Hemen alınıyorsun...
Sana bir şey itham etmedim ki ? Hakaret olsun diye söylemedim ki?..
Bir büyüğün olarak tavsiye verdim aslında..
Aynı seviyeden bakmadığımız , daha doğrusu sen aynı seviyeden bakmaktan kaçındığın için böyle anlıyorsun...
İşin zor demek istedim...
Bir tek cümlemden , üstelik yanlış anladığın cümleden destan çıkarmışsın...
Allah beraber yaşadıklarına sabır versin ne diyeyim...
Alınmak mı? Kendini bilmez insanların sözlerine itibar etmem, sen kibirlisin, egon var, haddini aşan kötü bir karaktersin. Ben sadece bazılarının bu kadar ahmak olabileceğine ihtimal vermediğim için şaşırıyorum, ego yüzünden nasıl hakaret edeceğini şaşırıyorsunuz. biri de gelmiş 130 kg kaslı adam resmi koymuş onun yanında ben kadın gibiymişim falan. böyle kendini bilmezler klavye başında bunu çok yapıyorlar...
Bak benim hakkımda bir iki kişinin ne düşündüğü ancak onları bağlar, burada kamu nabzı olmasa ben terbiyesizler ile laf dalaşına girmem, gerçeği reddedip başka insanları yanıltıyor olduğunuz için tartışıyorum ben zira boş laflarınızı dinlemeye meraklı değilim. Kadınların mekanik zekalarının kötü olduğu düşüncesi dünya genelinde oluşan bir düşünce, sadece Türkiye özelinde değil ve bu konuyu bana hakaret ederek geçiştireceğini mi sanıyor bir iki kişi?
Artık dünya genelinde mimler oluşmuş kadınların garip hatalarından dolayı, görmeyenler mağarada yaşıyor olabilir. Rusya'dan bir komedi videosu paylaşacağım, kadınlar için sözlük icat etmiş sanayici adam, yani bu komiklik ama anlayanlar aslında bunun bir kara mizah olduğunu görüyor. Tıpkı Levent Kırca'nın politikacıları eleştirdiği komedi videoları gibi.
bak devam ediyorum, şimdi bir kaza paylaşacam, yorumları oku, artık alışmışlar "kesin kadındır" diyen çok var... Hani Türkiye de sadece böyle sananlar için yabancı ülkelerindeki kaza videoları ve yorumlarını da paylaşacağım, yani bunlar artık dünya genelinde milletin başına sık sık gelip milletin bıkmasından dolayı oluşan bir kamu tepkisidir... yani bir kaç gündür olan bir şey değil.
devam edeyim, bak bu aşağıdaki kazayı kadınlarda çok fazla görürsün, erkekler böyle kazalar çok nadiren yapar ama kadınlar sık sık yapar bu kazayı; yorumlara da bak, orada gif paylaşıyor millet, "women" deyip gülen 2 tane adam var hareketli resimde, bunu çok paylaşıyorlar çünkü mim olmuş artık anlıyor musunuz?
bak şimdi yine bir kara mizah paylaşıyorum, bunlar çekik gözlü, koreli olabilirler neyse, korelileri çok severim, bir aşağılama olarak algılanmasın bende çekik gözlüyüm, yabancı sanıyorlar beni, hatta 2 gün önce soğuk yüzünden maske takmıştım ve yürüyüş yapıyordum, polisler durdurup kimlik sordular falan neyse...
bakın videoda kadın araba kullanmak için şoför koltuğuna oturuyor ve yanındaki adamın taktığı emniyet kemerlerine bak, bu bir komedi ama bu bir kara mizah, anlayabiliyor musunuz? bu şakaların altında kadınların mekanik zekalarının ne kadar kötü olduğunun gerçeği var.
devam ediyorum, Polonya galiba tam bilmiyorum da yine abuk subuk kadınların yaptığı basit kaza ve yorumlara bakın... bir çok kişi kadın diye dalga geçmiş ve kimisi böyle sürücülerin tekrar ehliyet sınavından geçmesi gerektiğini söylemiş... bakın böyle çok içerik var kadınların saçma kazalarıyla ilgili ve dünya genelinde bir olay.