Böyle bir mesaj yazıyor olduğum için cidden utanıyorum.
Şu dönen muhabbeti anlamakta cidden güçlük çekiyorum.
Siyasi görüş, tutulan takım, beğendiğin renk, sevdiğin yemek, yaptığın hobi, bir eylemi yapış sırası ve/veya tarzı vb...
Bunlarda elbette kişiden kişiye göre farklar olacaktır ve de başkasının zevkini beğenmeyebilmek çok normalken bunu "sen zevksizsin, zevkine t.küreyim, damak zevki yoktur" şeklinde yazıya dökmek amaç belki de o olmasa bile başkasının zevkini, beğenisini eleştirmek demektir.
Yüzyüze konuşurken kahkahalarla gülünecek küçücük iğnelemeler sadece yazarak iletişim kurulan bu forum ortamlarında hem yakışık almaz ve hem de kimseye de bir şey kazandırmayacağı gibi bilakis ortamı ve ilişkileri ziyadesiyle gerer.
Kıçıkırık 2 teker paydasında/sevdasına bu mecraya takılıyoruz.
Günlük belki 1-2 belki de 10-15 saatimizi hobimiz olan, sevdamız olan motosikletlerle ilgili şu forumda harcıyoruz.
Hiç birimiz motorcu doğmadık.
Başkalarının bilgisi/deneyiminden feyz kapmak için başladı bir kısmımız.
Bazılarımız da kendi deneyimlerimizi paylaşmak için...
Bunları yaparken azıcık da keyifli muhabbet dönüyor diye kopamıyoruz işte buralardan.
Buralarda ne yazdığımız tabii ki de önemlidir ama nasıl yazdığımızdır asıl önemli olan.
Rica ediyorum başkasının bize yazması durumunda rahatsızlık duyacağımız tarzda yazmayalım.
Tarzı size uymayanlarla dm üzerinden yazışıp anlaşmazlıkları açığa kavuşturup orta yolu bulmak, olmuyorsa da karşı tarafı bloklayıp geçmek seçeneğini kullanalım.
Motosiklet paydasında "karşı taraf" ifadesini de bünyem kabul etmiyor bu arada.
Hepi topu 30-40 kişiyiz burada aynı hobiyi paylaşan.
Yakışmaz bize.