- Katılım
- 4 Haz 2016
- Mesajlar
- 1,353
- Motosikleti
- Triumph Tiger 800XRx
Hocam burada olaya İyi köfte / kötü köfte bağlamından bakalım diyorKonunun köfteye dönme vakti gelmis. @tommygun su güzelliklere baksana of of offf olsada yesem yahu .
![]()
Hocam burada olaya İyi köfte / kötü köfte bağlamından bakalım diyorKonunun köfteye dönme vakti gelmis. @tommygun su güzelliklere baksana of of offf olsada yesem yahu .
![]()
Hocam burada olaya İyi köfte / kötü köfte bağlamından bakalım diyorBence sorunun kaynağı eğitimsizlik ve saygısızlık. Olay kadın erkek sürücü olayı değil. İyi sürücü - Kötü sürücü hatta iyi insan kötü insan olayıdır.
Pistin kenarında mangal yakalım, bize anca o yeter.Cumartesi akşamı bol bol yiyelim Hocam. 7 mart akşamı demek istedim. Yanında da şöyle acı kıl biber, yayık ayranı. Offfff
Evde 31 çekmekten başka şey bilmeyene de sol elinle mi yazdın denir. Kendi yaptığın hayvanlığı başkası yapınca ağlayacaksan önce kendin adam olacaksın.
Sığıra bak, şurada konuyla ilgili fikir beyan ederken birilerine hakaret etmeden aklınca taşak geçmeden bir şey yazamıyorsun sonra gelmiş daha da bıdı bıdı ediyorsun. Kendi hayal dünyanda kadınlar olmasa dünya yuvarlak olmazdı diye düşüncelere dalabilirsin, bunları dile de getirebilirsin. Bunu yaparken senden farklı düşünen insanlara sataşırsan da alacağın cevap bu olur.
Bu sohbete kadınbudu köfte daha iyi giderdi sankiKonunun köfteye dönme vakti gelmis. @tommygun su güzelliklere baksana of of offf olsada yesem yahu .
![]()
Edirne'de yediğim Alipaşa köftecisinin köftelerine benziyor.Konunun köfteye dönme vakti gelmis. @tommygun su güzelliklere baksana of of offf olsada yesem yahu .
![]()
Kökenler aynı, hepsi birbirine benziyor, senin mekan da güzel ama az biraz turistik@tommygun bana da Namlı Rumeli Köftecisi Sirkeci gibi geldi görüntüsü.
Katlanır mangalı atayım motüre ben gelirken.![]()
Gel abi gel, köfte nasıl pişirilir bize öğretirsiniz.@tommygun bana da Namlı Rumeli Köftecisi Sirkeci gibi geldi görüntüsü.
Katlanır mangalı atayım motüre ben gelirken.![]()
Gurmelik konusunda ben Fiat'sam mertowski Maybach. Bence o anlatsın, adam daha hakim bu işlere. Ben yer, hesabı öder kaçarım. O adam hesapta indirim alır, kaçmaz bir de mekanın tarihçesini anlatır.Gel abi gel, köfte nasıl pişirilir bize öğretirsiniz.![]()
O zaman abi bir dahaki eğitim bu üzerine olsun, @mertowski hocamız bize işin inceliklerini anlatsın bizde piknik alanı kiralıyalım ve eğitim alalım ama uygulamalı olsun.Gurmelik konusunda ben Fiat'sam mertowski Maybach. Bence o anlatsın, adam daha hakim bu işlere. Ben yer, hesabı öder kaçarım. O adam hesapta indirim alır, kaçmaz bir de mekanın tarihçesini anlatır.
O zaman abi bir dahaki eğitim bu üzerine olsun, @mertowski hocamız bize işin inceliklerini anlatsın bizde piknik alanı kiralıyalım ve eğitim alalım ama uygulamalı olsun.![]()
anne köftesinin tarifini biz nerden bilelim be abiEvde köfte yapmakta iddialı bir arkadaşımız var mı?
Bir tarif paylaşsa da yapıp yesek.
Youtube tarifi olmasın.
anne köftesinin tarifini biz nerden bilelim be abi
kıyma maydonoz soğan kuru ekmek tuz pul/karabiber yumurta kırıp yoğurup kızartıyorlar ve piyasada bulamadığımız kadar lezzetli oluyor
Ardanin mutfagindaki tarifler genelde iyi oluyor. Kofte tarifleri de var.Sen bilemeyebilirsin ama bu forumda bir çok kişi var.
Bunların içinde meraklı veya işi aşçılık olan olabilir, onlar bir tiyo verir diye düşündüm.
yav içine ekmek koyulmuş az baharatlı pofuduk köfte zaten anne köfte dediğiniz şey. başına anne geldi diye herşey güzel olacak diye birşey yok.
ev yapımı patates kızartması da öyle misal. gereksiz abartı.
yok ona katılamayacağım. anne köftesi evet köftenin evde anne tarafından yapılan hali olduğu için seviliyor da, patateste durum taze bir patates ile bunun dondurulmuş versiyonu oluyor.
kadıköy ekspres inegöl köftesi vs pınar dondurulmuş köfte gibi. taze el yapımı patates için mermi atarız mermi yeriz.
Yağ emiyorsa yağ yeterince sıcak değildir sanki? Dondurulmuş patates yemek ile şeker yemek aynı şey. (Hoş ben tazesiyle de yemem bu arada; kızartma diye bir kavramım yok - bizim evde 1 yılda 2L'lik ayçiçek yağı bitmez.)valla dondurulmus patates güzel, çıtır oluyor.
ev patatesi yağ emiyor eşit pişmiyor falan.