başları sağolsun... kendisini hiç tanımam ama yinede ailesine sabır diliyorum... ama birşey konusunda tepkiliyim bu ölüm sonucunda motorsikleti suçlamak niye ? ailenin çok çok üzgün olduğunun farkındayım ama onu görmek isteyen dostlarının bile motorsikletlerini hatta motosiklet kıyafetlerini görmeye tahamül edememeleri bence motor'a ve motorcuya kesilen cezadır.. Ölüm çok acı bir olay, birgün muhakkak hepimiz birşekilde öleceğiz,ki ben ''köpekler tarafından parçalanıp ölürsem bile benim mezarıma köpek sahipleri, köpekleri ile gelebilir (köpeklerle çok haşır neşir bir hobim var ondan yazdım ) motor üstünde ölürsemde beni motorcu konvoyunun desteğiyle gömmeye götürmelerini isterim... Bugün yollarda ki magandalar, motorcular değildir! bizden başka kimse birbirine yolda gördüğünde selam vermez! bizden başka kimse bir motor kazasında inip yardım etmez! bizden başka kimse bir motorcuyu anlayamaz ... Allahtan ailesine sabırlar diliyorum ama motorlar ölüm makinaları değildir halka bu şekilde lanse edilmemesini diliyorum bu konuda çok hassasım bu haberi benim annemde okuyup telaşlanabilir... tekrar söylüyorum motorun kabahati olmaz! ölüm farklı zamanlarda farklı yerlerde bizi alıcak...
Allah mekanını cennet etsin ve ailesine sabır versin.. varsa hakkımızda helal olsun !