Bu hangi modelde var. İnterkomla bağlantı varsa efsane olur
sena 10C
sena 50C
Bu hangi modelde var. İnterkomla bağlantı varsa efsane olur
Osmo Action 4 kullanıyorum, iyi ki de öyle yapmışım. şimdilik çok memnunum, ısınma problemi yok, şarj goproya göre daha iyi. (tabi yeni goproları denemedim ama genelde öyle eleştirileri vardı)
https://kaanelektronik.com/urun/motosiklet-kask-cene-yapistiricili-telefon-ve-aksiyon-kamera-tutucu/ çene bağlantısını şu ürünle yaptım.
Hocam biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende aynı bağlantı aparatı ile DJI Osmo 3 veya 4 alıp bağlamayı planlıyorum ama aklıma şu kameranın manyetik bağlantı kısmı yüksek hızlarda problem oluştururmu o takılıyor bir kullanıcı olarak ne dersin ?
Hocam biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende aynı bağlantı aparatı ile DJI Osmo 3 veya 4 alıp bağlamayı planlıyorum ama aklıma şu kameranın manyetik bağlantı kısmı yüksek hızlarda problem oluştururmu o takılıyor bir kullanıcı olarak ne dersin ?
Aynen hiç sorun yaşamadım, yüksek hızlarda da deneyimledim. Gayet sağlam ve takıp çıkarması oldukça basit
hocam merhaba. ben ikisini de aldim. ama gopro yu sattim. action 4 un asagida bazi avantajlarini yazicam
- sesli komutunu kask icinde cok kullaniyorum, bunu da cok onemli olmasa da belirteyim