- Konu Yazar
Arkadaşlar dün beylikdüzü meciyeköy istikametine giderken, tam yenibosnaya geldiğimde, karşımda şahin bir motorcu polis abi vardı. Onu takip ederek yanyoldan mışıl mışıl gidiyoruz. Trafik var. Tam polisle beraberinde giden bayan sürücü telefonla konuşurken üstüne polis abiyi bariyerlere sıkıştırdı. Polis daha sonra hemen kadın sürücünün tarafına geçip aç camını dedi. Yakından takip ettim. Polis aç camını dedi, hanfendi trafkte telefon kullanılırmı ? dedi kadın orda özür dilerim felan dese kurtulcak ama üstüne önemli bir görüşme yapıyorum dedi. Polis alla allaaaa geç bakım sen sağ canın ne kadar önemli olduğunu cezayla gösterim sana dedi
çekti kesti cezayı. Kadında böle harbi allah var sarışın estetikli mankendi galiba. Polise böle keskin ateşli gözle cevap veriyordu. Galiba güzelliğimden affeder felan sandı polis sert yapınca yüzü nasıl düştü anlatamam. Hani kadınlara dersin ya, 25 yaşındasın ama 45 gösteriyorsun demek gibi bişey oldu tipi
Ama işin bir gerçeği, kadınlar külübü kuruluyor okadar kadın hakları felan, erkekler hakkı diye grup kurulsun. Tüm bayanların ehliyetine el konulsun mitingi yapalım. Abi benide hiçbir erkek sıkıştırmaz, kaza yapmaz bulur beni bayanlar ya sıkıştırır yada kaza yapar. 3 kaza yaptım 3üde bayan. En son trafik şube dicek hayırdır genç neden bayanlarla kaza yapıyorsun. Ne cevap verirdim bilmiyorum ama sende neden bayanlara ehliyet veriyorsun derdim galiba. Arkadaşlar türk cumhuriyetine yeni bir atasözü ilan ediyorum. " bayan gördün mü kaç "
Ama işin bir gerçeği, kadınlar külübü kuruluyor okadar kadın hakları felan, erkekler hakkı diye grup kurulsun. Tüm bayanların ehliyetine el konulsun mitingi yapalım. Abi benide hiçbir erkek sıkıştırmaz, kaza yapmaz bulur beni bayanlar ya sıkıştırır yada kaza yapar. 3 kaza yaptım 3üde bayan. En son trafik şube dicek hayırdır genç neden bayanlarla kaza yapıyorsun. Ne cevap verirdim bilmiyorum ama sende neden bayanlara ehliyet veriyorsun derdim galiba. Arkadaşlar türk cumhuriyetine yeni bir atasözü ilan ediyorum. " bayan gördün mü kaç "