kadıkoy ve cıvarı burda toplanabılrıız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar biz bu cumartesi toplanmaya karar verdik toplanma yeri bostancıda isterseniz aşşagıdaki topge göz atın daha detaylı bilgi bulacaksınızdır.Tüm istanbul mt yi bekliyoruz.Tamam tamam istanbul dışıda gelebilir :) :)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14858

er5

cumartesı ıs var ama.pazar daha ıı olur aslında

aslında bız bu pazar maltepe sahılde de bulusabılırz.:)

Son düzenleme:

boy

Size iyi buluşmalar, biz bu haftasonu Çanakkale'ye gidiyoruz.

crato' Alıntı:
acıbadem 4 yol :) hatta o mevkide 3 kişiyiz.
ben, TNT ve Jacobien

anaaaa yoksa o 4 yolda ki gt250r seninmiydi:) bende 4 yol ışıkların orda oturuyorum hatta sanırım senin motor antep kebapçının oralarda duruyo dimi

er5

bende ewe gıtmek ıcın oradan gecıyorum 4 yoldan kesın gormusumdur crato .buyuk camlıcada oturuyorum bende ama kadıkoyde calısıyorum

boy' Alıntı:
Size iyi buluşmalar, biz bu haftasonu Çanakkale'ye gidiyoruz.
abim, ayıp ediyosun walla. net olarak kim nerede oturmuyorum ki ben... :(:pr:

NeQs' Alıntı:
anaaaa yoksa o 4 yolda ki gt250r seninmiydi:) bende 4 yol ışıkların orda oturuyorum hatta sanırım senin motor antep kebapçının oralarda duruyo dimi

evet benim :)

tarih verin toplanalım en azından ön görüşme olur bu cuma 20.30 da nedersiniz sonra daha detaylı toplanırız

er5

BENCE UYGUN ALTOS. acıbadem mc olabılır

er5

tamam obur arkadaslardan da onay mesajı alındıktan sonra suma gunu 8,30 da bulusuyoruz

:cat: o zaman pazar günüde maltepe sahil ayarlayında orada buluşalım olmazmı tabi benide aranıza alırsanız.
mesela maltepe girişinde havuz olan migrosun orası olabilir.pazar ögleden sonra 3 gibi falan ne dersiniz

er5

uyar gurol kardes sende mc e gel ama :) bızı yanlız bırakma

er5' Alıntı:
uyar gurol kardes sende mc e gel ama :) bızı yanlız bırakma
aslında gelmeyi çok istiyorum ama hem ehliyet sorun hemde akşam üzeri hanımı kurstan alıyorum o saatte o sebepten dolayı aranızda olamıyacağım ama hafta sonu organizasyonlarınıza katılabilirim burdan takip ediyorum gözüm üzerinizde :) :)
cuma akşamı buluşmanızda kararlaştırır cumartesi akşamına topiğe atarsanız bizde haberdar oluruz

er5

bende de ehlıyet yok dosyayı bostancıya atcam usenıyorum .yuzduk yuzduk kuyruna geldık usnıyoruz:) hafta sonuda program yaparız emın ol hem daha ı ıolur

er5' Alıntı:
bende de ehlıyet yok dosyayı bostancıya atcam usenıyorum .yuzduk yuzduk kuyruna geldık usnıyoruz:) hafta sonuda program yaparız emın ol hem daha ı ıolur

bizde öyle ehliyetin yanından gecen bile dosya yok daha sende yine dosya var :)
ok o zaman pazar organizasyonunuzu bekliyorum cumartesi zaten bir organizasyon var bostancıda toplanılıp tuzlaya oradanda göz dagına çay içmeye gidilecek sizde bir bakın "cadde-pendik arası" topiğine uyarsa size buyurun gelin bekleriz...

er5

eyvallah kardes bız kendı topımızı olusturamadıkkı daha olusturmus olsak hep beraber gıderdık

ee kımseden ses seda yok gelmıyomusunuz beyler

Son düzenleme:
selamlar herkese ve kadıkoylulere,
bende katılmak ısterım yalnız henüz motorumuzu alamadık kısmetse inşallah bırdahakı seferlere göztepe ve bostancıdan.:cat:
saygılar.

er5' Alıntı:
acıbadem mc olabılır

abi ben çoğunlukla hep oralardayım akşamları mc takılıyorum crato senin motorun rengi siyah dimi dün acıbademe çıkarken yine görmüüştüm hatta bir kaç tane daha motor var oralarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar