Kadın sürücü problemi

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Kolesterol hapını yutunca dert kalmıyor, rahat rahat yiyebiliyorum. :)))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

airfryer her tarafı plastik. üstün alaman teknolojizi zaymıns yapmış turbo fırın, bu fırın varken airfryer gibi plastik oyuncakları ne yapayım. :)

Kokoreç kolesterol açısından daha beter. Ama çok iyi kokoreçi köfteye tercih ederim de yok, yaşadığım yerde bulamıyorum, İzmir'e gitmek lazım. :)
Yaw zaten bu eyıfıray denen şey turbo firinin kucugu ve daha hizli ufleyeni degil mi. Bi yerde okumustum, kizartma, airfry ve firinda yapilan patateslerin zararlilik siralamasini cikartmislar. En zararlisi kizartma, hemen ardindan da airfry, daha geriden de turbo firin geliyormus. Firin rulz. Airfry da neymis, tezgahta yer birakmaz o hem

Motosikleti
Ns200 15"
Yaw zaten bu eyıfıray denen şey turbo firinin kucugu ve daha hizli ufleyeni degil mi. Bi yerde okumustum, kizartma, airfry ve firinda yapilan patateslerin zararlilik siralamasini cikartmislar. En zararlisi kizartma, hemen ardindan da airfry, daha geriden de turbo firin geliyormus. Firin rulz. Airfry da neymis, tezgahta yer birakmaz o hem
En iyi patates soba patatesi, hafif tuz ve lor ile uçuyor. Bizim köylüler "pateyisi attık fırınaa" derler. :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
En iyi patates soba patatesi, hafif tuz ve lor ile uçuyor. Bizim köylüler "pateyisi attık fırınaa" derler. :D
Şu lor denen seyi ve turevi cokelegi bi sevemedim. 50 yasindayim, bu nanenin en dogal oldugu senelerde de sevmedim, hala daha sevmiyorum. Poacaya borege erimeyen peynir mi konur yaw😂 dogu karadeniz yaylalarinda dikdortgen alemenyon tepside sanirim kaymak ve/veya sutle kuzinede pisirdikleri patdiz cok guzel oluyordu.

Motosikleti
Ns200 15"
Şu lor denen seyi ve turevi cokelegi bi sevemedim. 50 yasindayim, bu nanenin en dogal oldugu senelerde de sevmedim, hala daha sevmiyorum. Poacaya borege erimeyen peynir mi konur yaw😂 dogu karadeniz yaylalarinda dikdortgen alemenyon tepside sanirim kaymak ve/veya sutle kuzinede pisirdikleri patdiz cok guzel oluyordu.
Abi bizim köyde lor dedikleri şey böyle peynir gibi değilde krem gibi bişe, sürülen ekşimsi bir şey. Ufalanan lor gibi değil, nasıl yapıldığını biliyordumda unuttum. :D

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Seni gidi medeniyet düsmani , sark kafali kötü adam . Hadi hadi vur bana , vursana . Polemik lazim konuya . 4 sayfa polemik , 4 sayfa kavga , 3 sayfa köfte olmus . Polemigi arttirmak lazim.

Durma vur bana :p :p :p :p

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi öyle de köfte doyasıya bol bol yeniyor kokoreç bir avuç bişey. Isparta tam yeri değil ama çok güzel yapıyorlar burada mis gibi
yaa bir de son yıllarda zamladılar kokoreçi, köfteyi hatta eti bile geçti kokoreç. eskiden ucuz bir şeydi, bol bol ayı gibi yerdik, yarım ekmek yiyip bir yarım ekmek daha gömerdik parasını düşünmeden şimdi köfteden pahalı olmuş.
En az 3 çeyrek yerdim.

hem airfry bakmıştım en büyük modeli bile küçük gelmişti gözüme. evde iki de çocuk var, ikisi de tek başına benimle köfte turuna keldiklerinde yarı kilo köfte yyebilen çocuklar, airfry almış olsam ailecek bir öğün yemek için üst üste 4 kez çalıştırmak gerekirdi, airfry tek başına yaşayanların porsiyonlarına göre boyutları. :)

Kuzenili soba olacak, bizim Trakya'da "peçka" derler, onun fırınında patates nefis olur.
ama lor demeyiz, "ekşimik" denir o peynire burada, böreklere falan konur. eve yakın marketten lor almak yerine 300 mrtre daha yürüyüp Trakya'nın en güzel beyaz peynircisinden kaliteli beyaz peynir alıyorum, kilo fiyatı marketteki lordan ucuza geliyor hem. bir süredir lor almıyoruz güzel beyaz peyniri ucuza bulunca. :)
Gece gece acıktım, mutfağa gideyim de peynir yiyeyim. :)
images

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
11 sayfa sonunda ne menemen soganlı mı olur sogansız mı kararını verdık ne de kadın sürücüler nasıldır kararını verdik.

neyse gidip köfte yiyek.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bunu kadın erkek diye ayırmanın manası yok. Benim diyen erkek sürücüyü cebinden çıkaracak kadınlar var, tamamen tecrübe işi bunlar.

Ben donmuş patatesleri yağsız pişiriyorum, hem daha az uğraştırıyor.
evde köfte pişedeği zaman fırın tepsisine diziyorum fırın kağıdı üzerine, hazır fırın çalışmışken ikinci tepsiye de kağıdın üzerine donmuş patatesleri paketinden çıktığı gibi yayıyorum, 180 derece önceden ısıtılmış fırında fanlı modunda 15-20dk'da köfteler pişiyor zaten, köfteleri çıkarınca dereceyi 200e getirip bi 10-15dk daha çalıştırınca patatesler de çok güzel oluyor hem yağa gerek kalmıyor.

Fırında kağıt üstünde güzel oluyor donmuşlar evet.
Bazen de üstüne iki fısfıs sarımsaklı zeytinyağı.. bak donmuş patatesi istetecek bişey şimdi sabah sabah =)

Kadınların araç kullanımının vasat olmasının bilimsel olarak açıklaması vardır.
Bu gerçeği dile getirmek cinsiyetçilik değildir.
Bu dünyada haklarındaki gerçeği dile getiremediğimiz iki sınıf var.
Bir kadınlar iki kekolar...

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
D400
Fırında kağıt üstünde güzel oluyor donmuşlar evet.
Bazen de üstüne iki fısfıs sarımsaklı zeytinyağı.. bak donmuş patatesi istetecek bişey şimdi sabah sabah =)

hazır donmus patatesi kast ediyorsanız airfryerda da sıfır yağ ile birebir kızartma yapılmış gibi pişiyor

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
işi tatlıya bağlayamadık ama en azından köfteye bağladık yani
-sen abdulhamiti savundun
-savunmadım, çıkar göster, ahlaksız adam
-gel bi köfte yiyek, aha şu yanda yeni bir köfteci açılmış
images

böyle mi olacak yani? bu ne la? nerde kan, nerde göz yaşı?

Motosikleti
Ns200 15"
Kuzenili soba olacak, bizim Trakya'da "peçka" derler, onun fırınında patates nefis olur.
ama lor demeyiz, "ekşimik" denir o peynire burada, böreklere falan konur. eve yakın marketten lor almak yerine 300 mrtre daha yürüyüp Trakya'nın en güzel beyaz peynircisinden kaliteli beyaz peynir alıyorum, kilo fiyatı marketteki lordan ucuza geliyor hem. bir süredir lor almıyoruz güzel beyaz peyniri ucuza bulunca. :)
Gece gece acıktım, mutfağa gideyim de peynir yiyeyim. :)
images
Peynir ile domateste güzel oluyor abi, hatta hayatımda gördüğüm en uyumlu şey belki. :D

Motosikleti
D400
ben de robot süpürgeyi öyle uçacak diye aldım.
önce bi uçar gibi oldu, sonra geri çakıldı yenisi çıkınca tabi.
sonra bozuldu eşşoleşek bir de para harcadım üstüne :D

düşününce popüler kültürün kölesiyim, o da var bende ama xiomi nin ucuzlarından almıştım.
eski evde deli gibi kullandım, yeni taşındıgım evde 8 aydır 1 kere kullanmadım. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar