Kadın sürücü problemi

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben donmuş patatesleri yağsız pişiriyorum, hem daha az uğraştırıyor.
evde köfte pişedeği zaman fırın tepsisine diziyorum fırın kağıdı üzerine, hazır fırın çalışmışken ikinci tepsiye de kağıdın üzerine donmuş patatesleri paketinden çıktığı gibi yayıyorum, 180 derece önceden ısıtılmış fırında fanlı modunda 15-20dk'da köfteler pişiyor zaten, köfteleri çıkarınca dereceyi 200e getirip bi 10-15dk daha çalıştırınca patatesler de çok güzel oluyor hem yağa gerek kalmıyor.

Airfryer firindan daha güzel yapiyor. Hadi sikiysa aksini iddia et , yasasin polemik :cool: :cool: :cool: :cool:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Taraflı yorum yaptığını düşünüyorum aynı kişiye de bir şeyler söylemen gerekmez mi?

Altı üstü salataya konacak yağdan bağsediyoruz..

Ukela ukela konuşmalar, ufuk açma, bağnaz, amatör demeler,

Sence bu kelimenin sonuna ne yakışır ?
Abi o benim arkadaşım, özelden mesajlaşmadığımız günümüz yoktur yıllardır. Ben ona söylemem gerekenleri özelden zaten söylüyorum ama sen de bu konuda kusura bakma ama farklı bir konudan gıcık kapıp bunu bu konu içinde fırsata çevirip adama lüzumsuzca dalmışsın.

İkiniz de belli bir yaşın üzerinde insanlarsınız. Ben bile sizin aranızda ergen sayılırım. Yapmayın, sizler böyle olursanız biz gençleri hiç tutamayız.

Motosikleti
Abi o benim arkadaşım, özelden mesajlaşmadığımız günümüz yoktur yıllardır. Ben ona söylemem gerekenleri özelden zaten söylüyorum ama sen de bu konuda kusura bakma ama farklı bir konudan gıcık kapıp bunu bu konu içinde fırsata çevirip adama lüzumsuzca dalmışsın.

İkiniz de belli bir yaşın üzerinde insanlarsınız. Ben bile sizin aranızda ergen sayılırım. Yapmayın, sizler böyle olursanız biz gençleri hiç tutamayız.

Sen simdi onu bunu birak da söyle bakalim yagsiz patates kizartmasi firinda mi daha güzel olur airfryer dami ?????

#YasasinPolemik

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sen simdi onu bunu birak da söyle bakalim yagsiz patates kizartmasi firinda mi daha güzel olur airfryer dami ?????

#YasasinPolemik
Eski sevgilimden bir tane Philips airfryer gaspettim ama bir türlü airfryerda yaptığım patatesler güzel olmuyor. Her şeyi denedim, yok ben beceremiyorum airfreyerda patatesi. Fırında da bence güzel olmuyor, en kötü fritöz alacağım eve McDonald's tarzı.

Motosikleti
Eski sevgilimden bir tane Philips airfryer gaspettim ama bir türlü airfryerda yaptığım patatesler güzel olmuyor. Her şeyi denedim, yok ben beceremiyorum airfreyerda patatesi. Fırında da bence güzel olmuyor, en kötü fritöz alacağım eve McDonald's tarzı.

Tam politikaci cevabi . Parti kur Oy verelim bize köfte ismarla baskan :p

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Böyle bir mesaj yazıyor olduğum için cidden utanıyorum.

Şu dönen muhabbeti anlamakta cidden güçlük çekiyorum.

Siyasi görüş, tutulan takım, beğendiğin renk, sevdiğin yemek, yaptığın hobi, bir eylemi yapış sırası ve/veya tarzı vb...

Bunlarda elbette kişiden kişiye göre farklar olacaktır ve de başkasının zevkini beğenmeyebilmek çok normalken bunu "sen zevksizsin, zevkine t.küreyim, damak zevki yoktur" şeklinde yazıya dökmek amaç belki de o olmasa bile başkasının zevkini, beğenisini eleştirmek demektir.

Yüzyüze konuşurken kahkahalarla gülünecek küçücük iğnelemeler sadece yazarak iletişim kurulan bu forum ortamlarında hem yakışık almaz ve hem de kimseye de bir şey kazandırmayacağı gibi bilakis ortamı ve ilişkileri ziyadesiyle gerer.

Kıçıkırık 2 teker paydasında/sevdasına bu mecraya takılıyoruz.

Günlük belki 1-2 belki de 10-15 saatimizi hobimiz olan, sevdamız olan motosikletlerle ilgili şu forumda harcıyoruz.

Hiç birimiz motorcu doğmadık.

Başkalarının bilgisi/deneyiminden feyz kapmak için başladı bir kısmımız.

Bazılarımız da kendi deneyimlerimizi paylaşmak için...

Bunları yaparken azıcık da keyifli muhabbet dönüyor diye kopamıyoruz işte buralardan.

Buralarda ne yazdığımız tabii ki de önemlidir ama nasıl yazdığımızdır asıl önemli olan.

Rica ediyorum başkasının bize yazması durumunda rahatsızlık duyacağımız tarzda yazmayalım.

Tarzı size uymayanlarla dm üzerinden yazışıp anlaşmazlıkları açığa kavuşturup orta yolu bulmak, olmuyorsa da karşı tarafı bloklayıp geçmek seçeneğini kullanalım.

Motosiklet paydasında "karşı taraf" ifadesini de bünyem kabul etmiyor bu arada.

Hepi topu 30-40 kişiyiz burada aynı hobiyi paylaşan.

Yakışmaz bize.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@haluk23 30-40 demiş ama ben bu rakamı 20-30 olarak adlandırayım.

Beyler tanışalım, beraber sürelim, beraber yiyelim. Anca öyle çözülür bu yanlış anlamalar, gereksiz hassasiyetler.

Yine taraflı yazıyorsun. Ben fikrimi belirtmişim sonunda da esprimi yapmışım. Espri yaptığımı da sonuna emoji ekleyerek belirtmişim yanlış anlayanlar olmasın diye.

Elemanda alıntı yapmadan bana laf dokundurmuş.

Laf meclisten dışarı / zevkler ve renkler tartışılmaz ama kendi bakış açımı ifade edeyim istedim:
Bana ayçiçek yağlı salata getirdiklerinde direkt küfür ediyorum içimden, amatörler diye. O mekânda da salata söylemem bir daha.

Bir de direk küfür ediyorum, amatör diye sataşma yapmış ve olay buradan başlamış.

Kimin kime yazdığına dikkat edersen mal bulmuş mağribi gibi kimin mevzuya atladığını göreceksin.

Tanımadığın kişi derken beni de tanıdığınızı zannetmiyorum. Benim iki tane zeytinliğim var, Bursa Orhangazi de, o eleman gibi zeytin yağını markette görmedik.

Biz senelerce domates ektik, gelmiş ukela ukela bana ceri domatesin nasıl yiyeceğini tarif ediyor. Bak ufkunu açayım diye başlamış birde.

Olmuyor tommy, olmuyor. Taraflı yazıyorsun, ona telefon ettiğin gibi bana da özelden yazabilirdin, çok gerekirse, ama özelden yazışmayı doğru ( ahlaki ) bulmuyorum. Ne varsa masanın üzerinde olmalı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Olmuyor tommy, olmuyor. Taraflı yazıyorsun, ona telefon ettiğin gibi bana da özelden yazabilirdin, çok gerekirse, ama özelden yazışmayı doğru bulmuyorum. Ne varsa masanın üzerinde olmalı.
İsmet Abi tabi ki taraflıyım. Lakin taraflı olmam seni insan/sürücü anlamında sevmemem, sana saygı duymamam anlamına gelmiyor ki senin o motorla erişebildiğin yerlere benim hayallerim bile erişemiyor.

Bence incir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan birbirinize bileniyorsunuz.

Kullanıcıyı yok sayma özelliği gelmiş ya foruma. Kavga büyümeden iki taraf da kullanmalıdır bence. En azından sakinleşene kadar. Bu arada ben de ayçiçek yağlı salata sevmiyorum. Şekerim düşüyor görünce.

İsmet Abi tabi ki taraflıyım. Lakin taraflı olmam seni insan/sürücü anlamında sevmemem, sana saygı duymamam anlamına gelmiyor ki senin o motorla erişebildiğin yerlere benim hayallerim bile erişemiyor.

Bence incir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan birbirinize bileniyorsunuz.

Tüm kalbimle söylüyorum benim elemana karşı kesinlikle olumsuz bir düşüncem yok. Küfür ediyorum, amatör kelimeleri benim açımda işin rengini değiştirdi.

Dediğin gibi incir çekirdeğini, incir ağacına döndürmeyelim. Mevzunun başı kadın sürücüler, oradan döndü dolaştı nerelere geldi.

Neyse uzatmanın kalp kırmaktan başka bir şeye yaramayacağını düşünüyorum.

Motosikleti
Yok
Motor beceriler daha kötü değil kesinlikle; çeşitli nakış veya örgü işlerinde yaptıkları şeyleri görürseniz...

3D zihinsel canlandırma, oryantasyon konusunda erkekler bariz daha iyi ama. (Mesela...)

Yani cinslerin mutlaka farklılıkları ve birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları var ama motor becerilerin ana fark noktalarından biri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Buyrun, güzel bir örnek:
Bizim de çok iyi müzisyenlerimiz var, yok değil...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tüm kalbimle söylüyorum benim elemana karşı kesinlikle olumsuz bir düşüncem yok. Küfür ediyorum, amatör kelimeleri benim açımda işin rengini değiştirdi.

Dediğin gibi mevzunun başı kadın sürücüler, oradan döndü dolaştı nerelere geldi.

Neyse uzatmanın kalp kırmaktan başka bir şeye yaramayacağını düşünüyorum.
Aman be abi bee sen de ters insansın, o da ters. Bir kebap, köfte organizasyonuna katıl da kaynaşın. Koskoca adamlarsınız, zeytinyağından kavga etmek ne demek? :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bizim dikilide zeytin arazimiz var zeytinyağı yaptırıp satıyoruz isteyen yazsın madem bu kadar çok seviyorsunuz ;)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yine taraflı yazıyorsun. Ben fikrimi belirtmişim sonunda da esprimi yapmışım. Espri yaptığımı da sonuna emoji ekleyerek belirtmişim yanlış anlayanlar olmasın diye.

Elemanda alıntı yapmadan bana laf dokundurmuş.

Bir de direk küfür ediyorum, amatör diye sataşma yapmış ve olay buradan başlamış.

Kimin kime yazdığına dikkat edersen mal bulmuş mağribi gibi kimin mevzuya atladığını göreceksin.

Tanımadığın kişi derken beni de tanıdığınızı zannetmiyorum. Benim iki tane zeytinliğim var, Bursa Orhangazi de, o eleman gibi zeytin yağını markette görmedik.

Biz senelerce domates ektik, gelmiş ukela ukela bana ceri domatesin nasıl yiyeceğini tarif ediyor. Bak ufkunu açayım diye başlamış birde.

Olmuyor tommy, olmuyor. Taraflı yazıyorsun, ona telefon ettiğin gibi bana da özelden yazabilirdin, çok gerekirse, ama özelden yazışmayı doğru ( ahlaki ) bulmuyorum. Ne varsa masanın üzerinde olmalı.
Abi şimdi ben şu anda çok yoğun çalışıyorum halen, mesai bitmedi arada gözüme çarpan şeye de cevabımı atıp gidiyorum. Öncelikle senin ironi yaptığını anlamadım, o gülücüğü görmedim / algılamadım.

Sonrasında senin mesajının bana düşündürdükleri paralelinde özellikle kimse üzerine alınmasın diye "laf meclisten dışarı" yazdım. "Ayçiçek yağlı salata getirdiklerinde içimden küfür ediyorum" yazdığım zaman da özne sen değildin, sonuçta bana salata servis eden birisi değilsin değil mi?

Ama sen ne yaptın? "Damak zevki, yemek kültürü olmayan hangi salataya hangi yağ konacağını bilmez. Her salataya zeytinyağı dökmeyi bilgelik sanar. Bilip bilmeden de küfürlü konuşur, seviye bu yapacak bir şey yok." diye konuyu üstüne alıp direkt saldırdın. Sonrası tarih. Bende etki tepki doğurur ve hep karşılıklılık ilkesine uygun hareket etmeye çalışırım. Sonucu böyle oluyor.

Her ne ise, bu anlamsız tartışmayı uzatmak istemiyorum. Seni bir şekilde kırdım ve sana karşı kusur bir işlediysem burada masanın üzerine özürlerimi bırakıyorum. Dilerim kabul edersin.

Motosikleti
Mondial Grumble
Kokoreç de çok güzel bu arada hep köfte yenmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşlı adamlarsınız damarlar tıkanacak köfteden diye korkuyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok şükür yine sıkıntılı bir konuyu köfteye bağlayarak tatsızlıkları sona erdirmişiz.

Forumda şu dönem aktif yazarlık yapanların sonu gut ya da yüksek kolesterol :)
Kolesterol hapını yutunca dert kalmıyor, rahat rahat yiyebiliyorum. :)))

Airfryer firindan daha güzel yapiyor. Hadi sikiysa aksini iddia et , yasasin polemik :cool: :cool: :cool: :cool:
airfryer her tarafı plastik. üstün alaman teknolojizi zaymıns yapmış turbo fırın, bu fırın varken airfryer gibi plastik oyuncakları ne yapayım. :)

Kokoreç de çok güzel bu arada hep köfte yenmez

Yaşlı adamlarsınız damarlar tıkanacak köfteden diye korkuyorum
Kokoreç kolesterol açısından daha beter. Ama çok iyi kokoreçi köfteye tercih ederim de yok, yaşadığım yerde bulamıyorum, İzmir'e gitmek lazım. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar