Kadın sürücü problemi

düşününce popüler kültürün kölesiyim, o da var bende ama xiomi nin ucuzlarından almıştım.
eski evde deli gibi kullandım, yeni taşındıgım evde 8 aydır 1 kere kullanmadım. :D

kapasitesi bellidir odur budur ama robot süpürge kadar faydalı şey zor alabilirsin evine. yeni çıktı da aldın diye bişeyin kölesi olmana gerek yok.

he tabi aslında evde bir kadın olsa asli işini yapıp her gün akşama kadar süpürge yapsa gerek kalmaz da...
:LOL:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Peynir ile domateste güzel oluyor abi, hatta hayatımda gördüğüm en uyumlu şey belki. :D
Kaliteli beyaz peynir ile en uyumlu şey milli içkimiz rakı. :)
Çok güzel eski kaşarla da bira çok iyi gidiyor. Burada parmesan bulamayınca eski kaşar alıyorum. Küçük küçük küp küp dilimleyince güzel bira yancısı oluyor.
Parmesan zaten peynirlerin şahı, ona laf ettirmem, İtalyan'lar biliyor bu işi, İstanbul'da belki bulunuyordur ama burada satan yok, zaten yalnızca İtalya'nın belli bir bölgesinde yaplan peynirlere parmesen denebiliyormuş, yurtdışına çıktıkça paket paket alıyorum , Bulgaristandan sınırdan girerken herkes şişe şişe alkol alır ben parmesan alıyorum. :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
antalya okurken ev tutmuştum fırın vs yoktu ben de yemek yapmayı adam akıllı bilmiyordum xiaominin air fryerını aldım sabah akşam patates kızartması yiyodum deprem oldu memlekete aile evine döndüm sonunda ev yemeği yiyebilcem diye sevinirken her şeyi air fryerdan yapmaya başladılar en sonunda fırını da attılar 3 yıl sonunda 2 gün önce fırın aldılar eve ilk defa lazanya yaptım dün de fırını iade ettiler yeterince ısıtmıyor diye

hazır patates kızartmalarının çiğ yaptıklarınızdan daha iyi olmasının sebebi pişirdiğinizde aslında 2. kere pişiyor olması eğer çiğ patates kızartmalarınızı da pişirip 30 dk buzlukta bekletip tekrar pişirirseniz aynı hazır patates kızartmaları gibi olur

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Çok güzel eski kaşarla da bira çok iyi gidiyor. Burada parmesan bulamayınca eski kaşar alıyorum. Küçük küçük küp küp dilimleyince güzel bira yancısı oluyor.
Parmesan zaten peynirlerin şahı, ona laf ettirmem, İtalyan'lar biliyor bu işi, İstanbul'da belki bulunuyordur ama burada satan yok, zaten yalnızca İtalya'nın belli bir bölgesinde yaplan peynirlere parmesen denebiliyormuş, yurtdışına çıktıkça paket paket alıyorum , Bulgaristandan sınırdan girerken herkes şişe şişe alkol alır ben parmesan alıyorum. :)
Konya obruk peynirini bir dene.
https://www.gemedere.com/ birde bu amca var.

Motosikleti
Ns200 15"
Abi alkol tüketmediğim için bilemiyorum, ben sağlıklı gıdalardan yanayım. :)

Permesan gerçekten çok güzel peynir, adamlar biliyor bu işi.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Cunku hazir dondurulmus patateslerin ustune kizgin ve coook ince yag sıkılır, bir nevi on pisirme
Çok doğru. Hatta patates kızartması güzel çoğu restoranın sırrı da budur. Once pisirir sonra buzdolabinda veya buzlukta 1 gece bekletip sonra tekrar tam pisirirler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi size fast food sırrı vereyim...
Patatesi doğrayı kaynar suda 10 dakika haşlayın...
Çıkarıp suyunu süzün.. havlu yada peçete ile fazla suyunu alın...
Porsiyonlar halinde buzdolabı poşetine atın, ama düzensiz osun... Kalem gibi dizmeyin...
Pişirmek istediğinizde 160 derece yağa atın.. 10 dakikada çıtır çıtır olacak...
Dış ortamda akşama kadar beklesede çıtır çıtır kalacak... Yavşamayacaktır...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Hemen alınıyorsun...
Sana bir şey itham etmedim ki ? Hakaret olsun diye söylemedim ki?..
Bir büyüğün olarak tavsiye verdim aslında..
Aynı seviyeden bakmadığımız , daha doğrusu sen aynı seviyeden bakmaktan kaçındığın için böyle anlıyorsun...
İşin zor demek istedim...
Bir tek cümlemden , üstelik yanlış anladığın cümleden destan çıkarmışsın...
Allah beraber yaşadıklarına sabır versin ne diyeyim... ;)
Alınmak mı? Kendini bilmez insanların sözlerine itibar etmem, sen kibirlisin, egon var, haddini aşan kötü bir karaktersin. Ben sadece bazılarının bu kadar ahmak olabileceğine ihtimal vermediğim için şaşırıyorum, ego yüzünden nasıl hakaret edeceğini şaşırıyorsunuz. biri de gelmiş 130 kg kaslı adam resmi koymuş onun yanında ben kadın gibiymişim falan. böyle kendini bilmezler klavye başında bunu çok yapıyorlar...

Bak benim hakkımda bir iki kişinin ne düşündüğü ancak onları bağlar, burada kamu nabzı olmasa ben terbiyesizler ile laf dalaşına girmem, gerçeği reddedip başka insanları yanıltıyor olduğunuz için tartışıyorum ben zira boş laflarınızı dinlemeye meraklı değilim. Kadınların mekanik zekalarının kötü olduğu düşüncesi dünya genelinde oluşan bir düşünce, sadece Türkiye özelinde değil ve bu konuyu bana hakaret ederek geçiştireceğini mi sanıyor bir iki kişi?

Artık dünya genelinde mimler oluşmuş kadınların garip hatalarından dolayı, görmeyenler mağarada yaşıyor olabilir. Rusya'dan bir komedi videosu paylaşacağım, kadınlar için sözlük icat etmiş sanayici adam, yani bu komiklik ama anlayanlar aslında bunun bir kara mizah olduğunu görüyor. Tıpkı Levent Kırca'nın politikacıları eleştirdiği komedi videoları gibi.

bak devam ediyorum, şimdi bir kaza paylaşacam, yorumları oku, artık alışmışlar "kesin kadındır" diyen çok var... Hani Türkiye de sadece böyle sananlar için yabancı ülkelerindeki kaza videoları ve yorumlarını da paylaşacağım, yani bunlar artık dünya genelinde milletin başına sık sık gelip milletin bıkmasından dolayı oluşan bir kamu tepkisidir... yani bir kaç gündür olan bir şey değil.

devam edeyim, bak bu aşağıdaki kazayı kadınlarda çok fazla görürsün, erkekler böyle kazalar çok nadiren yapar ama kadınlar sık sık yapar bu kazayı; yorumlara da bak, orada gif paylaşıyor millet, "women" deyip gülen 2 tane adam var hareketli resimde, bunu çok paylaşıyorlar çünkü mim olmuş artık anlıyor musunuz?

bak şimdi yine bir kara mizah paylaşıyorum, bunlar çekik gözlü, koreli olabilirler neyse, korelileri çok severim, bir aşağılama olarak algılanmasın bende çekik gözlüyüm, yabancı sanıyorlar beni, hatta 2 gün önce soğuk yüzünden maske takmıştım ve yürüyüş yapıyordum, polisler durdurup kimlik sordular falan neyse...
bakın videoda kadın araba kullanmak için şoför koltuğuna oturuyor ve yanındaki adamın taktığı emniyet kemerlerine bak, bu bir komedi ama bu bir kara mizah, anlayabiliyor musunuz? bu şakaların altında kadınların mekanik zekalarının ne kadar kötü olduğunun gerçeği var.

devam ediyorum, Polonya galiba tam bilmiyorum da yine abuk subuk kadınların yaptığı basit kaza ve yorumlara bakın... bir çok kişi kadın diye dalga geçmiş ve kimisi böyle sürücülerin tekrar ehliyet sınavından geçmesi gerektiğini söylemiş... bakın böyle çok içerik var kadınların saçma kazalarıyla ilgili ve dünya genelinde bir olay.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alınmak mı? Kendini bilmez insanların sözlerine itibar etmem, sen kibirlisin, egon var, haddini aşan kötü bir karaktersin. Ben sadece bazılarının bu kadar ahmak olabileceğine ihtimal vermediğim için şaşırıyorum, ego yüzünden nasıl hakaret edeceğini şaşırıyorsunuz. biri de gelmiş 130 kg kaslı adam resmi koymuş onun yanında ben kadın gibiymişim falan. böyle kendini bilmezler klavye başında bunu çok yapıyorlar...

Bak benim hakkımda bir iki kişinin ne düşündüğü ancak onları bağlar, burada kamu nabzı olmasa ben terbiyesizler ile laf dalaşına girmem, gerçeği reddedip başka insanları yanıltıyor olduğunuz için tartışıyorum ben zira boş laflarınızı dinlemeye meraklı değilim. Kadınların mekanik zekalarının kötü olduğu düşüncesi dünya genelinde oluşan bir düşünce, sadece Türkiye özelinde değil ve bu konuyu bana hakaret ederek geçiştireceğini mi sanıyor bir iki kişi?
Acaba senin şu yazdıklarının 10 da birini yazsam tepkin ne olurdu ?..
Kibirden girmiş terbiyesizlikten çıkmışsın..
Haddini de bayağı aşmışsın..
Ne halt yersen ye, bize ne ?..
Kadını Robot süpürge , yemek makinası , sex makinası gören zihniyete ne konuşuyoruz ?..
Eleştririlecek ,tartışıcak ya da oturup sohbet edilecek bir karakter değilsin anladığım kadarıyla...

Ortam çirkinleşmeye başladı...
Hiiiiç çekemem... 🙋‍♂️

Harbi sorunlu bu arkadaş ya konu gitmiş bitmiş hala video atıyor.
Ego diyor klavye diyor .
4 5 mesaj önce fırına girdim kasiyer kız bana yazdı oraya gittim o kız bana laf attı.
Kardeş başına bunlar gelen adam gelip bura da anlatmaz :D
Tüm kadınlar seni bekliyor tamam biz inandık.
Kime neyi ispatlamaya çalışırsın nasıl bir yokluktasın ?
Hala burada ki insanların kadınlar iyi sürüyor falan sanıyorsun galiba .
Ahmak falan demişsin kendince erkeklikten bahsedip AŞIK OLDUĞUN KADINA BURA DA HERKESİN İÇİNDE KAŞAR diyebilecek kadar erkeksin !
Senin gibi tiplerin erkeklik konuşması saçma geliyor.
Klavyeden her şey kolay dediğin gibi .
Yazık sana acıdım işin zor..
Tamam sen haklısın kadınlar kötü kullanıyor .
Bak basit bitti gitti konu.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ego diyor klavye diyor .
4 5 mesaj önce fırına girdim kasiyer kız bana yazdı oraya gittim o kız bana laf attı.
Ahmak falan demişsin kendince erkeklikten bahsedip AŞIK OLDUĞUN KADINA BURA DA HERKESİN İÇİNDE KAŞAR diyebilecek kadar erkeksin !
Cevap yazarak daha fazla mesaj atmasini sagliyorsunuz🙄

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Ego diyor klavye diyor .
zaten cahilce atıflara kızıp kendimi kanıtlamaya çalıştığım için kendimi hatalı görüyorum ve bu konuda daha dikkat etmeye başlıyorum, sevdiğim kadının kaşar olması benim için kötü bir durum, bir kadına aşık olup bir gelecek kuramamak nasıl acı bir durum biliyor musun? severken bırakmak kolay mı? normalde bu durumda bir erkek teselliye ihtiyaç duyar çünkü bu aşık olma durumu kişinin kendi isteği dışında olan bir şey. kaşarlığı yapana değil bana tepki gösteriyorsun çünkü siz bir kaç kişi konudan çıktınız, konuyu şahsi olaya çeviriyorsunuz.

konu bitmedi, ben niye açtım konuyu? kadın sürücülerin stress anında beyin fonksiyonları farklı, mekanik işlerde beyinleri yine erkeklerden farklı ve bu durum kabul edilip ona göre önlemler alınmalı, bunu konuşmak için açtım konuyu. kadınların trafikte daha fazla risk olduğunu söylemek onları aşağılamak değildir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba senin şu yazdıklarının 10 da birini yazsam tepkin ne olurdu ?..
Kibirden girmiş terbiyesizlikten çıkmışsın..
Haddini de bayağı aşmışsın..
Ne halt yersen ye, bize ne ?..
Kadını Robot süpürge , yemek makinası , sex makinası gören zihniyete ne konuşuyoruz ?..
Eleştririlecek ,tartışıcak ya da oturup sohbet edilecek bir karakter değilsin anladığım kadarıyla...

Ortam çirkinleşmeye başladı...
Hiiiiç çekemem... 🙋‍♂️
engelle geç zaten, ben riskler konuluşsun, görüşleri tartışalım diye açtım ama kadınlara karşı hakaret ettiğimi ve onları aşağıladığımı söylemeye başladı bir kaç kişi.

kadınların araç kullanma olayı dünya genelinde göze batmışken bir kaç kişi resmen burada şaka gibi bunu görmezden geliyorsunuz. amacınız ney ben anlamadım? böyle gereksiz çene çalacak olanlar boşuna kendi zamanını da benimkini de harcamasınlar, kimseye faydası yok...

araba süremiyorlar dedim ve kadın düşmanı ilan edildim, normal bir şey değil bu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ustanın kadın sürücü sözlüğü süper olmuş acaba nerden bulabiliriz:LOL:
ben trafik sırasında toplumun gözüne batan ve benimde gözüme batan bir konuyu tartışmak istedim ama bu bazı kişiler bizim tartışmamızı engelliyor.

ne yaptılar ettiler yine konuyu kilitlediler soğuttular milleti, ben bazı kişilerin hakaretlerine rağmen terbiyemi bozmayıp normal paylaşımlara devam edecektim, ben çabuk kızdığım için onların istediği şeyi yaptım aslında, konuyu dağıtmak istiyorlardı bende tuz biber oldum. buradan kendime de ders çıkarıyorum.

koşu yarışında ayağım dala takıldı ve ben hızımı kesmeden devam etmem gerekirken durup dal ile kavga etmeye başlayıp yarışta kendimi geriye attım.

konu kapandı gitti diyorlar, ben tartışmak istiyordum.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Forza250-cygnusL
kadınların araç kullanma olayı dünya genelinde göze batmışken bir kaç kişi resmen burada şaka gibi bunu görmezden geliyorsunuz. amacınız ney ben anlamadım? böyle gereksiz çene çalacak olanlar boşuna kendi zamanını da benimkini de harcamasınlar, kimseye faydası yok...

araba süremiyorlar dedim ve kadın düşmanı ilan edildim, normal bir şey değil bu.
Nato mermer nato kafa diye bir söz duydun mu hiç?.. Hakaret değildir haa... Hemen hakarete bağlayıp demogojiye başlama hemen... Senin amacın ney ? Kadınlarla alıp veremediğin ney ?... Bir kaç başlıktır kadınlardan yürüyorsun ...

Biz kadınların araç kullanmalarına bir şey demedik ki ?.. Hatta senle aynı fikirdeyiz.. Sen neyin kafasındasın ?...

Bizim karşı olduğumuz kadınları erkeklerden alt seviyede görmen... Sen kabul etmesen de kadın senin için alt segment insan, farkında mısın?.. Kaşar maşar yakıştırmaları , kadınlar hakkında ki görüşünü zaten ortaya koyuyor...

Bak burası motosiklet sitesi... Sen kalkmış kadınların zaaflarıyla , becerileriyle başlık açmış onlarla ilgili bir sürü video koymuşsun...
Bu videolardan erkeklerle olanlarından milyonlarca var.. onları da biz mi koyalım?..

Zaten bir kadın üye gelmiyor foruma , gelen de kaçıyor... Kadın düşmanı forum muyuz biz ?..

İşallah kadınsız hayatın olur mutlu mesut yaşarsın...

tartışalım fatih, ama sen beyanatta bulunuyorsun, tartışmıyorsun ki?
kadınların motor becerileri kötü dedin, yok öyle bişey dedim. gel bunu tartışalım, kadınların motor becerilerinin "kötü" olduğunu söyleyen araştırmalar sun bana. erkeklerden daha zayıf oldukları değil, baya kötü oldukları, ele ayak koordinasyonunun zayıf olduğu, bu seviyede motor beceriler ile neleri yapamadıklarını falan anlatan bir araştırma göster tartışalım?

yoksa öyle instagram videosuyla falan olacaksa;
Ortalamanızın ne kadar motor kullandığını biliyoruz. Elek etmekten beter edecek kadınlar var da, işte yetişemediğiniz için görmüyorsun, yok sanıyorsun.
Buna gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar