Kadına KaLkan ELLer KırıLSıN ( Dayağa Hayır imza Kampanyası )

OoooooO bilmez misin ne duyarlıyımdır kadınlar konusunda :cherry: unu en iyi bilenlerdensin sen :cherry::cherry:

Valla ben gayet rahatım bu konu da, gücü yeten buyursun dövsün (sıkıyosa).. Yoksa elimden geleni ardıma koymam yani....:cherry:

Valla ben gayet rahatım bu konu da, gücü yeten buyursun dövsün (sıkıyosa).. Yoksa elimden geleni ardıma koymam yani....:cherry:

dishy,asil problem zaten burdan cikiyo,sen boyle deyerek ve yaparak otomatik olarak karsi tarafi daha sinirlendirceksin,olmaycak dayagi hakeder hale geleceksin ...
ayrica ne denirse her zaman tersi anlanir,tamam haklisin dersin ama dinlenmez,tamam sus artik dersin cene daha cok duser, sonra dayak mecbur oluyo :bounce::bounce:

dishy,asil problem zaten burdan cikiyo,sen boyle deyerek ve yaparak otomatik olarak karsi tarafi daha sinirlendirceksin,olmaycak dayagi hakeder hale geleceksin ...
ayrica ne denirse her zaman tersi anlanir,tamam haklisin dersin ama dinlenmez,tamam sus artik dersin cene daha cok duser, sonra dayak mecbur oluyo :bounce::bounce:

Tamam bende ondan bahsediyorum... Mecbur bırakırsa sonucuna da katlanacak...:bounce:

helal sana dishy dişe diş kana kan diyosun:):)

Ayneeennn :)

MiLLeT ; dishy e bulaşmayın ; Benden söylemesiiii :queen::queen::queen:

bütün bayanlar çiçek olsun arı olmazsam şerefsizim hüleyyyn:mrgreen::mrgreen:

Tamam bende ondan bahsediyorum... Mecbur bırakırsa sonucuna da katlanacak...:bounce:
Dishy,ne yapabilirsinki,sadece en gelismis silahiniz olan ceneniz,bi yerden sonra insan bunlada yasamayi ogreniyo ve bu silahinizda ise yaramiyo. haa cekip giderim deyebilirsin ve blof'un tutmaz, cunku mesele hemen ingilizlerin sozune gelir plenty of fishes in the sea

bütün bayanlar çiçek olsun arı olmazsam şerefsizim hüleyyyn:mrgreen::mrgreen:
zaten basimiza gelenler hep bu yuzden gelmedimi ?????biz onlara mecbur degiliz unutmayin,ayrica onlarda bize mecbur.o yuzden onlarin pesinden kosmana gerek yok birazda onlar kossun pesinden ....

Bu topic i ne zaman açtım ben bile unuttum walla :) :queen:

aile içi şiddete tabii ki karşıyım...ayrıca erkeğe yapılan psikolojik şiddete de karşıyım...:cat:

kadın hakkı yoktur çakoo çünkü hakkı erkek ismidir.. komik değil ama espri işte.. :cherry:

sonuna kadar yanındayım çakoo..senin yaptığın şeylerin altına imzamı her zman bakmadan atarım :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar