Kaafayi Yicem Lütfen Yardimm

arkadaslar bana italyadan piaggio ciao die bir motor geldi bana bunun kayısını ceviren ön kasnak yok ve hiç bir yerde bulamadım sırf bu yüzden güzelim motor yatıoo buna alternatif bişi yapılabilirmi yardımlarınıza ihtiyacım var
eger bu motoru bilen varsa veya bana akıl verbilecek birisi cok memnun olurum asagıdaki link motorun kasnak tipi var

http://motos.anciennes.free.fr/nosmotos/cyclos.html

Motosikleti
Forza 250
Sanayi bölgelerinde tornacılara yaptırabilirsin gibime geliyor.

arkadasım turkıyedekı motorların bıle parcaları bulunamazken senın motorunun bulunamaması ıhtımalı cok daha yuksek moralını bozmak ıcın soylemıyorum ama eger bulamzsanda yazık olur guzelım motora umarım halledersın sorununu en kısa zamanda...

Bence piaggionun türkiye distribitörlüğünü internetten araştır onlara telefon ile ulaş git görüş parçayı senin için istetsinler.Muhakkak dışarıdan getirilebilir.Biraz zaman alır ama mümkün

arkadaslar tornacıya gittim yapabiliyor ama devir olayını ayarlayamıyor kendi ana disbiritörü bile bu parcayı bulamıyor tamamamen bir cıkmazdayım yani su parca 100 ytl olsa bile alıcam normal bir pejonunki filan 12 ytl miş ama ilginize genede tessekkürler

birde bir motorcu dediki bana senin aletin motoru yatık motor dedi böle ouch gibi filan bir motorunkini monte edebilirsin dedi ama baska hangi markalar var bilen varmı acaba yani motor dik diil resimdede belli oluyor acıkcası ben bu motor işine yeni girdim yanlıs birseyde yazmak istemiyorum acıkcası hatam olursa mazur görün

Son düzenleme:
tabikide ama suanda motor serwiste o adamda arastırıo ama bulacak gibi değil benide oyalıyo ama en üstte bi link verdim orda aynı foto ve kasnağın sekli var

Mersin İl Temsilcisi
senin motorun kasnağı ayrı mı satılıyor? ya daaa, sana onu getirenden iste yollasın... ya daaaa bir piaggio servisine git ve bilgi al ve sipariş etttir. neyse yaa sen en kolayı iyi bir motor ustasına git onu al ve sanayiye git. biraz pahalı olur ama olur yani.

agbi super alet ya
bence parcanın tam seklini olculerini internetten bul bastir kagıda da gotur tornaciya yapsin. sorun olacagini sanmiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar