tek kürek demek ile ney kastediliyor? ben ev geçindiren ve hobilerine para ve zaman ayırabilen ve ayın 1 haftasından daha uzun süre kafasına göre çalışmayabilen ve çok uzaklara olmasa da gezebilen ve işe istediği saatte gidip istediği saatte bırakan rahat bir insanım... millet senelik izin yapar ben onu istediğim zaman yapıyorum.
bir kız tarafından beğenilmek için kafe kafe dolaşmaya ihtiyaç duymuyorum... inşaata işe giderken bir börekçiye gidiyorum kahvaltı için ve sarışın güzel bir garson benimle tanışmak için laf atıyor... başka bir inşaat işinde öğle molasında çay içerken yanına bisküvi olsun diye markete giriyorum oradaki personel kız laf atıyor... ara sıra eve ekmek almak için fırına gidiyorum ve orada çalışan kızlar tanışmak için sohbet açıyorlar, dahasını saymaya gerek yok kaldı ki hiç biri olmasa yani çekici biri olmasam bile bu devirde para ile hayat kadını bulmak çok kolay ve ben bunun için para da ayırabiliyorum. yani çekici olmasam bile param var... son ödediğim telefon faturam 5400 lira, çok değil, yani zengin yada milyoner değilim ama rahatım anlıyor musun? 2025 üretimi üst segment telefon kullanıyorum çokta ihtiyacım olmadığı halde, biraz oyun ve uygulamalara para harcamışım işte, gps uygulaması, müzik dinleme vs uygulamalar ve oyunlara harcadım, arkadaşlık uygulamalarına falan değil yani onuda kıçından anlayanlar olur şimdi.
yani bana çeşitli ithamlar ile rencide etmeye yada aşağılamaya yada kendini tatmin etmek için beni aciz görmeye yada göstermeye çalışan bazı kişiler beni tanımıyor ve gücenmesinler ama ben buraya sadece ara sıra kafa dağıtmaya geliyorum ve sizler benim için pek değerli değilsiniz, pek akıl almaya ihtiyacım yok. ben sohbet olsun amacıyla burada bazen soruyorum ve aklına değer verdiğim kişilerin etkileşimlerini takip ediyorum, bugüne kadar aldığım motosikletlerde kaç kez öneri istedim? kendi tercihimi kendim yaptım ve nokta atışı istediğim motorları araştırıp aldım, neyse...
.... bazıları için tekrar ediyorum abazasınız kardeşim, isterse evli olup 5 çocuğunuz olsun abazasınız işte, sizin gibi insanları tanıyorum ben, çalışma ortaklarımdan birisi öyleydi, sabah tiktok açar karı kız bakar, öğle arasında tiktok açar karı kız bakar, akşam çay molasında aynı şekil, patronun ofise gideriz patronu beklerken yine aynı şekilde tiktok devam... adamın 2 çocuğu var ve düzenli olarak her hafta bir tane eskorta gidiyor ve adamın abazalığı bitmiyor, abaza abazadır, isterse 50 tane kadının içine sok yine doymaz o abaza...