Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de cruiser var ve fırsat buldukça Enduro muamelesi yapyorum. Allah elciklerine ve pedallarına zeval vermesin. Endurosuz enduro keyfi diye buna derim ben...
Prometheus, bizler toplu alım yapmak istiyoruz, bize enduro fiyatı araştırır mısın? Yada bana 12.000 € borç ver, ben bir F 650 GS alayım, sana da bir- iki tur attırırım :queen:
Teşekkürler arkadaşlar. Sizin deli gibi bi adam lazım bana ama yok işte.
Promo hocam öncelikle dogumgünün kutlu olsun. Ben o aleti gps için kullanıyorum genelde. Ben tırım tırım arayıp 10 kata almıştım sonra bi seyyarda 5 e daha güzelini gördüm.
Güzel çamurlanmışsın.Gezide hoş olmuşda o bira kutusunu oraya atıpda kalmasını sağlayan "insan"'ada;alışveriş yaparken kendisine verilen poşeti aynı zamanda çöpü içinde kullanabileceğini öğretmek isterim.Çabana sağlık fotoğraflar için.:cat:
Dayı, içimi parçalıyorsun yahu. Her gezi topicine böyle küçük Emrah tavrıyla masum, içli yorumlar yazıyorsun.:salut:
Abi motor yoksa yok atla otobüse çık gel İzmir'e bir haftasonu çıkıp gezelim. Olmadı istanbul'dan Mete_han abiyi bul, o sana anılarını ve Konu dışı geyiklerini anlatsın, zaten kendin kaçar gelirsin buraya :queen:
Hocam oduncu bu konuda muhafazakar takılıyor. Ben teklif ettim ona, birlikte bir enduro alalım, kışın bende yazın sende kalsın dedim, tersledi beni adam.
@gittardando Demek öyle. O zaman neler kaçırdığını hiç bilmeyecek. Çünkü o yollarda cross motor ile gitmek kadar zevkli birşey olamaz. Eski motorumla bende çamur bir etaba girmiştim ve tüm o ağırlığa, yüke rağmen çok zevk almıştım. Gerçi bu kadar uzun bir yol değildi ama keyif vermişti. Hafif bir kross ile tadından yenmez. Bizim krossçular görse anında atlar o yola :mrgreen: