üniversite sınavı yaklasıyorr... bakalım kafana zıçan kuş sana yardım edecekmi. seni zengın edecekmı.. yoksa sınavı kazanmadın diye baban senı dovecekmi
en iyisi kuşa güvenmede sınavda çok dua oku
hay aksi hayvan bak sen şunun yaptığına,ufacık tefecik kuş bokuyla bişey yapmaya çalışıyor.neyse demek istediğim şey şu keşke seni bir dinazor zıczaydıda show tvye konuk olsaydın. :cherry: (jaka yapıyoruz haaa darılma sakın)FreeWind' Alıntı:motor haytımda başıma gelen en ilginç olay bugün geldi .Motorla gidrken tam göğüsünmün ortasına şap diye bişi düstü.Bi baktım kuş pisliği :cherry: Fallaha nası isabet ettirdiyse kuşa helal olsun (adi kuş T-shirt um mahvoldu :jocolor: )
sayısal loto mu oynasam acaba :cherry:
::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::dalga:: ::dalga:: ::dalga:: ::dalga:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir::unsaloc' Alıntı:ah ahhhh!! benimde motorum olsa da bana da pislese ,
eğzıma etse rağzıyım walla :king:
bize ancak kaldırımda yürürken balkondaki çocıklar tükürüyoo :cherry:
Bence hemen t-short ü yıka :rendeer:FreeWind' Alıntı:motor haytımda başıma gelen en ilginç olay bugün geldi .Motorla gidrken tam göğüsünmün ortasına şap diye bişi düstü.Bi baktım kuş pisliği :cherry: Fallaha nası isabet ettirdiyse kuşa helal olsun (adi kuş T-shirt um mahvoldu :jocolor: )
sayısal loto mu oynasam acaba :cherry: