ben nato mermer nato kafa olsam zamanındaki hatalı görüşlerimi değiştirmezdim... ben eksik yada hatalı bilgilerimi yada görüşlerimi düzeltiyorum, aynı şeyi herkesten bekliyorum.
foruma kadın üyenin gelmeme sebebi buradaki üyeler değil, burası onların ilgisini çekmiyor, ayrıca kadın/erkek fark etmeksizin her motorcu bu foruma üye olmuyor, benim motorcu arkadaşlarımın hiç biri bu foruma üye değil, hatta güç bela bir kaçını üye yaptım, çenemden kurtulmak için üye oldular ama girmiyorlar.
kadın üye gelmiyorsa onların sorunu, kırmızı halı mı serelim? ayaklarına mı kapanalım? ben kadınlara özel bir kızgınlık beslemiyorum, mevzu onlar düşük hızda bile insan öldürüyorlar yada sakatlıyorlar. erkekler gibi apaçilik yapmayı sevip trafikte terör estirseler ona bir şey diyemeyiz çünkü erkeklerde yapıyor ve bu genel bir sorun olur derdik ama kadınlarda 10 km hızla giderken insan öldürmeli yada sakatlamalı kazalar daha yaygın.
kadınların ehliyet alma aşamalarında sınavlar daha detaylı yapılmalı, onların bu işi öğrenmeleri daha uzun bir süreç, erkekler gibi kolay şekilde öğrenemiyorlar. yürüme hızıyla giderken ortalığı dümdüz ediyorlar bunu tartışıyoruz burada.
bak beni düşünmeden şu videoyu yorumlamanı istiyorum, bu normal bir kaza değil ve kadınlar bunu çok yapıyor, 11 yaşında yeğenim var ve Zoi marka bisikletimi ona hediye ettim ve esenyurt sokaklarında sürüyor onu, yeğenim aklıma geliyor ve çekiniyorum. yeğenimin babası yani abim de hanımına ehliyet aldırmak için çabaladı, 6 kez sınavdan kalınca vazgeçti artık... bende anneme ehliyet alması için baskı yapmaktan vazgeçtim, herkes ehliyet alamamalı diyorum.