Kadın sürücü problemi

Çok eğlenceli bir konu olmuş, 3 gündür keyifle okuyorum.😅
Kadınların motor becerilerinin kötü olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir. Meriçler istediği kadar itiraz etsin, bunu çoğu kadın da kabul eder. Ama bu demek değil ki kadınlar her konuda erkeklerden geridedir. Kadınlar kafalarını birbirlerinin kuyusunu kazmaya yormaktan vazgeçerlerse görün siz eğlenceyi. Kadınların da olduğu bir iş yerinde çalışan kişi sadece erkeklerin olduğu bir işyerine geçerse aradaki medeniyet farkını çok net anlar. 3 abla, 1 kız kardeşim var ve iyiki abim ya da erkek kardeşim yok diye dua ediyorum her gün.

Kadınların motor becerilerinin kötü olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir. Meriçler istediği kadar itiraz etsin, bunu çoğu kadın da kabul eder. Ama bu demek değil ki kadınlar her konuda erkeklerden geridedir. Kadınlar kafalarını birbirlerinin kuyusunu kazmaya yormaktan vazgeçerlerse görün siz eğlenceyi. Kadınların da olduğu bir iş yerinde çalışan kişi sadece erkeklerin olduğu bir işyerine geçerse aradaki medeniyet farkını çok net anlar. 3 abla, 1 kız kardeşim var ve iyiki abim ya da erkek kardeşim yok diye dua ediyorum her gün.
Kadınların reflekslerinin daha yavaş olması veya el becerikerinin düşük olması farklı bir konu. Trafik açısından bunun bir önemi yok çünkü kurallara uyarasan reflekslere gerek kamıyor. 100 ile giderken Öndeki aracı 50 metreden takip etmen lazım. Normal bir araç 23 metrede durur. Bayan 30 metrede dursun diyelim. Biz ne yapıyoruz? 20 metreden takip ediyoruz. Sonra işi refleksle kurtarmaya çalışıyoruz? Zincirleme kazaları düşünsenize , araç takip mesafesine uyulmamaktan oluyor. Refleks veya beceri ilgili değil.

Son düzenleme:
Motosikleti
Motorsuz
trafik kurallarına uyarsan reflekse gerek kalmıyordan sonrasını okumadım.

Kadınların reflekslerinin daha yavaş olması veya el becerikerinin düşük olması farklı bir konu. Trafik açısından bunun bir önemi yok çünkü kurallara uyaraan reflekslere gerek kamıyor. 100 ile giderke. Öndeki aracı 50 metreden takip etmen lazım. Normal bir araç 23 metrede durur. Bayan 30 metrede dursun diyelim. Biz ne yapıyoruz? 20 metreden takip ediyoruz. Sonra işi refleksle kurtarmaya çalışıyoruz? Zincirleme kazaları düşünsenize , araç takip mesafesine uyulmamaktan oluyor. Refleks veya beceri ilgili değil.

Kadınların motor becerilerinin kötü olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir.

Bilimin bundan haberi var mı? yoksa sol elle beyan edilen bir içsel düşünce mi?
Çeşitli motor becerilerin test edildiği araştırmalarda erkeklerin hafif avantajlı sonuçlar sunuyor olması kadınların motor becerilerini kötü yapmıyor. Lokomotor kategorisinde erkeklerden iyi sonuçlar alınan araştırmalar da var.
Ama ne fark eder ki, yazdım gitti.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kadınların motor becerilerinin kötü olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir. ...
Motor beceriler daha kötü değil kesinlikle; çeşitli nakış veya örgü işlerinde yaptıkları şeyleri görürseniz...

3D zihinsel canlandırma, oryantasyon konusunda erkekler bariz daha iyi ama. (Mesela...)

Yani cinslerin mutlaka farklılıkları ve birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları var ama motor becerilerin ana fark noktalarından biri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Buyrun, güzel bir örnek:

Son düzenleme:
Kadınlara yaranmak için bariz olan şeyi inkar edene meriç denir. Zoruna gidiyorsa insan gibi cevap yaz hayvanlığa gerek yok.

Kadınlara yaranmak için bariz olan şeyi inkar edene meriç denir. Zoruna gidiyorsa insan gibi cevap yaz hayvanlığa gerek yok.

Evde 31 çekmekten başka şey bilmeyene de sol elinle mi yazdın denir. Kendi yaptığın hayvanlığı başkası yapınca ağlayacaksan önce kendin adam olacaksın.
Sığıra bak, şurada konuyla ilgili fikir beyan ederken birilerine hakaret etmeden aklınca taşak geçmeden bir şey yazamıyorsun sonra gelmiş daha da bıdı bıdı ediyorsun. Kendi hayal dünyanda kadınlar olmasa dünya yuvarlak olmazdı diye düşüncelere dalabilirsin, bunları dile de getirebilirsin. Bunu yaparken senden farklı düşünen insanlara sataşırsan da alacağın cevap bu olur.

Motor beceriler daha kötü değil kesinlikle; çeşitli nakış veya örgü işlerinde yaptıkları şeyleri görürseniz...

3D zihinsel canlandırma, oryantasyon konusunda erkekler bariz daha iyi ama. (Mesela...)

Yani cinslerin mutlaka farklılıkları ve birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları var ama motor becerilerin ana fark noktalarından biri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Buyrun, güzel bir örnek:
Güzel eser. İyi çalıyor. İşte bu seviyeye ancak çok çalışmak ve tekrar ile ulaşılır. Bayanlara tanınmayan imkanlar yüzünden geri kalıyorlar. Oysa tekrar disiplin ve çalışmak her konuda başarı getirecektir.

Evde 31 çekmekten başka şey bilmeyene de sol elinle mi yazdın denir. Kendi yaptığın hayvanlığı başkası yapınca ağlayacaksan önce kendin adam olacaksın.
Sığıra bak, şurada konuyla ilgili fikir beyan ederken birilerine hakaret etmeden aklınca taşak geçmeden bir şey yazamıyorsun sonra gelmiş daha da bıdı bıdı ediyorsun. Kendi hayal dünyanda kadınlar olmasa dünya yuvarlak olmazdı diye düşüncelere dalabilirsin, bunları dile de getirebilirsin. Bunu yaparken senden farklı düşünen insanlara sataşırsan da alacağın cevap bu olur.
Seni adam belleyip cevap yazanda kabahat. Hayvanlığını ortaya çıkarmak için hiç bir fırsatı kaçırma sakın. Doğru düzgün iletişim kurmaktan aciz bir zavallıdan başka bir şey de beklenemez zaten.

Motosikleti
D400

Kadınların / erkeklerin kendi cinsiyetine göre gerçekten de iyi olduğu kötü olduğu şeyler var.

Ancak günümüz döneminde kadınlara bunu söylediğinde sanki hakaret ediyormuşsun gibi algılıyor, gerçeği kabul etmiyorlar.

Fakat erkekler bariz olarak kadınların iyi oldugu konuları kabul ediyor.

Bence burada problem kadınların eşitlik arayışındaki anlamsızlık ve bazı şeyleri yapamadıgını kabul etmemesi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tek kürek demek ile ney kastediliyor? ben ev geçindiren ve hobilerine para ve zaman ayırabilen ve ayın 1 haftasından daha uzun süre kafasına göre çalışmayabilen ve çok uzaklara olmasa da gezebilen ve işe istediği saatte gidip istediği saatte bırakan rahat bir insanım... millet senelik izin yapar ben onu istediğim zaman yapıyorum.

bir kız tarafından beğenilmek için kafe kafe dolaşmaya ihtiyaç duymuyorum... inşaata işe giderken bir börekçiye gidiyorum kahvaltı için ve sarışın güzel bir garson benimle tanışmak için laf atıyor... başka bir inşaat işinde öğle molasında çay içerken yanına bisküvi olsun diye markete giriyorum oradaki personel kız laf atıyor... ara sıra eve ekmek almak için fırına gidiyorum ve orada çalışan kızlar tanışmak için sohbet açıyorlar, dahasını saymaya gerek yok kaldı ki hiç biri olmasa yani çekici biri olmasam bile bu devirde para ile hayat kadını bulmak çok kolay ve ben bunun için para da ayırabiliyorum. yani çekici olmasam bile param var... son ödediğim telefon faturam 5400 lira, çok değil, yani zengin yada milyoner değilim ama rahatım anlıyor musun? 2025 üretimi üst segment telefon kullanıyorum çokta ihtiyacım olmadığı halde, biraz oyun ve uygulamalara para harcamışım işte, gps uygulaması, müzik dinleme vs uygulamalar ve oyunlara harcadım, arkadaşlık uygulamalarına falan değil yani onuda kıçından anlayanlar olur şimdi.

yani bana çeşitli ithamlar ile rencide etmeye yada aşağılamaya yada kendini tatmin etmek için beni aciz görmeye yada göstermeye çalışan bazı kişiler beni tanımıyor ve gücenmesinler ama ben buraya sadece ara sıra kafa dağıtmaya geliyorum ve sizler benim için pek değerli değilsiniz, pek akıl almaya ihtiyacım yok. ben sohbet olsun amacıyla burada bazen soruyorum ve aklına değer verdiğim kişilerin etkileşimlerini takip ediyorum, bugüne kadar aldığım motosikletlerde kaç kez öneri istedim? kendi tercihimi kendim yaptım ve nokta atışı istediğim motorları araştırıp aldım, neyse...

.... bazıları için tekrar ediyorum abazasınız kardeşim, isterse evli olup 5 çocuğunuz olsun abazasınız işte, sizin gibi insanları tanıyorum ben, çalışma ortaklarımdan birisi öyleydi, sabah tiktok açar karı kız bakar, öğle arasında tiktok açar karı kız bakar, akşam çay molasında aynı şekil, patronun ofise gideriz patronu beklerken yine aynı şekilde tiktok devam... adamın 2 çocuğu var ve düzenli olarak her hafta bir tane eskorta gidiyor ve adamın abazalığı bitmiyor, abaza abazadır, isterse 50 tane kadının içine sok yine doymaz o abaza...
Hemen alınıyorsun...
Sana bir şey itham etmedim ki ? Hakaret olsun diye söylemedim ki?..
Bir büyüğün olarak tavsiye verdim aslında..
Aynı seviyeden bakmadığımız , daha doğrusu sen aynı seviyeden bakmaktan kaçındığın için böyle anlıyorsun...
İşin zor demek istedim...
Bir tek cümlemden , üstelik yanlış anladığın cümleden destan çıkarmışsın...
Allah beraber yaşadıklarına sabır versin ne diyeyim... ;)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Konunun köfteye dönme vakti gelmis. @tommygun su güzelliklere baksana of of offf olsada yesem yahu .

135_picture_1672316038.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar