Kadıncı sürücü veya erkek sürücü sürüş tarzı yoktur beyin de 4 bölge vardır ön beyin arka beyin sag ve sol bunların gelişmeleri iletişim şekiller çocugun anne karnında aldığı horman durumuna göre değişir. Birisi birisinden aşagıdır veya fazladır denmez birinde ki baskın özellikler diğerinde baskın değildir.
Araç sürme sağ ve sol beyin ile alakalıdır, ön ve arka beyin ile değil,
Peki bu durumda bu ne demek?
Erkek beyini sağ ve sol beyinleri arasında ki elektiriksel iletişim dikeydir, Kadınlarda ise yataydır. Bu araç süreçleri anlık tekiler algı düşürür,
Peki diyeceksiniz ki bazı erkekler de bayanlardan daha beter araç kullanırken(direksiyona iki elle sarılmak) Bazı kadınlar tek el ile dirif ata ata gidiyor sorusu gelecektir..
Bazı kadınlarda anne karnında aldıgı hormanlar(özellik ile testestoron , tabi anne sitresli bir hamilleik dönemi geçirmemiş ise) ile erkek özeliği gösterir bazı erkekler ise kadın.
Peki bunu nasıl anlarız ,?
Eski mısır hiyogroflerinde ,bugünlere kalan papilüslerinde bile insanlar kızlarını verirken erkeklerin ellerine bakarak karar veriyor bu da tipben kesinlik olmasada çok büyük ihtimal dogru oldugu kanıtlanmıştır..
Kulandıgınız elinizde sağlak ise sağ solak iseniz sol elde işaret parmagı ile yüzük parmağına bakacaksınız ?Yüzük parmağınız işaret parmağınızdan uzunsa, erkek beynine sahipsiniz. Yüzük parmağınız işaret parmağınızla eşit ya da yüzük parmağı daha kısaysa dişi beyinlisiniz.
Bu konuda çok daha uzun ön beyin arka beyin canlı bombaları nasıl seçtikleri , nasıl canlı bomba piskolojisine getirilir v.s v.s uzun uzun yazardım ama ;
Formun eğitim ,kültür seviyesi yerlerde olduğu için girmiyorum ama malef öyle,,
Aziz nesil demiş ki Ülkenin %50 si aptal milet ooooo nasıl dersin milette nasıl hakaret edersin diye tepki gelince evet ya haklısınız özür dilerim toplumun %50 si akıllı demiş.
Malefes formda açılan konular verilen cevapları görünce formun %5 gerçek manada eğitimli.