Kadın sürücü problemi

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Konunun köfteye dönme vakti gelmis. @tommygun su güzelliklere baksana of of offf olsada yesem yahu .

135_picture_1672316038.jpg
Hocam burada olaya İyi köfte / kötü köfte bağlamından bakalım diyor☺️ Bence sorunun kaynağı eğitimsizlik ve saygısızlık. Olay kadın erkek sürücü olayı değil. İyi sürücü - Kötü sürücü hatta iyi insan kötü insan olayıdır.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hocam burada olaya İyi köfte / kötü köfte bağlamından bakalım diyor☺️ Bence sorunun kaynağı eğitimsizlik ve saygısızlık. Olay kadın erkek sürücü olayı değil. İyi sürücü - Kötü sürücü hatta iyi insan kötü insan olayıdır.

Yok yahu ben gercekten söyle dumani üzerinde , ekmegi üzerine bastiginda yaglari cizirdayan köfteden bahsediyorum . Baska hicbir felsefi yaklasimim yok tamamen gastronomik acidan bakiyorum olaya :cool:

Evde 31 çekmekten başka şey bilmeyene de sol elinle mi yazdın denir. Kendi yaptığın hayvanlığı başkası yapınca ağlayacaksan önce kendin adam olacaksın.
Sığıra bak, şurada konuyla ilgili fikir beyan ederken birilerine hakaret etmeden aklınca taşak geçmeden bir şey yazamıyorsun sonra gelmiş daha da bıdı bıdı ediyorsun. Kendi hayal dünyanda kadınlar olmasa dünya yuvarlak olmazdı diye düşüncelere dalabilirsin, bunları dile de getirebilirsin. Bunu yaparken senden farklı düşünen insanlara sataşırsan da alacağın cevap bu olur.

Terbiyesizliği daha büyük terbiyesizlik yaparak savunmak.

Burası herkese açık bir mecra asker arkadaşınla bire bir konuşuyormuş gibi yazamazsın.

Motosikleti
Hero Dash 125
Motosikleti
Ns200 15"
Gurmelik konusunda ben Fiat'sam mertowski Maybach. Bence o anlatsın, adam daha hakim bu işlere. Ben yer, hesabı öder kaçarım. O adam hesapta indirim alır, kaçmaz bir de mekanın tarihçesini anlatır.
O zaman abi bir dahaki eğitim bu üzerine olsun, @mertowski hocamız bize işin inceliklerini anlatsın bizde piknik alanı kiralıyalım ve eğitim alalım ama uygulamalı olsun. :)

Motosikleti
Hero Dash 125
Evde köfte yapmakta iddialı bir arkadaşımız var mı?

Bir tarif paylaşsa da yapıp yesek.

Youtube tarifi olmasın.

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

Evde köfte yapmakta iddialı bir arkadaşımız var mı?

Bir tarif paylaşsa da yapıp yesek.

Youtube tarifi olmasın.
anne köftesinin tarifini biz nerden bilelim be abi
kıyma maydonoz soğan kuru ekmek tuz pul/karabiber yumurta kırıp yoğurup kızartıyorlar ve piyasada bulamadığımız kadar lezzetli oluyor

anne köftesinin tarifini biz nerden bilelim be abi
kıyma maydonoz soğan kuru ekmek tuz pul/karabiber yumurta kırıp yoğurup kızartıyorlar ve piyasada bulamadığımız kadar lezzetli oluyor

Sen bilemeyebilirsin ama bu forumda bir çok kişi var.

Bunların içinde meraklı veya işi aşçılık olan olabilir, onlar bir tiyo verir diye düşündüm.

Motosikleti
D400
yav içine ekmek koyulmuş az baharatlı pofuduk köfte zaten anne köfte dediğiniz şey. başına anne geldi diye herşey güzel olacak diye birşey yok.

ev yapımı patates kızartması da öyle misal. gereksiz abartı.

yav içine ekmek koyulmuş az baharatlı pofuduk köfte zaten anne köfte dediğiniz şey. başına anne geldi diye herşey güzel olacak diye birşey yok.

ev yapımı patates kızartması da öyle misal. gereksiz abartı.

yok ona katılamayacağım. anne köftesi evet köftenin evde anne tarafından yapılan hali olduğu için seviliyor da, patateste durum taze bir patates ile bunun dondurulmuş versiyonu oluyor.

kadıköy ekspres inegöl köftesi vs pınar dondurulmuş köfte gibi. taze el yapımı patates için mermi atarız mermi yeriz.

Motosikleti
D400
yok ona katılamayacağım. anne köftesi evet köftenin evde anne tarafından yapılan hali olduğu için seviliyor da, patateste durum taze bir patates ile bunun dondurulmuş versiyonu oluyor.

kadıköy ekspres inegöl köftesi vs pınar dondurulmuş köfte gibi. taze el yapımı patates için mermi atarız mermi yeriz.

valla dondurulmus patates güzel, çıtır oluyor.
ev patatesi yağ emiyor eşit pişmiyor falan.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
valla dondurulmus patates güzel, çıtır oluyor.
ev patatesi yağ emiyor eşit pişmiyor falan.
Yağ emiyorsa yağ yeterince sıcak değildir sanki? Dondurulmuş patates yemek ile şeker yemek aynı şey. (Hoş ben tazesiyle de yemem bu arada; kızartma diye bir kavramım yok - bizim evde 1 yılda 2L'lik ayçiçek yağı bitmez.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar