- Motosikleti
- FAZER 8
- Konu Yazar
Herkese merhaba . Memleketimde ne güzel cruiser tipi bi motosikletim vardı gayette iyi sürüyordum . Fakat sonra okul için İstanbula gittim ve okul 1 saat trafikle 2 saat falan motorumu getiremedim çünkü hem dayanmaz buraya kadar (670 km ) hemde peder bey kullanıyor . Pedere motor almasını söyledim yani rica ettim alırım dedi fakat yan çiziyor şimdi . 200-250 cc bi motor istiyorum en azından. Kazı kazan oynamaya başladım belki para çıkarda durumu kurtarırım diye . Bi kaç kişi böbrek sat diyor aklıma yatmadı değil ama yapmam galiba .
Her neyse okulum her gün çalışamıyorum para kazanamam yani . Kredi çekicektim neredeyse de ödeyemem galiba. Bari kiralayayım dedim ama 21 yaşında olma şartı istiyorlar. Her türlü öneriye açığım . Motor paramı kazanana kadar en azından . İnternet para kazanma imkanım varmı bilmiyorum o yüzden abiler beni bi aydınlatın bişey söyleyin ciddi ciddi ya böbrek gidecek yada tefeciye gidecem kafayı yedim YARDIM..!!!!
iyi forumlar
Her neyse okulum her gün çalışamıyorum para kazanamam yani . Kredi çekicektim neredeyse de ödeyemem galiba. Bari kiralayayım dedim ama 21 yaşında olma şartı istiyorlar. Her türlü öneriye açığım . Motor paramı kazanana kadar en azından . İnternet para kazanma imkanım varmı bilmiyorum o yüzden abiler beni bi aydınlatın bişey söyleyin ciddi ciddi ya böbrek gidecek yada tefeciye gidecem kafayı yedim YARDIM..!!!!
iyi forumlar