Kadın sürücü problemi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu konu başlığının bu hale evrilmesinin tek sebebi beraber rakı içmemek. Şurada kavgaya tutuşan tayfayla bir rakı ortamı organize etsek tüm yanlış anlamalar düzelecek, herkes pamuk gibi olacak. @alp_tunay abiyi hariç tutuyorum, o sağlık açsından içmese bile ortama ayak uydurur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu konu başlığının bu hale evrilmesinin tek sebebi beraber rakı içmemek. Şurada kavgaya tutuşan tayfayla bir rakı ortamı organize etsek tüm yanlış anlamalar düzelecek, herkes pamuk gibi olacak. @alp_tunay abiyi hariç tutuyorum, o sağlık açsından içmese bile ortama ayak uydurur.
Benim alkol kullanmamam sağlıktan dolayı diil ki ;) Onu nerden çıkardın ?...
Sevmiyorum... Hızlı dönemimizde o kadar içtik ki artık kokusuna bile tahammülüm kalmamış..Yıllar oldu ..Ayda yılda karavanla tatile gidince mangal başında 1 bira... O kadar... ;)
Yoksa evde makedonyalı komşumun yaptığı hasoğlu has 5 litre viski yıllardır duruyor.. Soğuk başladımı 1 shot o kadar... Hastalık falan kalmıyor.. :)

Bir de ağzıyla içemeyen o kadar adam tanıdım ki...
Çok çekemem ben... Biri elimde kalır içerde boşu boşuna yatarım korkusu... Ortamlardan da kaçarım yıllardır... 👍

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yil 1992 yer Ankara Bahcelievler 7. cadde

O yillarda Ankara piyasasinin favori mekani.

Metalik mavi Jawa Laser imi kizlarin oluk oluk gectigi kaldirimda en göze batan noktaya cekmisim .

Her gecen kiza 3 numarali yakici bakisim ile güdümlü füze atmaktayim.

Bir ara daha havali olsun diye ayaklarimi yukari cekip pege koyayim dememle motor sol tarafa yatmaya basladi ve olmus armut gibi kaldirima yapistim. Yan sehpayi acmamistim ve bunu unutmustum.

Simdi bunu yapabilecek kadar salak olan bendeniz kadinlardan daha iyi arac kullaniyor olabilirmiyim acaba :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Kapatin su konuyu yahu cok ayip valla

Hic yakismiyor bu kadar cinsiyetcilik üzerinden asagilama yapmak sizlere.

Sevgilerimle

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Metalik mavi Jawa Laser imi kizlarin oluk oluk gectigi kaldirimda en göze batan noktaya cekmisim .

Bir ara daha havali olsun diye ayaklarimi yukari cekip pege koyayim dememle motor sol tarafa yatmaya basladi ve olmus armut gibi kaldirima yapistim. Yan sehpayi acmamistim ve bunu unutmustum.

Simdi bunu yapabilecek kadar salak olan bendeniz kadinlardan daha iyi arac kullaniyor olabilirmiyim acaba :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Sevgilerimle
92de kizlar cinnahta tunalida zzr1100lere goz kirpiyordu. Dusmemis olsan bile hocam jawaya bakmazlardi zaten😂

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
92de kizlar cinnahta tunalida zzr1100lere goz kirpiyordu. Dusmemis olsan bile hocam jawaya bakmazlardi zaten😂

Kizlar cinnaha yürüyerek cikmazlardi. O tarihte Cinnah yolda yürüyen kizlar icin cok dogru bir yer degildi. Aksam piyasasi Bahceli 7 ye kaymisti.
Ayrica hocaniz o tarihte 23 yasinda sarisin mavi gözlü sirim gibi delikanliydi. Kizlar Jawa falan görmüyorlardi :cool:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Kizlar cinnaha yürüyerek cikmazlardi. O tarihte Cinnah yolda yürüyen kizlar icin cok dogru bir yer degildi. Aksam piyasasi Bahceli 7 ye kaymisti.
Ayrica hocaniz o tarihte 23 yasinda sarisin mavi gözlü sirim gibi delikanliydi. Kizlar Jawa falan görmüyorlardi :cool:
Yururlerdi demedim ki😂 atakuleden asagi inerken sagda bir iki cep var, orada honda crxler, kawasakiler, bmwler felan dururdu, piyasa mekaniydi.
Yuruyerek piyasa tunali ile bahceli 7deydi. 90larin ikinci yarisinda arjantin baya populerdi😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha, piyasa yaparak ne ben ne de tanidigim kimsenin basariya ulasabildigini gormuslugum yoktu, o da ayri konu😂

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Nato mermer nato kafa diye bir söz duydun mu hiç?.. Hakaret değildir haa... Hemen hakarete bağlayıp demogojiye başlama hemen... Senin amacın ney ? Kadınlarla alıp veremediğin ney ?... Bir kaç başlıktır kadınlardan yürüyorsun ...

Biz kadınların araç kullanmalarına bir şey demedik ki ?.. Hatta senle aynı fikirdeyiz.. Sen neyin kafasındasın ?...

Bizim karşı olduğumuz kadınları erkeklerden alt seviyede görmen... Sen kabul etmesen de kadın senin için alt segment insan, farkında mısın?.. Kaşar maşar yakıştırmaları , kadınlar hakkında ki görüşünü zaten ortaya koyuyor...

Bak burası motosiklet sitesi... Sen kalkmış kadınların zaaflarıyla , becerileriyle başlık açmış onlarla ilgili bir sürü video koymuşsun...
Bu videolardan erkeklerle olanlarından milyonlarca var.. onları da biz mi koyalım?..

Zaten bir kadın üye gelmiyor foruma , gelen de kaçıyor... Kadın düşmanı forum muyuz biz ?..

İşallah kadınsız hayatın olur mutlu mesut yaşarsın...
ben nato mermer nato kafa olsam zamanındaki hatalı görüşlerimi değiştirmezdim... ben eksik yada hatalı bilgilerimi yada görüşlerimi düzeltiyorum, aynı şeyi herkesten bekliyorum.

foruma kadın üyenin gelmeme sebebi buradaki üyeler değil, burası onların ilgisini çekmiyor, ayrıca kadın/erkek fark etmeksizin her motorcu bu foruma üye olmuyor, benim motorcu arkadaşlarımın hiç biri bu foruma üye değil, hatta güç bela bir kaçını üye yaptım, çenemden kurtulmak için üye oldular ama girmiyorlar.

kadın üye gelmiyorsa onların sorunu, kırmızı halı mı serelim? ayaklarına mı kapanalım? ben kadınlara özel bir kızgınlık beslemiyorum, mevzu onlar düşük hızda bile insan öldürüyorlar yada sakatlıyorlar. erkekler gibi apaçilik yapmayı sevip trafikte terör estirseler ona bir şey diyemeyiz çünkü erkeklerde yapıyor ve bu genel bir sorun olur derdik ama kadınlarda 10 km hızla giderken insan öldürmeli yada sakatlamalı kazalar daha yaygın.

kadınların ehliyet alma aşamalarında sınavlar daha detaylı yapılmalı, onların bu işi öğrenmeleri daha uzun bir süreç, erkekler gibi kolay şekilde öğrenemiyorlar. yürüme hızıyla giderken ortalığı dümdüz ediyorlar bunu tartışıyoruz burada.

bak beni düşünmeden şu videoyu yorumlamanı istiyorum, bu normal bir kaza değil ve kadınlar bunu çok yapıyor, 11 yaşında yeğenim var ve Zoi marka bisikletimi ona hediye ettim ve esenyurt sokaklarında sürüyor onu, yeğenim aklıma geliyor ve çekiniyorum. yeğenimin babası yani abim de hanımına ehliyet aldırmak için çabaladı, 6 kez sınavdan kalınca vazgeçti artık... bende anneme ehliyet alması için baskı yapmaktan vazgeçtim, herkes ehliyet alamamalı diyorum.

Kavga eden başkası olunca çok keyifli oluyor.😅 Haklıya haklı demek neden bu kadar zor Allah aşkına?

Motosikleti
D400

o rakı ortamında buradaki gibi cins cins konuşan olur kavga çıkar. gerçi bizim millet garip burada atar tutar yüzyüze prenses olur g.tü yemez :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Oooo siz hala kadınlar hakkında mı konuşuyorsunuz? 1300 sayfa yetmez bu konuya, ama tartışmakta ne bileyim hamallık valla. 13.000 sayfa onları değiştiremez eldeki mal bu. Yapacak hiçbir şey yok.

Motosikleti
D400
Oooo siz hala kadınlar hakkında mı konuşuyorsunuz? 1300 sayfa yetmez bu konuya, ama tartışmakta ne bileyim hamallık valla. 13.000 sayfa onları değiştiremez eldeki mal bu. Yapacak hiçbir şey yok.

konu kadın sürücü konusu ne yapacağdık :D

konunun cogu kadın sürücüden çok cinsiyetçilik ve ahlak üstüne geçti zaten.

Bu arada evet kadın sürücüler kötü araç sürüyor net. :D

Motosikleti
konu kadın sürücü konusu ne yapacağdık :D

konunun cogu kadın sürücüden çok cinsiyetçilik ve ahlak üstüne geçti zaten.

Bu arada evet kadın sürücüler kötü araç sürüyor net. :D
Abi bizim beyin farklı, onların farklı. Hele alet kullanmak kadın geneli için yap boz gibi. Ama rus usta çözmüş işi.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yapay zeka fazla ciddiye almayın.
Abicim zaten gülünsün diye paylaşılan bir mesaj. Nesini ciddiye alacağız allah aşkına yav :)

Bu arada ben yapay zeka olup olmadığından şüpheliyim. Hem öyle bile olsa komik değil mi yahu?

Ulen komedi konusunda bile anlaşamıyoruz :)

NOT: yine burada küçük aklıyla kendince laf atmaya/laf sokmaya çalışanlar görüyorum. Bak bunu yapıyorsunuz sonra laf yiyince kem küm ediyorsunuz. Sonra da "neden benimle uğraşıyorsun" oluyor. Acaba neden?

Motosikleti
Ns200 15"

Sevgilerimle
Hocam eğitimde motosiklet ile nasıl kız tavlanır onuda öğretirmisiniz? :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben nato mermer nato kafa olsam zamanındaki hatalı görüşlerimi değiştirmezdim... ben eksik yada hatalı bilgilerimi yada görüşlerimi düzeltiyorum, aynı şeyi herkesten bekliyorum.

foruma kadın üyenin gelmeme sebebi buradaki üyeler değil, burası onların ilgisini çekmiyor, ayrıca kadın/erkek fark etmeksizin her motorcu bu foruma üye olmuyor, benim motorcu arkadaşlarımın hiç biri bu foruma üye değil, hatta güç bela bir kaçını üye yaptım, çenemden kurtulmak için üye oldular ama girmiyorlar.

kadın üye gelmiyorsa onların sorunu, kırmızı halı mı serelim? ayaklarına mı kapanalım? ben kadınlara özel bir kızgınlık beslemiyorum, mevzu onlar düşük hızda bile insan öldürüyorlar yada sakatlıyorlar. erkekler gibi apaçilik yapmayı sevip trafikte terör estirseler ona bir şey diyemeyiz çünkü erkeklerde yapıyor ve bu genel bir sorun olur derdik ama kadınlarda 10 km hızla giderken insan öldürmeli yada sakatlamalı kazalar daha yaygın.

kadınların ehliyet alma aşamalarında sınavlar daha detaylı yapılmalı, onların bu işi öğrenmeleri daha uzun bir süreç, erkekler gibi kolay şekilde öğrenemiyorlar. yürüme hızıyla giderken ortalığı dümdüz ediyorlar bunu tartışıyoruz burada.

bak beni düşünmeden şu videoyu yorumlamanı istiyorum, bu normal bir kaza değil ve kadınlar bunu çok yapıyor, 11 yaşında yeğenim var ve Zoi marka bisikletimi ona hediye ettim ve esenyurt sokaklarında sürüyor onu, yeğenim aklıma geliyor ve çekiniyorum. yeğenimin babası yani abim de hanımına ehliyet aldırmak için çabaladı, 6 kez sınavdan kalınca vazgeçti artık... bende anneme ehliyet alması için baskı yapmaktan vazgeçtim, herkes ehliyet alamamalı diyorum.

Haala ya gerçekten anlamıyorsun ki buna yapacak bir şeyim yok..Allah vergisi naapalım...
Ya da inadına anlamak istemiyorsun , konuyu kendi çizdiğin çizgiden saptırıp cinsiyetçiliğe çekiyorsun...

La birader ta en başında da söyledim.. Ortalarda da söyledim, sonlara yaklaşırken de söyledim.. Bak şimdi de söylüyorum... Dur hatta büyük kırmızı yazayım...

KADINLAR OTOMOBİLLERİ ERKEKLER GİBİ KULLANAMIYORLAR.. ERKEKLERİN BARİZ ÜSTÜNLÜKLERİ VAR... (Arada erkeklerden daha iyi kullananlarda çıkıyor istisnai olarak )

BU KONUDA HAKLISIN TAMAM...

Ama sana anlatmaya çalıştığımız kadınların erkeklerden eksiğinin olmadığını , çükümüz var diye onlardan üstün olmadığımızı ,Onların da allahın kulu, allah yapısı olduğunu, anlatalım dedik ... Nerden dedik... :)

Kasların kadınlardan güçlüdür, onlardan iyi araba da kullanabilirsin,
Ama duracaksın orada...
Kadınların da erkeklerden üstün olduğu o kadar şey var ki ;)
En sonunda maddeler halinde alt alta dizsek , aşağı yukarı eşit çıkar eminim..

Tekrar ederek konuyu uzatmayacağım.. Bak gene kırmızı büyükle yazıyorum...

KADINLAR TRAFİKTE ERKEKLER GİBİ DEĞİLLER....

Ama bu demek değildir ki onları aşağıda görüp , cinsiyetçilikten vurabiliriz..

Ha, piyasa yaparak ne ben ne de tanidigim kimsenin basariya ulasabildigini gormuslugum yoktu, o da ayri konu😂
Orda başarıya ulaşamayanlar altlarında vasıta varsa HOŞDERE ye doğru yol alırdı kaderine söve söve ... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Kendini mükremin abinin ya da osman abinin kollarına atıp savaş kazanmış gibi mutlu olurlardı... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Son düzenleme:
Motosikleti
Haala ya gerçekten anlamıyorsun ki buna yapacak bir şeyim yok..Allah vergisi naapalım...
Ya da inadına anlamak istemiyorsun , konuyu kendi çizdiğin çizgiden saptırıp cinsiyetçiliğe çekiyorsun...

La birader ta en başında da söyledim.. Ortalarda da söyledim, sonlara yaklaşırken de söyledim.. Bak şimdi de söylüyorum... Dur hatta büyük kırmızı yazayım...

KADINLAR OTOMOBİLLERİ ERKEKLER GİBİ KULLANAMIYORLAR.. ERKEKLERİN BARİZ ÜSTÜNLÜKLERİ VAR... (Arada erkeklerden daha iyi kullananlarda çıkıyor istisnai olarak )

BU KONUDA HAKLISIN TAMAM...

Ama sana anlatmaya çalıştığımız kadınların erkeklerden eksiğinin olmadığını , çükümüz var diye onlardan üstün olmadığımızı ,Onların da allahın kulu, allah yapısı olduğunu, anlatalım dedik ... Nerden dedik... :)

Kasların kadınlardan güçlüdür, onlardan iyi araba da kullanabilirsin,
Ama duracaksın orada...
Kadınların da erkeklerden üstün olduğu o kadar şey var ki ;)
En sonunda maddeler halinde alt alta dizsek , aşağı yukarı eşit çıkar eminim..

Tekrar ederek konuyu uzatmayacağım.. Bak gene kırmızı büyükle yazıyorum...

KADINLAR TRAFİKTE ERKEKLER GİBİ DEĞİLLER....

Ama bu demek değildir ki onları aşağıda görüp , cinsiyetçilikten vurabiliriz..

Orda başarıya ulaşamayanlar altlarında vasıta varsa HOŞDERE ye doğru yol alırdı kaderine söve söve ... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Kendini mükremin abinin ya da osman abinin kollarına atıp savaş kazanmış gibi mutlu olurlardı... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Hocam istersen Herkül ol, kadın tribi yemem diyen delikanlı görmedim daha :ROFLMAO:
İster soba borusu olsun ister boğaziçi köprüsü, fındık kabuğuna mağlup olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar