fren yapabilecekken panikleyip gaza basması kadın erkek farkı da burada 100 erkekten 99u orada fren yapardı ama 100 kadından 10u orada panikleyip gaza basardı aynı videodaki gibivideoki arabanın suçu ne
Büyük ihtimal ya navigasyona dalmış , ya da telefonla ilgileniyor.. Bisikletliye çarpana kadar tepki falan (Frene basmıyor) vermiyor... Halbu ki yaya geçidi var... Ve etraf kalabalık..Bir sürü çocuk var...videoki arabanın suçu ne
Bence son 200 yılda teknoloji çok gelişti ama insanların beyni hala 100bin yıl öncesine göre çok gelişmedi. Haliyle herkes nasıl çalıştığını anlamadığı şeyleri kullanıyor. Teknolojinin şöyle bir 500 yıl durması lazım ama o zaman da ekonomik sistem çöker, sırf bu yüzden her ürünü aptalların bile kullanabileceği basit şekilde anlamadan bilmeden kullanılabilecek şekilde üretiyorlar ki satsınlar.Bence teknoloji ve dünya devleri böyle olmasını istiyor anlayacağın.. Komplo bu![]()
![]()
Birçoğumuzun durumdan haberi vardır, kadın sürücülerden korkuyoruz, yani biz motor sürücüleri olarak zaten sakatlanma ve ölme riskini bilerek sürüyoruz ama olası bir kazada karşı sürücü sadece gazı bıraksa yetecek ama o durumda bile gazı bırakmadan üzerimizden geçip bizi öldürüyorlar.
Kocaeli de bir kadın sürücü(öğretmen) yaklaşık 10 km hız ile giderken göz göre göre 13 yaşında çocuğun kafasını ezmişti ve ölümüne sebep olmuştu. kadın sürücü sorunu ne zaman gündeme gelecek? ben kaza yapıp yere düştüğümde acaba arkamdaki sürücü kadın mı diye korkuyorum. 2020 mart ayında yaptığım ölümcül kazada eğer önünde sürüklendiğim araba sürücüsü erkek yerine bir kadın olsaydı şu anda ben ölmüş olacaktım... şimdi insan canlarını kıyaslama yapmayalım, her insan değerlidir, en azından değerini boş verelim yani bir insan bu şekilde ölmemeli. sadece gazı bıraksa karşıdakini ezmeyecek ama bunu bile yapmıyor kadın sürücüler.
kanun çıkartılabilir, hani kaza anında gaza basmaya devam eden kadın sürücüler bir potansiyel katiller ve kamera kayıtları ile kanıtlanan bu sürücülerin ehliyetine el konulması gerektiğini düşünüyorum... kamera kaydıyla kanıtı olmayanlara yapacak bir şey yok ama kanıtlananlara karşı bu olmalı bence...
daha kaç insan ölmesi gerekiyor bu işin gündem olması için? sosyal medyada zaten yeterince gündem olmuş durumda ama kanun karşısında bir işleme tabi tutulması için devlet yöneticileri bu konuyu ne zaman ele alacaklar? bunu yapmaları için sadece kanun çıkarsalar yeter.
yani katil bariyerlere çözüm biraz para gerektirdiği için oyalama taktiği yapıyorlar ama bu kadın sürücü sorununun çözümü için para gerekmiyor. bununla ilgilenebilirler.
şu kazalara bakın, saçma sapan kazalar, bu hızlarda böyle kazaları yapmaları normal değil ve oran olarak çok fazla, millet ezberlemiş artık, kazanın şekline bakarak sürücüyü görmeseler bile kadın olup olmadığını tahmin ediyorlar.
Ne zaman trafiğe çıksam kesinlikle bir kadın sürücü tarafından ölümden dönerim.
*Tali yoldan anayola girerken şeridine sığmayıp orta şeritte manevrayı tamamlayanlar.
*Kavşaktan çıkışta sağda olmasına rağmen son gazla kuyruğuma kadar gelip Park halindeki kamyon dorsesini görünce frenle kızaklayanlar
*Trafik ışıklarına 20 MT kalmışken ve yerde düz çizgi olduğu halde sinyalsiz önüme atlayanlar
*Transiti kendime set edip kavşağa girerken arka tekerleğim kamyonetten dışarda kaldığı için kornaya asılıp hızla ilerlerken 10 MT sonra sert duruş yapıp trafiğin içine edenler
Ve en son olay
*İki şeritli yola tali yokuştan aşağı hızlı inip sağa manevrayı toparlayamayinca asfalttan toprak zemine düşüp kafa kafaya çarpışmamıza ramak kala benim durarak ona yol verdiğim sürücüler.
Bir şey desen " e siz ananizin karninda mı öğrendiniz" diyor
Tartışmaya girsen "bir kadina bağıramazsın" silahını çekiyor
Şahsen ben artık birinin bana vurup tüm hastane masraflarımı + iyileşme sürecim boyunca kaybettiğim maddi zararı karşılamalarını bekliyorum.
Bu gidişle fazla da uzun sürmez,çok yakında biri vurur zaten.
Kesinlikle katılıyorum. Günlük hayatlarında da haksız olduklarını kabullenmiyor olmaları sürüşlerine de yansıyor.kadınların asla sucunu kabul etmemesi ile alakalı bir durum.
Kötü kullandıklarını kabul etmeden sürdükleri için bu durum böyle.
kimse kusura bakmasın ama kadın sürücü terörü diye birşey var, normalde 5 farklı işi yapabilen bu zeki canlılar araba kullanırsan 2 işi birden yapamıyor.
Dostum geri kafalısın işte.geçen gün erkek olarak her konuda kadınlardan üstün zeki ve becerikli olduğumu söylediğimde insanlar beni geri kafalı sandı.
buyur bunu gerçek hayatta hayatın her an'ında yaşamayan bir canlı yok
ama haklarını yemeyeyim erkelerden üstün oldukları 2 konu var kaos yaratma ve manipülasyon 1 tane daha var oda zaten tartışmaya kapalı
kadınlar hiç olmasın ölsün demiyorum ama lütfen her işe atlamasınlar BECEREMİYORLAR
1- kadınlar genellikle başkalarının kaza yapmasına sebep oluyor o yüzden istatistiklerde az görünmeleri normal.Istaistikler kadinlarin karistigi ölümcül kazalarin erkeklere oranla daha düsük oldugunu gösteriyor.
1- kadınlar genellikle başkalarının kaza yapmasına sebep oluyor o yüzden istatistiklerde az görünmeleri normal.
2- trafikteki kadın sürücü sayısı ile erkek sürücü sayısı aynı mı ki birebir karşılaştırma yapılıyor?