Kadınlar nasıl varlıklar?

Hakikaten nasıl varlıklar?

Bıktım usandım artık yeter! Doldum taştım ya, bi afra bi tafra gereksiz gereksiz saçma sapan yerlerde... Gereksiz istekler, diretmeler, inatlar! Hiç bişeyden memnun olmamaları durmadan birşeyler istemeleri, durmadan alışveriş yapmaları... Yoruldum genç yaşta valla saçıma ak düştü... Hakkından gelemiyorum... Bık-tım!!!!!!!!! Gidip bir androidle nikah kıyacağım oh! ne derdi var ne tasası, arada yağ ister yağlarım, şarja takarım olur biter.

Biraz sinirlerimi yatıştırmak için açtığım bu konuyu aynı varlıklara yönelik aynı amaçla kullanabilirsiniz.

İşin sırrını kendimce buldum kafam rahat:mrgreen:Abi takmayacaksın...Bundan 4 yıl önce bir kıza aşık oldum(Köpppppekkkklerrrr gibi)...Kız sadece arkadaşız dedi.Sonrası asla yapılmayacak şeyi yaptım,hayatımın en bo...tan hatası.Kızın peşinden deliler gibi koştum.Ne koşmak ama.Sokakta sabahladığımı bilirim.Kızın yüzünden sınıfta kaldım.Nerdeyse okuldan atılıyordum.Part time çalışıp para kazandığım işimden oldum.Sonrası kız bana ilgi gösterir gibi oldu.Beraber alışverişler,sinemaya gitmeler,beraber gezmeler.Tabi benimle eğleniyormuş ben geç anladım.Arkadaşlarım beni öylesine uyarmaya çalıştılar ki(ben kız için arkadaşlarımla kavga ettim)...Sonrası gecenin bir vakti sırf ona laf attılar diye 6 kişi tarafından darp ediliyordum,bıçağın tadına vardım...Vs. vs...Ha sonra ne mi oldu,şere...fsiz bir gün bir zengin zibidisinin BMW siyle gözümün içine baktı ve gitti.Arabanın tekerine lanet ettim...:pr:Şimdi ne mi yapıyorum.Hiçbir kızı kafama takmıyorum.Sadece koluma takıp geziyorum.Eskiden olsa kıza hayatta para verdirmezdim.Şimdi alışverişte kendine ne alırsa parasını kendi verir.Sigara içme derse,sana ne derim mesela...Bir daha asla bir kadının köpp..eği olamam.Kusura bakma kardeş biraz doluyum.Bir şerf...sizden kazık yemek:pr:ASLA KADINLARA FAZLA DEĞER VERME,EMİN OL ONLAR SANA DEĞER VERECEKTİR:wiinkk:Gerçi benimkisi karşılıksız aşktı.Rabbim kimseye karşılıksız aşk vermesin...

F54

arkadaşlar uzak durun derim motosiklet'ten daha teklikeliler:queen:

Gösterişi ve gücü severler.
Doyumsuzdurlar.Asla ellerindekiyle yetinemezler.

anlıyorum seni arkadaş.derdin var.ama kendin olmaktan vazgeçme.istemediğin bir şeyi yapma.kandinden ödün verme.ve böyle olunca da kaybetmekten korkma.korkma kimse bir yere gitmez.ama ne olursa olsun kadınlar çok güzel varlıklardır.onların olmadığı bir dünyayı düşünsene.düşünmek bile istemiyorum.kadınlar güzeldir :)

Evli olmayan arkadaşlar; evli değilseniz kadınlar hakkında daha bilmedikleriniz var ve gerçekten çok korkunç olabiliyorlar:pale: "kendimden biliyorum edit" Evlilik güzel ama nedense kadınlarda ters tepki veriyor ben burasını anlamıyorum.
Diğer bir konu; Zamanında bir kız tarfından kullanılıp yüz üstü bırakılan arkadaşlar; tamam, bundan sonrası için kafayı takmayın ama Kadın olayı başka bişey yaa... Forumda da bayan arkadaşlar var onlara da saygısızlık etmek istemem ama bir gerçek var ki, bomba gibi sıkıfıkı bir hatun hayatınızın bütün gidişatını değiştirebilir ve sizi altüst edebilir.. Ettiğiniz yeminleri bile size unutturur en sonunda yine en başa dönersiniz erkeklerin de olayı bu..(bekar arkadaşlara)

iyi kadın,erkeğini gerektiğinden fazla yormayandır...ben yeni evliyim ve evlenene kadar çok sıkıntı yaşadık...hatta birkaç defa vazgeçme noktasına geldik ama sonra orta yolu bulduk...çok şükür şu an mutluyuz sıkıntımız yok... he diyeceğim o ki bizim hanım da bazen mızmızlanıyor alışveriş krizi tutuyor şu güzelmiş bu indirimdeymiş diye diye huysuzluk yapıyor :mrgreen: ama sınırını biliyor...

velhasıl;mızmızlanmak,huysuzlanmak,tavır yapmak,naz yapmak cilve yapmak vs. kadının fıtratında vardır amma ve lakin azı karar çoğu zarar demiş atalarımız..

Son düzenleme:
başına bela almak istiyorsan bir kız arkadaşın olacak veya evleneceksin,gerisi zaten peş peşe gelir :queen:
14 sene bitti evleneli ömrümün yarısı bitmiştir :pale:
birine beddua edeceginize evlenmesi için teşvik etmek daha iyi :)
yok böyle bir durum,birde eli maşalı hatunlar varmış onların eline düşenin vay haline,uçaktan paraşütsüz atlasa daha iyi :)
en güzeli manita dahi yapmamak sadece kısa süreli arkadaşlık,1-2 ayda bir motor yagını degiştirir gibi kız arkadaşı degiştirmek,
motosikletinden fazla önem vermemek :p
bazen benim hanım takılır ve pişman olur ;
motosikletine benden daha çok önem veriyorsun der ; sen yokken O vardı diyorum daha bir şey demiyor :queen:

Aslında işin sevimsiz kısmı yani konuyu açan arkadaşın bahsettiği noktalar belli bir yaş aralığında oluyor.Yani 20 yaşından en fazla 25 yaşına kadar.Zaten 25 den sonra artık bir takım şeyleri ciddi düşünmeye başlıyorsunuz.Benim başımdan geçen o çirkin olay olduğunda 20 yaşındaydım.Şimdi ise 24'üm hatta 25'e gireceğim:)Şimdi düşünüyorum da bir kız için bıçağın tadına bakmaya hiç gerek yok yani.Allah'a şükürler olsun polis ekibi zaten o bölgedeymiş çabuk geldiler de ucuz atlattık:queen:Şu söz gerçekten çok doğru;Eğlenilecek kız,evlenilecek kız.Allah herkesin karşısına doğru insanlar çıkarıp yuva kurmayı nasip etsin.:rendeer:

geçenlerde annem anlatmıştı bizim bahallede bi abi vardı sessiz saf kendi halinde ama yıllarca tümör tedavisi gördü sonra iyileşti..derken buna bi kız buldular evlendirdiler iki dirhem bi çekirdek...dışarda kuzu gibi görünen bizim bu abi evde karısına yapmadığını bırakmıyomuş üstüne üstlük kadın da diyalize giriyo haftada 3 gün...bizim bu abi karısını uzunca bi süre dövmüş bağırıp azarlamış aylarca böyle davranmış...sonra bi akşam kadın diyalizden gelmiş vücut da su topladığı için şişmiş biraz kadın gergin...gece bizim bu abi yine kızıyo dövmeye kalkışıyo kadının gözü dönüyo gidiyo mutfaktan bıçağı kaptığı gibi gelip adamın boğazına dayıyo :mrgreen: adam tövbe ediyo yapma karıcım etme tamam falan derken yalvar yakar kadından kurtarıyo kendini..o gün bugündür herşey süt liman adam su içse karısına da soruyomuş hayatım su içer misin diye :queen:

18-29 yaş aralığında kadınlar hakkında vardığın yargılar % 99 yanlış olur
bence biraz daha bekle bir şeyler yazmak için :)

Yaşla ilgili olduğunu sanan arkadaşlar, lafım size. :)

Kardeşim ne yirmibeşi ne otuzbeşi? Hiç alakası yok.Evlenmiş boşanmış çocuğu olan kadın bile aynı şeyleri yapıyor. "Bana prenses muamelesi yapacak adam arıyorum" diye utanmazca anlatanları var. Sanki kendisi bulunmaz hint kumaşı! Daha kendini sorgulayıp, "n'apıyorum lan ben?" diyen bir kadın görmedim.Gören varsa söylesin bende öğrenmiş olayım.Kadınlarda kendini sorgulamak diye birşey yok.Varsa da asla kendini hatalı çıkarmaz.Bu sorgu zaten erkeklerin bildiği değer yargıları ile değil başka türlü bir şey.

Yalnız bizde de kabahat var.Bu hatun milleti yüzünden birbirimizi kırıyoruz.Yanlış yapıyoruz. Dünya nüfusunun yarısı erkekse yarısı da kadın.Hiçbir cins ötekinden daha değerli değil.

Buraya yorum yapan evli arkadaşların eşlerini tek tek bulup konuyu okutmak lazım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar