Kamera ve mikrofon konusunda fikir

Osmo Action 4 kullanıyorum, iyi ki de öyle yapmışım. şimdilik çok memnunum, ısınma problemi yok, şarj goproya göre daha iyi. (tabi yeni goproları denemedim ama genelde öyle eleştirileri vardı)

https://kaanelektronik.com/urun/motosiklet-kask-cene-yapistiricili-telefon-ve-aksiyon-kamera-tutucu/ çene bağlantısını şu ürünle yaptım.

Hocam biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende aynı bağlantı aparatı ile DJI Osmo 3 veya 4 alıp bağlamayı planlıyorum ama aklıma şu kameranın manyetik bağlantı kısmı yüksek hızlarda problem oluştururmu o takılıyor bir kullanıcı olarak ne dersin ?

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Hocam biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende aynı bağlantı aparatı ile DJI Osmo 3 veya 4 alıp bağlamayı planlıyorum ama aklıma şu kameranın manyetik bağlantı kısmı yüksek hızlarda problem oluştururmu o takılıyor bir kullanıcı olarak ne dersin ?

Problem yok. Sökerken bile kolay sökülmüyor. Tırnaklar da sağlam, manyetik kısmı da. Hiç dert etme o konuyu. teknik konular olmakla beraber action 3'ü geç, action 4 al. :king:

Motosikleti
V-Strom 800 DE

Aynen hiç sorun yaşamadım, yüksek hızlarda da deneyimledim. Gayet sağlam ve takıp çıkarması oldukça basit

Sony X1000 bu konuda en iyisi.. Mikrofon girişi var. Kask aparatı ise sorun değil ama şu anda üretimi
yok... İkinci el bulursanız kaçırmayın.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
hocam merhaba. ben ikisini de aldim. ama gopro yu sattim. action 4 un asagida bazi avantajlarini yazicam
- eger adobe preimere kullaniyorsa Log-m cekimi kayit yaparak cok iyi goruntu kalitesi elde ediyorsun.
- ben singapore dan aldim ve mic2 ile aldim. kablo vs ugrasmiyorum, bluetooth ile baglaniyorum. ayrica arka plan vs almiyor. kablo ile de baglanabilirsin.
- adventure combo paketi ekstra batarya ile geliyor. uzun yol yaptim, degistirip devam ettim.
- gopro sicakliktan cok etkileniyordu. buda etkileniyor ama gopro gibi degil. daha uzun gidiyor
- benim en gicik oldugum sey goproyu biyerden cikarip oraya takmak yada reels icin yan cevirmek olumdu. action da miknatisli, cok rahat.
- sesli komutunu kask icinde cok kullaniyorum, bunu da cok onemli olmasa da belirteyim

insta kullanmadim. gopro once goruntu olarak iyi gibi geliyordu ama adobe ile log-m cekince dusunmeden action 4 dedim. cok memnunum

Motosikleti
Honda CRF 250 Rally
hocam merhaba. ben ikisini de aldim. ama gopro yu sattim. action 4 un asagida bazi avantajlarini yazicam

- sesli komutunu kask icinde cok kullaniyorum, bunu da cok onemli olmasa da belirteyim

DJI Osmo Action Camera serisinin ilk versiyonu olan DJI Osmo 1 aksiyon kamera kullanıyorum. Sesli komut özelliğini ise yazdığınız gibi kask içinden bile kontrol edebiliyorum. Bu özelliğe alışınca kullanımı çok rahatlatıyor, hareket halindeyken kamera tuşlarıyla işiniz kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar