Kadınlar nasıl varlıklar?

KADIN:

Kalıp değil bir fikir...
Elmas sorguçlu fakir;
Açıkta sırrı bâkir;
Kadın...

Çölde kaçan bir serap;
Yönü kementli mihrap...
Mâdeni som ıstırap;
Kadın...

Dipsiz hasrete tuzak;
En yakınken en uzak....
Tadı zehrinde erzak;
Kadın...

Bir işaret, bir misâl;
Ayrılık remzi visâl...
Allah'a yol bir timsâl;
Kadın...

NECİP FAZIL KISAKÜREK

eşiniz ona karşı ilgisiz davrandığınızı ve bazen önemsemediğinizi söylediğinde ister istemez bunun tersini ispat etmek için bişeyler yapmaya çalışırsınız...

ama bişeyler yapmaya çalışırken kesinlikle asla ka'tiyyen hiçbir şekilde onunla kuaföre gitme hatasına düşmeyin..

bir pazar gününüzün 6 saatini; onu yalnız bırakmamak adına, ilgi gösterdiğinizi önemsediğinizi göstermek adına kuaförde geçirebilirsiniz....o saçlarına röfle yaptırırken siz beklemekten sıkılıp abuk subuk mağazalara dükkanlara bakınıp vakit geçirebilir, caddede volta atabilirsiniz...kuaförden çıkarken ""hayatım güle güle kullan çok güzel oldu çok yakıştı"" demek yerine ""saatler olsun güzelim"" dediğiniz için tavır görebilirsiniz...eve geldiğinizde açlığınız makarnayla geçiştirilebilir...

herşeye rağmen evli olduğum için, hayatımdaki kadınla evli olduğum için mutluyum :)

tüm bekarlara tavsiye ederim :cat:

evli değilim ama kız arkadaşım maşallah evliyiz gibi triplerde kadın dırdırı derler ya şimdiden başladı bilmiyorum gelecekte ne olur :S
erkekler hakikaten sorunsuz varlıklar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evlilik bir şans meselesidir belki tutar belkide tutmaz bazende tutmadığı halde katlanıp tutturursun ama bir gün tutturduğun için pişman olursun burası gerçek olan yanıdır. Sanmaki arkadaşım evlendi mutlu oldu bende olurum yada arkadaşım evlendi hayatı zehir oldu benimde öyle olur.... bunu iyi bil ; senin evliliğin hiçbirzaman başkalarınikine benzemez çünki sen herkes değilsin eş olan kişide herkes değil her bir insan başka özelliklere sahiptir ve onları biraraya getitirsen ortaya türlü türlü yaşanacak olaylar çıkar.

Evlilik motorun aküsüne benzer artı ile eksi birbirini tamamlar ama kısa devre yaparsan yanar yada bosalır daha dolduramazsın .

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw agalar... herşey bi tarafa.. iyi güzel diyonuz da, şunu eklemek zorunda hissettim kendimi..

Yaş 30, dünya çevresini 3 kere dolaşmışımdır.. görmedik yaşamadık kalmadı. Evlendim sonra.. Sonra boşandım.. onu da gördüm...
Geçen yıllık izinde, son akşam komşularla yemek yiyorduk bahçede. 5 kişiyiz, anne baba ben, komşular karı koca...

bir anda evlilik konusunda geldi konu, anam..! nasıl bir baskı oldu birden. Lan daha yeni boşanmışım 2 ay olmuş...
Yok hayat şöyle geçmez, yok böyle geçmez... vır vır, dır dır..
Birtek anam savundu beni, bırakın oğlanı rahat, o kafasına göre ayarlar herşeyi diye...

Ben zaten uzun bir süre daha evliliğe karşı olacağımı düşünüyorum,
Gerek bencil olmaktan, gerek yalnızlığı çok sevmekten... istemiyorum evimde hayatımda kimse...
işte bunları söylediğimde, Bizim komşudan duyduğum cümle beni çok derin düşüncelere saldı...

Herkes gidecek hayatından dedi, ne arkadaş kalacak ne başka biri...
30 yaşında seviyorsun yalnızlığı ama 50 yaşında sevmeyeceksin emin ol dedi...
Kavga da etsek, küssek de, benimle hiç konuşmasa bile,
şu evin içinde dolaşmasıdır benim akıl sağlığımı koruyan, evde nefesinin olmasıdır...

Dedi....

Çünkü kimse kalmayacak yanımızda... Anamla babama bakıyorum...
İkisinden birisi olmasaydı şu anda... öteki ne yapardı ki?
İkisi de sürekli şikayet birbirinden... kavgalar, didişmeler..
Abimle ben evlilik terapisti gibi olduk... e diyoruz bırakın arkadaşım birbirinizi..
dağın gidin.. bize de huzur verin...
ikisi o zaman ağız birliği ediyor.. bu saatten sonra yalnız yaşayamam ben...

Demekki bu yaşlılık siniri dediğin şey bu oluyor...

"Katlanamadığın kadar sinirini bozan bir insana muhtaç olmanın getirdiği asabiyet... "

Seve seve evlenecez sanıyorum... yalnızlık çok da güzel bir şey değil sanki..

Ask... Bulana kadar motivasyon, bulunca devalüasyon, aldatilinca halusinasyon, sonrasi depresyon, yenisini bulunca reenkarnasyon... :)

Çok karışık işler bunlar hocam :)

Arattım buldum yine bu başlığı, içimi dökmek istiyorum yine ama kelimelerle anlatılacak şeyler değil. Derdimi anlatabilmek için bi kalıp beyaz peynir bir de 70 lik lazım. Yoksa bu iş olmaz.

30 yaşına kadar tamamiyle duyguları ile hareket eden ve duyguları hep yanlışa götüren, ağlayıp zırlayıp gene aynı hataları yapan
30 yaşından sonra ise azıcık olan mantıkları biraz arttan ama duygusal tavırlarından bir türlü kurtulamayan bir varlıktır.
Bazı bayanlar vardırki sayıları çok azdır gerçekten fikrine önem verilecek kadar mantıklı, zeki ve objektif düşünebilen bireylerdir.
Yaşım itibariyle yaşıtlarımdan bahsetcek olursam genel kültür bilgileri nerdeyse yoktur.

Kanımca kadın dediğin yeri geldiğinde sert, acımasız ve mantığı ile hareket eden bir birey, yeri geldiğinde duygusal, insanflı ve hoşgörülü biri olmalıdır.Çok az rastlarım kadının zekisi gerçekten çekici oluyor.

Yaw agalar... herşey bi tarafa.. iyi güzel diyonuz da, şunu eklemek zorunda hissettim kendimi..

Yaş 30, dünya çevresini 3 kere dolaşmışımdır.. görmedik yaşamadık kalmadı. Evlendim sonra.. Sonra boşandım.. onu da gördüm...
Geçen yıllık izinde, son akşam komşularla yemek yiyorduk bahçede. 5 kişiyiz, anne baba ben, komşular karı koca...

bir anda evlilik konusunda geldi konu, anam..! nasıl bir baskı oldu birden. Lan daha yeni boşanmışım 2 ay olmuş...
Yok hayat şöyle geçmez, yok böyle geçmez... vır vır, dır dır..
Birtek anam savundu beni, bırakın oğlanı rahat, o kafasına göre ayarlar herşeyi diye...

Ben zaten uzun bir süre daha evliliğe karşı olacağımı düşünüyorum,
Gerek bencil olmaktan, gerek yalnızlığı çok sevmekten... istemiyorum evimde hayatımda kimse...
işte bunları söylediğimde, Bizim komşudan duyduğum cümle beni çok derin düşüncelere saldı...

Herkes gidecek hayatından dedi, ne arkadaş kalacak ne başka biri...
30 yaşında seviyorsun yalnızlığı ama 50 yaşında sevmeyeceksin emin ol dedi...
Kavga da etsek, küssek de, benimle hiç konuşmasa bile,
şu evin içinde dolaşmasıdır benim akıl sağlığımı koruyan, evde nefesinin olmasıdır...

Dedi....

Çünkü kimse kalmayacak yanımızda... Anamla babama bakıyorum...
İkisinden birisi olmasaydı şu anda... öteki ne yapardı ki?
İkisi de sürekli şikayet birbirinden... kavgalar, didişmeler..
Abimle ben evlilik terapisti gibi olduk... e diyoruz bırakın arkadaşım birbirinizi..
dağın gidin.. bize de huzur verin...
ikisi o zaman ağız birliği ediyor.. bu saatten sonra yalnız yaşayamam ben...

Demekki bu yaşlılık siniri dediğin şey bu oluyor...

"Katlanamadığın kadar sinirini bozan bir insana muhtaç olmanın getirdiği asabiyet... "

Seve seve evlenecez sanıyorum... yalnızlık çok da güzel bir şey değil sanki..

daha güzel tariflenemezdi hocam.büyüksün :cat:

benimde canım 2 3 gündür kötü sıkkın idi arkadaşlar. ben dolaşınca sakinleşiyorum (motorla dolaşınca) gittim bi deniz kenarı turu yaptım denizi dinledim sakinleştim. şu andan itibaren sorun yok artık şükür iyi. :) kadınlar biraz bencil insanlar (bence) biz bişey yapınca kabul edilemez bişey oluyo onlar yapınca ne varki. neyse bende aslında çok şey yazarım ama yazmak istemiyorum hatırladıkca sinir oluyorumda:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yok arkadas, kadinlari memnun etmek zor.
Bir kaç hafta önce hanima hafta sonu çalisiyormusun diye sordum.
Yok 3 gün evdeyim dedi.
Ulem ne evde duracaz hadi gezmeye gidelim dedim.
Bir sevindi.
Nereye gidecegiz dedi.
ne bileyim dedim.
Bayadir Italya'ya gitmedik, hem sen seviyorsun orayi.
Venedik'e mi gidecegiz dedi.
Üfff dedim kaç kere gittik, biraz da baska yerleri gezelim.
Roma dedi.
Daha geçen yil gittik.
Dedim bu sefer Milano'ya gidelim.
Sen geçen sene gittin ya dedi.
Dedim ama sen yoktun, bu sefer beraber gidelim.
Iyi dedi.
Gittik.
Tesadufe bak, EICMA diye bir motosiklet fuari varmis orda.
Ben nerden bilebilirim degil mi?::blusssh:
Tamamen tesaduf.
Fuar alani da bizim kaldigimiz otelin hemen yaninda.
Bari gelmisken bir gezelim surayi dedim.
Vay efendim ben herseyi kurgulamisim, planlamisim.
Vay efendim dunyanin en uçkagitçi adamiymisim.
Sirf fuar için Italya'ya gelmisiz de, onu kandirmisim.
Geziyi zehir etti.
Ne kadar art niyetli su kadinlar yahu!!!::evil::
Yok arkadas yok.
Ne yapsan yaranamazsin.:pr:

Yok arkadas, kadinlari memnun etmek zor.
Bir kaç hafta önce hanima hafta sonu çalisiyormusun diye sordum.
Yok 3 gün evdeyim dedi.
Ulem ne evde duracaz hadi gezmeye gidelim dedim.
Bir sevindi.
Nereye gidecegiz dedi.
ne bileyim dedim.
Bayadir Italya'ya gitmedik, hem sen seviyorsun orayi.
Venedik'e mi gidecegiz dedi.
Üfff dedim kaç kere gittik, biraz da baska yerleri gezelim.
Roma dedi.
Daha geçen yil gittik.
Dedim bu sefer Milano'ya gidelim.
Sen geçen sene gittin ya dedi.
Dedim ama sen yoktun, bu sefer beraber gidelim.
Iyi dedi.
Gittik.
Tesadufe bak, EICMA diye bir motosiklet fuari varmis orda.
Ben nerden bilebilirim degil mi?::blusssh:
Tamamen tesaduf.
Fuar alani da bizim kaldigimiz otelin hemen yaninda.
Bari gelmisken bir gezelim surayi dedim.
Vay efendim ben herseyi kurgulamisim, planlamisim.
Vay efendim dunyanin en uçkagitçi adamiymisim.
Sirf fuar için Italya'ya gelmisiz de, onu kandirmisim.
Geziyi zehir etti.
Ne kadar art niyetli su kadinlar yahu!!!::evil::
Yok arkadas yok.
Ne yapsan yaranamazsin.:pr:

Gece gece iyi güldüm abi :)

evet kadınların aklı var ama ... amaaan anlatamıyorum şimdi... cem yılmazın bi filimi vardı ya '' ufo gören masun köylü'' diyordu... onun gibi oluyorum bu konularda :)

Yazamadan edemedim. Kadınları bu hale getiren bizleriz. Abaza Türk erkeği varoldukça kadınların sırtı yere gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar