KADINA DAYAK!!!

Kadına Dayak

• Atmadım, gerektiğinde atılmalı!

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Shamyl' Alıntı:
stella, o diğer acıtıcı gerçeklere hiç girmiyorum, çünkü onlar da ayrı bir topic konusu ve...neyse :jocolor:

zaten ayrı bir topik konusudur diye bende özellikle yazdım orda eğerki dikkatini çektiyse

türkiyede insan olmak insan olduğunu anlatmak ayrı bir sorun zaten bunu hastane karakol ve ceza evi gibi potansiyel ortamlarda çok daha iyi anlıyorsun
ben 3,5 yıl önce babamı kendi hastalığının etkisinden denğil doktor hatasından kaybetmiş biriyim kan aramak için çekilen eziyetler vs.. yaşananlar gün gelip seni insan olduğundan bile şüphe ettiriyor bu bir gerçek

kadın ve şiddet bu toplumun çok daha farklı bir yarası
doğuda kızların evlatlan sayılmadığı başlık parası adı altında resmen koyun gibi satıldığı töre cinayetlerinin işlendiği aile içi şiddetin hat safhaya ulaştığı bizim yazılı yada görsel basından sürekli takip ettiğimiz bir konu zaten şiddet oldugusunu kadından çıkartıp toplum üzerinde incelediğinde hepsinin vardığı nokta aynı aile içinde şiddete maruz kalan çocuklar ileride şiddet uygulayan birer bireye dönüşüyorlar çünkü bunun daha farklısını görmemişler

ben sana kendi özelimden ailemden bir örnek vereyim benim teyzelerimden biri uzun yıllar şiddete maruz kaldı çünkü eşi ailesinden böyle görmüş babası sürekli annesini döven bir insanmış aynı zaman çocuklarınıda döven cezalandıran bir baba

teyzemin gördüğü şiddet öyle küçük bir tokat yada söz değildi malesefki
şahış yaklaşık 1.95 boyunda 100 kilola ağırlığa sahip biri yani vurduğunhda yada kaldırıp yere fırlattığında bedenen gücünü sen tahmin et artık
şu anteyzem gördüğü şiddet ötürü bir kulağından duyma sorunu yaşıyor burnunda oluşan kırıklar ayrı bir sağlık sorunu
kuzenim anne karnındayken şiddete maruz kaldığı için agresif sinirli erkek düşmanı tepkili kavgacı bir çocuk
belki ondaki bu problemleri derinine inip çözmeyi başaracağız ama annesi yani teyzem ne bedinindeki nede ruhundaki yaraları tam olarak asla saramayacak bunu doktorlarda söyledi
yaş toplumsal etkiler bulunduğunuz iş ve yaşam konumu izlerin derinleşmesinde ve hafiflemesinde en büyük etkendir diye

ChatnoiR, insan böyle haberleri okuyunca erkekliğinden utanıyor, kendine güveni ve saygısı azalıyor.

stella, evet farkettim, ama ister istemez böyle şeyler aklıma geldikçe sinirleniyorum, kendi annemi, kardeşimi v.s. onların yerine koyuyorum...adam öldürürüm :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shamyl, bence olayın erkeklikle kadınlıkla alakası yok, basında çocuğunun canına okuyan annelerin haberleride var (nası anneyse) bence bunlar insanlıktan nasibini almamış tipler. çocuğun sıkıntısını giderip uyumasını sağlayacağına adam çocuğu dövüyor olaya bak yahu :jocolor:

Motosikleti
Su Motoru
ChatnoiR, sana birşey söyleyim mi? Benim tanıdığım %95 polis, öğretmen, asker emeklisi genelde hasta ruhlu oluyor. Öğretmenler çocuk psikolojisinden anlamaz hiperaktif diye eşek sudan gelinceye kadar öğrencisini döver veya sınıfın içerisinde küçük düşürür, polisler kanun bilmez sıkıştığı zaman beylik silahına sarılır, asker emeklileri ise kendini halen asker ocağında zanneder. Neyse konunun dışına çıkmayalım bir yetişkinin çocuğa vurması ile iki yetişkinin kavgası ayrı unsurlardır. Her erkeğin "şunu yaparsa dayağı hakeder" dediği ve her kadınında "şunu yaparsa dayağı hakeder" dediği konular vardır her ne kadar saklasalarda! Tabii "daya hakedilir mi?" diyenlerde kendilerine sorsunlar bakalım acaba hakedilir mi? Bir insan ilk önce kendine dürüst olsun ve objektif baksın olaylara zaten doğruyu bulacaktır ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shamyl' Alıntı:
stella, evet farkettim, ama ister istemez böyle şeyler aklıma geldikçe sinirleniyorum, kendi annemi, kardeşimi v.s. onların yerine koyuyorum...adam öldürürüm :jocolor:

sinirlenmeni anlıyorum insalık değerlerini yitirmemiş herkez senin gibi düşünüyor bende dahil sinirleniyorum kızıyorum yeri geliyor duydugumda yada izlediğimde oturup ağlıyorum :salut:
ama malesefki bunlar yaşanıyor biryerde birileri öyle yada böyle şiddete vede çirkinliklere maruz kalıyorlar

stella, bu yaşadıklarınıza çok üzüldüm, bunlar AB'ne girmeye çalışan Türkiye'de oluyor...üzülme desem boş, üzüldüm desem boş...allah bi daha yaşatmasın diyelim bari.
Kolluk kuvvetlerinin böyle durumlardaki tutumları da zaten iğrenç, böyle bir şikayetle karakola gitsen 'barışın, kocandır veya babandır' derler, dava etsen, yürütmenin durumu zaten belli, dava sonuçlanana kadar ölür müsün, ölmekten beter mi olursun...çok acı

Forumdan Uzaklaştırıldı
MeTaL, sanırım o zaman şöyle desem yanlış olmaz "her insanın içinde bir vahşi hayvan vardır" onu uyandırdınmı basar sopayı, mesele ne zaman uyanacağıdır. kiminde erken uyanır kiminde hiç uyanmayabilir.
dayak olayının eğitimle alakası yoktur, nice okumuş eğitimli adamlar eşlerini döver. bu arada maço erkek takıntısı olup sopa yemeyi seven kadınlarda vardır, bakınız kadirizm sendromu, falan filan... birine çok kızıp dayak atmak istediğinde ortamı terkedebilenlere ne mutlu :) terkedemeyenlerde gazetelere haber oluyor zaten :sunny:

MeTaL, tespitine katılıyorum...ama benim için 'şunu yaparsa kadın dayağı hakeder' diye birşey yok. Belki beni hiç üzmediği kadar üzer, sinirlendirir, terk edilmeyi hak eder, şikayet edilmeyi hak eder, nefret edilmeyi hak eder, sevilmemeyi hak eder, kovulmayı hak eder, ama bence dayağı hak etmez!

Motosikleti
Su Motoru
ChatnoiR, sana tam anlamıyla katılıyorum ve gerçek rakamlarda kültürlü insanların kadın olsun erkek olsun daha çok dayak eğilimli olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda dayak yemeyi seven kadınlarda ayrı bir unsur teşkil ediyor tabii ki :). O tip kadınları dövemeyince erkekliğinden bile şüphe ediyorlar ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shamyl' Alıntı:
stella, bu yaşadıklarınıza çok üzüldüm, bunlar AB'ne girmeye çalışan Türkiye'de oluyor...üzülme desem boş, üzüldüm desem boş...allah bi daha yaşatmasın diyelim bari.
Kolluk kuvvetlerinin böyle durumlardaki tutumları da zaten iğrenç, böyle bir şikayetle karakola gitsen 'barışın, kocandır veya babandır' derler, dava etsen, yürütmenin durumu zaten belli, dava sonuçlanana kadar ölür müsün, ölmekten beter mi olursun...çok acı

bozyaka ssk hastesinde MDS ( kan kanserinin bir türü yani sarı su tranbosit eksiliği ) nedeni ile tedavi gören rahatsızlığının başında müdahale edilen ilk teşhisi başka bir hastanede yapılmış olup yaşama şansının yüksekliği doktorlar tarafından onalyalanan babacığım
bozyaka ssk hastanesinde doktor ihmalinden hayatını kaybetti

ve ben cenazemi almak için hastaneye gittiğimde şununla karşılaştım evrak kayıtlarında tepecik göğüs hastanesinde tedavi gördüğü ve vefat ettiği yazılmış kaşelenmiş onaylanmıştı
çünkü bir gecede babamla birlikte doktorun 5 hastası birden vefat etti hepside tedavileri çok erken başlamış bilinçli olarak hastalıklarına bakabilen uygun ilik naklinin son aşamasını yaşan hastalardı

yani hastane kılıfına uygunluğunu sağlamıştı

bu yüzden hastanede adliyede karakolda sonuçlara ulaşıncaya kadar başına nelerin geleceği neler olacağı asla belli değil sağlıklı biri olarak girip hasta olarak hastaneden çıkan insanlar
şiddetten kaçıp şiddete maruz kalan mahdurlar sığındıkları kurumun nelere kadir olabileceğinden emin olmayan ürkümüş korkan savunmasız insanlar türkiyenin acısı
ve biz hala AB ye girmekten bahsediyoruz bence biz önce insanlığa giden değerleri öğrenelim AB şurda dursun önce başımızdakileri seçmesini bilelim eğitimli insanlardan oluşan bir toplum halinde yönetilelim belki o zaman biraz birşeylere sahip olabiliriz insanlık namına

kesinlikle karşıyım dayaq olayına ağır siklet boksör le hafif in aynı ring de dövüşmesidir bu
kız arkadaşımın elinden kolundan çektim bazen öldürmek istedim ama (onu tanısanız!!) kolundan çekerken bile içim acıdı böle :salut:
aşığım ona :joker: :joker: :joker: (konunun dışı oldu biraz sanki)asla yapmam kıyamam
dayak atmak bişeyi değiştirmez her şekilde sonucu kötüdür bence :farao: :farao: (sakın yapmayın ha)

yapmadım yapılmamalı...

kadınlar çiçektir :rendeer:
(bu arada erkeklerin hakları nolcak çok dayak yedim ondan!!
şaka yapmış olsada.. acıtıo bea)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shamyl, seni alan hatun yaşadı... :p

valla ben bu konuyuda işim gibi görüyorum...
işyerinde mutsuz olduğu için müşteriye eziyet eden kötü davranan personalden nefret ederim ve asla yazık oda zor şartlarda çalışıyo demem...işinden memnun değilsen ayrılırsın yada ayrılacak bi durumda değilsen sorununun işin patronun yada kurumunla olduğunu bilir akıllı olur onlara zulüm eder ama müşterilerine iyi davranırsın.( özellikle devlet dairesi gibi işi halletmenin tek yolu sen olduğun zamanlarda)

ilişkilerde böyledir bi insan seni üstüne saldırma isteği uyandıracak kadar delirtiyorsa ayırırsın yolunu.ayıramıyosanda susar oturursun.her zaman dayaktan daha iyi bir yol olduğunu düşünüyorum.bu konuşmak olabilir kaçmak olabilir yada başka bişey olabilir...

haa adamın biri kaşıntısını açıkça gözteriyosa ozaman biraz kuralları ihlal etme isteğini engelleyemeyebilirsin :) sabrında sınırı var dimi? ama önce seçenekleri iyi değerlendirmekte fayda var bence...

Bayanlar baylar son derece anlamsız bir anket çünkü tartışmaya bile gerek yok..
Madem ki tartışmaya gerek yok o zaman neden böyle bir gerçek var diye soracak olanlara Einstein 'ın lafını hatırlatırım.. (... human stupidity)

Birbirinizi sevin :joker: yok eğer sevemiyorsanız :pl: ya da sevdiğiniz halde zarar veriyorsanız:pr: uzak durun! Durun ki insanlığınız zarar görmesin.. :)

valla katılıyorum bu site bunun yeri değil ama ;

yaz sonuyla beraber motor muhabbetleri azaldı ve bu normal bu yüzden siteyi yaza kadar kapamak yerine bazen bu tür sohbetlere iştirak ediyorum...

diğer yandan motor konusuyla bir araya geldik ama arkadaş olduk.arkadaşlarım ne istiyosa onu konuşurum motor arkadaşları okul arkadaşları diye ayırırsam işler karışır soora onlarlada okul hakkında konuşmak gerekir.e okul biteli seneler oldu konuşçak bişey bulamayız falan ehehehe.onun içinde arada geyiğede girmek sorun değil...

hem gereksizde olsa bu tepki gösteren bi başlık bu nedenle faydasız değil.bugün sevgilisini döven yarın motorunu tekmeler falan ahahah psiko terapi yapalımda kimse dövmesin motorunu manitasını :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar