Kadın sürücüler pek mi bir emanet duruyorlar?

motosiklet işi biraz estetik olduğu için kadınlar motosikleti erkeklerden daha iyi kullanıyorlar iki kişi yolda motosiklet kullansa birisi erkek birisi bayan olsa kask takmış olsalar ben sürmelerinden anlarım hangisinin bayan olduğunu işin gerçeği biz erkekler bayanlar kadar güzel motor süremiyoruz.

bugune kadar kütahyada bayan sürücü gormedım sadece ünv de gordum r1 di sanırım ayaklarını suruye suruye bıınıyordu sanki.:mrgreen:

bu çok doğal değil mi :queen: erkek gibi duramazlar çünkü bayanlar... bu arada sen motor üstünde her an taciz edilme riskiyle sür bakalım ne kadar rahat olabiliyosun onun üstünde görelim... konuşturmayın beni yaw....:pr:

deli poyraz abim ne derse doğrdur itiraz etmeyin:)

Bence de emanet duruyorlar.Hani motor her an düşecek de nereye kaçsam diye onun hesabındalar:queen:(hepsi değil tabi:p)

erkekler biraz kambur oturuyorlar kadınlar ise dimdik oturuyorlar, ayrıca ne giyerse giysin ben kadınmı erkekmi olduğunu hemen anlıyorum :) nasılmı?: çok büyük oranı skuter kullanıcısı, değilse bile nisbeten ufak cc motor kullanıyor (zaten büyük motor kullanabiliyorsa emantette durmuyor), geneli yarım kask tercih ediyor ve kaskın arkasından saçlarını görebiliyorsunuz, fizik olarak daha ufak tefek olduklarından fark ediliyorlar. o anlayamayan arkadaşlar bu ipuçlarını takip ederlerse kolayca farkedeceklerdir, hadi kolay gelsin :)

GKN

genel olarak daha ii kullandılarını söleyemem ama, yeşim ve aslı isimli 2 bayan biliyorum..
(bizim seda yı da unutmayalım :wiinkk:)
bi hatun motosiklete bu kadarmı yakışır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar