorum. içinde zaten termal astar kat var, onunla kullanıyorum şimdilik. Rengi kesimi vs de güzel. Sırt koruması sünger ama, haberiniz olsun.

Arkadaşlar bu http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-milan-ceket-pmu2803 MONT sizce alınırmı ? Yazlık yada kışlık demiyor ama yazlıkmı kışlıkmı bu mont sizce ? Kışlıksa çıkarılabilir termal iç astar diyor ya çıkarsak da yaza bizi bir yerden bir yere götürmezmi yani hiçmi kullanılmaz :D Lütfen sizden rica ediyorum bilgi sahibi arkadaşlar kafayı yicem ya :D

Kardeş havalandırma fermuarı falan göremedim üzerinde mont filelide değil.Yazın sıcaklarda sıkıntı yaşatır sana kışlık gibi duruyo...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

DOSTLARIM VERDİĞİNİZ CEVAPLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER. ALDIM KASK I M BEDEN SEÇTİM KAFAM 58-59 ARASINDA FAKAT SİZCE L İLE DEĞİŞTİRMELİMİYİM ACİL Bİ CEVAP ?

Motosiklet kaskı bedenini, başınızın çevresini kaşınızın yaklaşık 1 cm üzerinden ölçerek bulabilirsiniz.

Kask ilk taktığınızda başınıza tam oturmalıdır. İçteki astarın zamanla %5 ila %10 oranında esneme yapacağı da göz önünde bulundurulmalıdır.

Başa tam oturmayan bir motosiklet kaskı, kaza esnasında başınızı koruyamaz.

Kafa Çevresi (cm)
Kask Bedeni
49-50
XXXS
51-52
XXS
53-54
XS
55-56
S
57-58
M
59-60
L
61-62
XL
63-64
XXL

Ben rüzgar soğuk vb sıkıntı yaşamadım hiç. istanbuldayım, son 2-3 güne kadar kullanıyordum motoru. Köprüde de, tem'de de rüzgara maruz kalıyordum ama üşüdüğümü hatırlamıyorum. içinde zaten termal astar kat var, onunla kullanıyorum şimdilik. Rengi kesimi vs de güzel. Sırt koruması sünger ama, haberiniz olsun.

Çok teşekkürler o zaman alınabilir bende sırt koruması ayrı var onu kullanırım çıkıyorsa da beden olarak xl çok mu büyük kaçar bana normal bedenim m-l arası bir şey.

Çok teşekkürler o zaman alınabilir bende sırt koruması ayrı var onu kullanırım çıkıyorsa da beden olarak xl çok mu büyük kaçar bana normal bedenim m-l arası bir şey.

ben 182 boyundayım. 83 kg iken L almıştım. Şimdi 90'ım hala onu kullanıyorum (evet, göbekten yapışıyor biraz :)

Bende bahar ve yaz aylarında kullanıcam sadece sizce bu nasıl kullanan var mı http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-dublin-ceket-pmu3173

F54

fiyatlarda gerçekten /30 indirim var bu mont 1000 tl idi gerçek fiyatı şimdi by kadar olmuş

http://www.motomaxonlineshop.com/dane-torreso-gore-tex-enduro-ceket-pmu2171

arkadaş bu ceketi ne zamandır istiyorum. Ama bedeni bir türlü gelmedi bitmiş stoklarda sezona gelicek dediler..

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-deri-ceket-pmu2204

F54

eğer aynı fiyatlarla mağzalarında alış veriş imkanı varsa ben giderim mont pantolon arka çanta alır gelirim...:D

hocam nasıl memnun musun tech90 dan?

gayet memnunum usta, bu kış günlerinde içine içlik giyerek kullanıyorum, hiç üşümüyorum.

bu arada dayanamadım ben de sipariş verdim.

SPLASH GRAPHITE BUFF (HEDİYELİK KUTUDA)
MOTUL C1 CHAIN CLEAN 400ML ZINCIR TEMIZLEYICI
4RIDERS MAFSALLI DİZ KORUMA

http://www.motomaxonlineshop.com/difi-terraeast-alt-yagmurluk-pmu687

bu yağmurluğun fiyatı sanki değişmemiş uzun zaman öncede bakmıştım aynı gibi, kendilerince 240 lira yapıp indirim yapmışlar, 300 lira zaten takımıydı inandırıce değil gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar