KADIN sürücüler olmasın ciğerler yanmasın !

abicim, yine kötü sözler gelecek galiba sana.. niye böyle bende anlamadım. umuyorum dışarıda ki hayatında da kaderin böyle değildir
Abi hakaret yoksa mühim değil, canları sağolsun. Başkaları karşısında düşüncemi sonuçlarına katlanmayı göze alarak çekinmeden ifade etmeyi uzun zaman önce öğrendim. Gerçek hayat herkese karşı zaten zor değil mi? :)

Üzülme formun %95temsil eden gruptansin. Çoğunluk sunuz sıkıntı yok.

Sana sevgi ve İsmail turut çıkış şarkısi olan of lu hoca sarkisini armağan ediyorum.

😉

Bir sekilde insanlarin %95'ini bir sinifa kalanlari baska bir sinifa ayirmissin; kendinin %5'te, benim %95'te olduguma inaniyorsun, kafandaki ayrim kriterinin ne oldugunu bilmedigim icin bu konuda yorum yapmiyorum ama asagida verdigim wikipedia sayfasinda bahsettigin oranla korelasyonu olan ozelliklerin tablosu var, bak bakalim 'tasit surus yetenegi', 'trafikte dikkat' vb. buradaki konuyla ilgili herhangi bir bilgi var mi:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Digit_ratio

Asil mesele bayan suruculerin umursamaz tavirlaridir. Sahit olan vardir yaşamis olan vardir zihninizden gecirin lutfen bayanlar umursamaz olmuyor mu sanki iki dk once kaza yapan/yaptiran o degilmis gibi birde bayan oldugundan mutevellid hosgoru uygulayanlar var o zaman daha da uste cikiveriyorlar. Ama bu hepsi icin geçerli degil tabi %0.01 lik kesimk hakikaten cok iyi arac kullanabiliyor sahitleri var. ;)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar