kadıkoy ve cıvarı burda toplanabılrıız

er5

kadıkoyde cok motorcu oldunu dusunuyorum benı yanıltmayın :)

er5 ben sahrayıcedid teyim. Bir türlü buluşma ve organizasyonlara katılamadım ama işte buradayım....:cat:

er5

bende oyle yenıyım zaten.kadıkoy cıvarından tanısmıs olsak toplanma ımkanımız olur dıye dusundum

acıbadem 4 yol :) hatta o mevkide 3 kişiyiz.
ben, TNT ve Jacobien

biz tam ortada kaldık, kucukyali bostancı ne yanda takılıyor? :)

er5

suan cıkamam lazım senınle ırtıbata gecerım uyarsa 4. kısıde ben oluruma rtık:)

gabe sende b1zden sayILIRSIN KARDES .BASIMIZIN USTUNDE YERIN VAR

EE bu kadarmıyız arkadaslar baska kımse yokmu

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende göztepe allah izin verirse yarın kredim onaylanacak dua ediorum sonrada motorum altımda ARN 125 :) ondan sonra heç ayrılmicaz kardeşlerim benim :p

er5

INSALLAH ALIRSIN KEANE.hersey kısmet bılıyosun

Modadayım ben de

ama uzun zamandır motorum yoktu şubat gibi tekrardan olacak artık ondan sonra :)

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
eeeee Ben nolucam bende varım.Hain croto demek tnt jakobien sen he yaz ulev bunu biyere...

kardeşim, örnek mahallesinde oturmuyor musun sen? oturmuyorsan söyle oturtalım, yok başka birşey varsa ben sana sorarım hesabını zaten naylon motorcu seni :)

Ya gelişim abi bişi dicem sana
Ben bundan 1 yıl önce sana a2 için kayıt yaptırmıştım sonra yurt dışına çıkınca gelemedim sana bir bilgide veremedim. şu sıralar geri dönüş peşindeyim. dönüşte uğrasam da sana yada bir haftasonu geldiğimde şu kayıt ı tazelesek mümkün müdür abi? :)

lautreamont' Alıntı:
Ya gelişim abi bişi dicem sana
Ben bundan 1 yıl önce sana a2 için kayıt yaptırmıştım sonra yurt dışına çıkınca gelemedim sana bir bilgide veremedim. şu sıralar geri dönüş peşindeyim. dönüşte uğrasam da sana yada bir haftasonu geldiğimde şu kayıt ı tazelesek mümkün müdür abi? :)
Olabilir tabi haber verirsen bana hallederiz kaydı ama sanırım temmuz sınavını kaçırdın...

er5

arkadaslar hepımız anlasılan kadıkoyluyoz az cok bı ara toplanalım beraber takılalım olursa.hem tanısmıs oluruz.benım gonlum kakıdkoyde yanlız motorcu olmamak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoop bende göztepeden ıs yerı kızıltoprakta bende gelenbılırım vaktım olursa:)

er5

eyvallah abıler.benım fıkrım bu pazar ızmıt korfezde yarıs var .hep beraber uyarsa ızlemeye gıdebılırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar