Kamberhan'i kaybettik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bugün ögrendim ve yıkıldım kazanın oldugu gün iyilesmesi için çok dua etmiştik insallah düzelir diye ama elden hiç birsey gelmedi çok kötü bi durum.
çok gecnti arkadasımız çok üzüldüm.
en basta ailesini ve bütün motorcu arkadasların başısaolsun :'(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin ailesine ve arkadaslarına sabırlar dilerim

arkadaşlar
ben 9 eylül kan merkezinde çalışıyorum Ani arkadaşımız için kan bağışı problemini çözdüm sorun yok merak etmeyin kan konusunda Ani emin ellerde.

cuma sabahından beri ilk kez bilgisayar başına geçiyorum. hala ne diyeceğimi bilemiyorum hastanede onca saat yaşananlar Erhanımın hayatla mücadelesi, sevenlerinin ve mesai arkadaşlarının desteği, hastane personelinin ilgisi yetmedi ve azrail galip geldi. Bu dünyanın hiç adaleti yok diye düşünmekten başka birşey yapamıyorum.
Erhanım canım seni hep o gülen gözlerinle ve afacan gülümsemenle hatırlamak isterdim. Deli dolu, hayata gülen bir insan olarak yaktın bizi kardeşim içimizi acıttın bilmeyerek de olsa. Sana ne diyeyim be erhanım ne diyeyim. Toprağın bol mekanın cennet olsun kardeşim

Allah, Erhan kardeşimize rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.haberi okudum şok oldum dondum kaldım.kardeşimizi tanımıyorum ama çok duygulandım .offff offffffffffffffffff

pırıl pırıl bir yıldız daha kaydı aramızdan... ailesine ve arkadaş çevresine baş sağlığı diliyorum :salut: :salut: :salut: :salut:

Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym
* El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. * Er'Rahmânir-Rahiym. * Mâliki Yevmiddiyn * Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn
* İhdinassırâtal-müstekıym * Sıraatalleziyne-en'amte aleyhim * Gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn * Amin.

Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla.
Hamd, âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. O, rahmândır ve rahîmdir. Ceza gününün mâlikidir. Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.
Bize doğru yolu göster. Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil!

Allah rahmet eylesin.Çok yazık, bu genç yaşta dünyadan göçüp gitmek çok acı gerçekten.Allah kimseye bunu yaşatmasın, evlat acısı göstermesin.

Ama kaza detaylarını okuyunca kaskını bağlamadığı için ve sadece başa darbe aldığından dolayı kaybettiğimiz anlaşılıyor.

Lütfen havalar ısınıyor diye kimse tam koruma kullanmamazlık etmesin.Her an riske açık bir araç kullanıyorsak azaltabileceğimiz riskleri ortadan kaldırmalıyız.

Kederli ailesine tekrar başsağlığı dilerim.

Allah kardeşimizin mekanını cennet eylesin.Yakınlarına ve sevenlerinede sabırlar versin.

başları sağolsun... kendisini hiç tanımam ama yinede ailesine sabır diliyorum... ama birşey konusunda tepkiliyim bu ölüm sonucunda motorsikleti suçlamak niye ? ailenin çok çok üzgün olduğunun farkındayım ama onu görmek isteyen dostlarının bile motorsikletlerini hatta motosiklet kıyafetlerini görmeye tahamül edememeleri bence motor'a ve motorcuya kesilen cezadır.. Ölüm çok acı bir olay, birgün muhakkak hepimiz birşekilde öleceğiz,ki ben ''köpekler tarafından parçalanıp ölürsem bile benim mezarıma köpek sahipleri, köpekleri ile gelebilir (köpeklerle çok haşır neşir bir hobim var ondan yazdım ) motor üstünde ölürsemde beni motorcu konvoyunun desteğiyle gömmeye götürmelerini isterim... Bugün yollarda ki magandalar, motorcular değildir! bizden başka kimse birbirine yolda gördüğünde selam vermez! bizden başka kimse bir motor kazasında inip yardım etmez! bizden başka kimse bir motorcuyu anlayamaz ... Allahtan ailesine sabırlar diliyorum ama motorlar ölüm makinaları değildir halka bu şekilde lanse edilmemesini diliyorum bu konuda çok hassasım bu haberi benim annemde okuyup telaşlanabilir... tekrar söylüyorum motorun kabahati olmaz! ölüm farklı zamanlarda farklı yerlerde bizi alıcak...
Allah mekanını cennet etsin ve ailesine sabır versin.. varsa hakkımızda helal olsun !

çok özleyeceğim

Günlerdir ne ve nasıl yazarım diye düşünüyorum.
Erhan kardeşimi sade kelimelerle uğurlamak bana çok ama çok büyük acı veriyor...kısa bir süre önce kaybettiğimiz Ertuğrul Öz için şimdide Erhan için üzülüyoruz.
artık hiçbir kardeşimi arkadaşımı bu şekilde uğurlamak istemiyorum.
O sevecen,güleç ve herkese her koşulda saygı gösteren insan yok artık:salut:
Allah onu mutlaka bizlerden çok daha fazla sevdiği içişn yanına almıştır.

yine aynı sözleri yazmaktan başka bir çaremde yok malesef.

Allahtan rahmet kederli ailesi ve tüm sevenlerinede sabır diliyorum.

Erhanı hepimiz çok ama çok özleyeceğiz bundan eminim.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar