[Kadirli-MT] köse pınarı-ilbistanlı gezisi

İso,alplion,aydemir,naci63 hocam,djelal hocam,forrap,kıllıtarkan,croscu01 hocam,adanalı hocam,salton,szman,fevri,alptunay,lordskeldan ilgilerinize ve salamlarınıza çok teşekkürler.sizleride aramızda görmekten şeref duyarız.

sevgili moderatorum forrap
stickeri iyi yakalamışsın evet ihtiyacımız var bir düzine kadar.adresi PM ile bildiriyorum.
selamlar.

Orada bir tek airman'in motorunda (yanlış anlamadıysam) MT mizin sticker ı var.Diğer arkadaşlar motorlarında sticker vs. yok,eğer sticker isterseniz haber verin (tabi adres ve kişisel bilgileride) yollayalım :cat:

tabiki ihtiyacımız var:))) klüpteki herkese dagıtalım.teşekkürler şimdiden

Moderatör (forrap)
Özel mesajla bilgileri aldım,bu hafta içi Ahmet beye (airman) stickerları kargolayacağım:cat:

Ben teşekkür ederim..:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kasktaa konusuyor haaaaaaaaaa selamlar arkadaslarrr özledim sizleri yaaaaaaa yeni pc aldım siteye daldık hemen

obaaa geziye bak süper resimlerdeki yorumlarda güzel insanın canı sıkılmıyoo:)

emmeeğine sağlık reşit abi gerçi bizde sizinleydik myscooter ci olarak ama çok mükemel yerledi resimmleri gördükce inana birdahah gidesim geliyor o virajlar mütişti abi scootorle böyle zevkliyse allah bilir hayabusa yla nasıldır

Osmaniye İl Temsilcisi
Herkese merhabalar. Myscooter,sevgili kardeşim hoş geldin, gerçi sen epeydir aramızdasın ama ilk kez online ortamda katılıyorsun MT ailesine. Reşo ağam sana da selamlar olsun, kösepınarında gördüğün o yerlere sakın ola göz dikmeyesin, bilesinki oralar faşo ağanın himayesi ve zilliyeti altındadır.

faso agaya selamlar saygılar ama 4. awrattan sonra oraları reso agaya bıraktı onu hatırlamasını rica ediyor kulağının arkasından öpüyorum o anlar onu .:)

AAahh bee keşke bende gelseydın o gun iş cıkmıstı gelemedın
sizin gitdıgı yerle cok süpermiş:cat: oraları hıç gitmedın ilk defa goruyon..
gerçekten hoş bi yermiş...
emmeeğine sağlık..
saygılar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar