helal sana dishy dişe diş kana kan diyosunValla ben gayet rahatım bu konu da, gücü yeten buyursun dövsün (sıkıyosa).. Yoksa elimden geleni ardıma koymam yani....:cherry:
Valla ben gayet rahatım bu konu da, gücü yeten buyursun dövsün (sıkıyosa).. Yoksa elimden geleni ardıma koymam yani....:cherry:
OoooooO bilmez misin ne duyarlıyımdır kadınlar konusunda :cherry: unu en iyi bilenlerdensin sen :cherry::cherry:
dishy,asil problem zaten burdan cikiyo,sen boyle deyerek ve yaparak otomatik olarak karsi tarafi daha sinirlendirceksin,olmaycak dayagi hakeder hale geleceksin ...
ayrica ne denirse her zaman tersi anlanir,tamam haklisin dersin ama dinlenmez,tamam sus artik dersin cene daha cok duser, sonra dayak mecbur oluyo :bounce::bounce:
helal sana dishy dişe diş kana kan diyosun![]()
Valla ben gayet rahatım bu konu da, gücü yeten buyursun dövsün (sıkıyosa).. Yoksa elimden geleni ardıma koymam yani....:cherry:
Dishy,ne yapabilirsinki,sadece en gelismis silahiniz olan ceneniz,bi yerden sonra insan bunlada yasamayi ogreniyo ve bu silahinizda ise yaramiyo. haa cekip giderim deyebilirsin ve blof'un tutmaz, cunku mesele hemen ingilizlerin sozune gelir plenty of fishes in the seaTamam bende ondan bahsediyorum... Mecbur bırakırsa sonucuna da katlanacak...:bounce:
zaten basimiza gelenler hep bu yuzden gelmedimi ?????biz onlara mecbur degiliz unutmayin,ayrica onlarda bize mecbur.o yuzden onlarin pesinden kosmana gerek yok birazda onlar kossun pesinden ....bütün bayanlar çiçek olsun arı olmazsam şerefsizim hüleyyyn:mrgreen::mrgreen:
Zaten Hep dişiler benim peşimden koşuyooo :queen:
cok mutevazisin be :queen::queen::queen: