Kac KM gıderım

Arkadaslar kastıno QM 50 cc bır motorla hıc durmadan kac Km yol gıdebılırım sureklı aynı yerde gezmek sarmıyor artık Yedek buji... herşey hazır fakat bıraz bılgı lazım

bi ara gazete vermişti bu kastinolardan
bu moto eski değil mi 99 model filan
şehirlerarası 50-60 la gitmek adama koyar gibi

şimdi motorunu iyi bir bakıma sokup değişeceğini değiştirip sağlam bi şekilde yaptırırsan gidiş geliş 200-300km gidersin ama bi yerden sonra çok sıkar adamı o hız

bozulma riski de var bu arada belli olmaz

Evet tek korkum gıtım yerde kalma Bıde bız 3-4 arkadasız hız ıcın degıl oylesıne gezmek ıcın gıdıcez

bn Gıdıs gelıs 20-30KM en fazla ya razıyım

Son düzenleme:
Evet tek korkum gıtım yerde kalma Bıde bız 3-4 arkadasız hız ıcın degıl oylesıne gezmek ıcın gıdıcez

bn Gıdıs gelıs 20-30KM en fazla ya razıyım

20-30 km gider ya bende uzak bi yere gideceksin sandim:queen::queen:

bi ara gazete vermişti bu kastinolardan
bu moto eski değil mi 99 model filan
şehirlerarası 50-60 la gitmek adama koyar gibi

şimdi motorunu iyi bir bakıma sokup değişeceğini değiştirip sağlam bi şekilde yaptırırsan gidiş geliş 200-300km gidersin ama bi yerden sonra çok sıkar adamı o hız

bozulma riski de var bu arada belli olmaz

hacı bende sandim ki arkadas gözü karatti 400 km gidecek:queen::queen:

Son düzenleme:
O yolculuguda bızım burdakı tamırcıden kurtlmak ıcın yapıcam Ve arkadaslarla pıknık VS :cherry: ama bıgun pıston sısene kadar gıdıcem (yenı motor alınca ) :cherry:

bende düşünüyorum 50 ile kaç saat dayanabilirim yola :queen:

50 km rahat gidersin ama dediğim gibi değişecek parçalarının tespit edilip bakımının yapılması lazım

hacı motor today falan olsa bi kayiş bi buji tamamda şimdi arkadasin dedigi motoru duymadim bilmiyom ondan yorum yok:mrgreen:

Bu arada motorla sureklı 50 yle gıderem yolda kalma rıskım %80 en fazla 60gosterıo gosterge 40tan sonrası kırmızı Ah BABAmın su ehlıyet meselesı olmasa alcam bı CBR ama ızın vermıo seneye artık

6315429_829355_0wq4886.JPG

35 ten sonra da redline olmaz ki çok az

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım kaç km giderim diyorsun da menzil senin gözünün kestiği yer olmalı.. öyle bir sormuşsun ki sanki ankaradan kalkıp antalya plajlarına incen sandım :)

kişisel fikrim o motosikletle şehir merkezinden fazla uzaklaşma.. yok arkadaşlarda da motosiklet var çekerler bi aksi durumda diyorsan amenna.. o zaman bi çeki ipi al yanında hazır olsun..

Son düzenleme:
Çok saagolun En yakın zamanda bır ıp alıp kendımı daga tepeye vurcam :rendeer:

40-50 km den bisi olmaz saniyorum bizde 2 kisi 50 cc lik motorla sehir ici oraya buraya durmadan 150 km yol yaptigimiz oluyo:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar