K.D.Z. Ereğli Şehir turu ( Tek başımayım...! )

RESİMLERLEDE OLSA GÖREBİLDİM ANNEMİN MEMLEKETİ ZONGULDAK I ÇOK GÜZEL BİR YER BU RESİMLERİN DEVAMI VARSA LÜTFEN DEVAM :flower: :thumleft: BENDE GÖRMEK İSTİYORUM :pr: :pr:

:cat:Harika adıma ben bayıldım dogrusu.homail adresinizi verebilirseniz ben sizlen konuşmak isterim gezi olayını, bende eşlik etmeyi düşünüyorum bu kadar nezih bir yerde olmamak büyük kayıbım olur. :bestmt: Umarım beni bilgilendirirsiniz sevgiyle kalın :rendeer: byeee.

GRKN, çilek festivali oluyormuş orada ne zaman oluyor???Bilgi ver topic aç gelelim o taraflara

Çok güzel olmuş Aslın da herkes yaşadığı yerden şöyle 3-5 Resim koysa ne kadar güzel olur bizde değişık yerler görmüş oluruz.. :cat:

Güzel bir gezi güzel resimler. Ama Karadenizin güzelliği fotoğraflara sığmaz... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karadenizin incisi desek mi Ereğli için :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaza inşallah bi ereğli yapılır :)
:king:

Karadenizereğli'ye 3 kere gittim giderken de yüzlerce fotograf çektim. Bir kaza ile hepsi kayboldu ama o güzel yeşilliği kafama zaten fotografladım. Ege, Akdeniz ve Batı Karadeniz'in birçok şehrine seyahatlerim oldu. Heryerde başka bir güzellik vardır. Karadenizereğli'den Zonguldak'a doğru giderkern bir dağın üzerinde gördüğüm sarı çiçeklerden bir tane alabilmek için dar tırmanma yolunda arkadaşıma arabayı durdurtup. Çiçeği köküyle alıp. İstanbul'da evimizin bahçesine diktim. Çiçek İstanbul'a gelmeden Zonguldak, Kozlu, Karabük, Safranbolu, Adapazarı, İstanbul hep bizimle gezdi :rendeer: Bakalım çiçek bu bahar yine çıkacakmı bahçede. :queen:

Arkadaşlar bende Ereğliliyim. Ereğlide son yıllarda baya motor gezmeye başladı. Hatta çeşitli grupların oluştuğunu duydum. Etrafta gezilecek okadar cok yer varki doyamazsınız! Arkadaşlarımın da bahsettiği sevgi barış dostluk festivali geleneksel olarak her sene yapılıyor. Festival kapsamında 3 gün boyunca sabahtan akşama kadar çeşitli organizasyonlar var. İstanbula 3 saat Ankaraya 3,5 saat mesafede.
Tam hatırlayamiyorum ama ofis yolundaki tabelada Ereğliyi görmeden ölmek öbür tarafa eksik gitmektir gibi bir yazı yazıyor :)

GRKN muhtemelen tanışıyorsundur ama Tümer Abi var Erdemirde onunla iş çıkışı kısa geziler yapabilirsiniz :wiinkk:

Gürkan Abi Hep Bizim oRaları ÇEkmişsin ya :)

Namık ben Tanıdın mı !

Euronet falan filan belki çıkartırsın Yakupun ordan..

Geziyodum öylesine forumlarda baktım senin resim hemen üye olayım dedim motorsikletim yok kusura bakmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar