Kafama Kuş Zıçtı :))))

üniversite sınavı yaklasıyorr... bakalım kafana zıçan kuş sana yardım edecekmi. seni zengın edecekmı.. yoksa sınavı kazanmadın diye baban senı dovecekmi:) en iyisi kuşa güvenmede sınavda çok dua oku:)

olm bu arada kaportaya kuş zıçıyo ya. kuşun zıçığında asit varmış cilayı söküp boyayın astarına kadar ulaşıp bozuyomuş boyayı hemen silin tehlike anında :jocolor:

evet bazıları darmadağan ediyor arabayı..
kaportacılardan kuşlar olmasa biz para kazanamayız diyen bile var:)

benım bır arkadasımın kafasına kus pislemişti.. o gunden sonra derslerı cok iyi gitmeyebaslası... o gunden sonra o konu yu daha acmamıstık. sır gibi sakladık.. sormada soramamıstım o olaydan sonramı oldu bu çalışkanlık yoksa senmı ders calısmaya basladın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FreeWind' Alıntı:
motor haytımda başıma gelen en ilginç olay bugün geldi .Motorla gidrken tam göğüsünmün ortasına şap diye bişi düstü.Bi baktım kuş pisliği :cherry: Fallaha nası isabet ettirdiyse kuşa helal olsun (adi kuş T-shirt um mahvoldu :jocolor: )
sayısal loto mu oynasam acaba :cherry:
hay aksi hayvan bak sen şunun yaptığına,ufacık tefecik kuş bokuyla bişey yapmaya çalışıyor.neyse demek istediğim şey şu keşke seni bir dinazor zıczaydıda show tvye konuk olsaydın. :cherry: (jaka yapıyoruz haaa darılma sakın)

unsaloc' Alıntı:
ah ahhhh!! benimde motorum olsa da bana da pislese ,
eğzıma etse rağzıyım walla :king:

bize ancak kaldırımda yürürken balkondaki çocıklar tükürüyoo :cherry:
::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::dalga:: ::dalga:: ::dalga:: ::dalga:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir::

FreeWind' Alıntı:
motor haytımda başıma gelen en ilginç olay bugün geldi .Motorla gidrken tam göğüsünmün ortasına şap diye bişi düstü.Bi baktım kuş pisliği :cherry: Fallaha nası isabet ettirdiyse kuşa helal olsun (adi kuş T-shirt um mahvoldu :jocolor: )
sayısal loto mu oynasam acaba :cherry:
Bence hemen t-short ü yıka :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar