Değerli kafein ve art-niyet dostlarim ,
Yorumlarınıza teşekkür ederim. Her zaman önem vermişimdir. Bu siteyi takip edenler iyi bilirler.
Cevap hakkımı kullanmak istiyorum.
1. Ucuz taklit meselesine kesinlikle katılmıyorum.
2. Jinlun chopper bir taklit değil bir Jinlun Chopper dır.
3. Reklam amaclı yapılan bu program amacına ulaşmıştır. Sebebi tepki alması reklamın iyisi veya kötüsü olmaz siz gördüyseniz başkalarıda görmüştür ki buda reklamın amacıdır.
4. Şu Çin malı kompleksinden artık kurtulun dostlar. Şöyle düşünün Bu motosikletler eğer Çinliler tarafından üretilmeseydi ve bizler tarafından ithal edilmeseydi iyi bir Chopper a binme umudu kaç kişinin vardı ?
5. Evet iyi bir Chopper Jinlun rüştünü ispat etmiş uluslararası ticaret yapan büyük bir firmadır. Ürettiği motosikletler bir çok dünya pazarında alıcı bulmuştur ve bulmaktadır.
6. Çok yakın zamandaTürkiye motosiklet piyasasında kendisine daha itibarlı bir koltuk bulacaktır. İtibarı her geçen gün artmaktadır. Artacaktır.
7. Jinlun bizim yarattığımız toplama bir ürün , marka değildir. Nerede kim tarafından üretildiği bellidir. Osmanlı veya batılı isimler koyarak insanları kandırmaya veya yanıltmaya hiç bir zaman çalışılmamıştır.
8. Bunun tek bir sebebi vardır Markaya ve ürüne olan güven.
9. Televizyon programı ticari bir olaydır. Bir reklamdır. Önü veya arkasını düşünmemek lazımdır.
10. Soru : Sevgili art niyet 29 senelik motosiklet sürücüsü olarak bir yorumunuzada ben cevap istiyorum. Lütfederseniz ;
SİZCE GERÇEK CHOPPER NEDİR. OLANAKSIZ demekle ne kast ediyorsunuz ?
11. Kıstatınız nedir fiyatımı ? Çin malı oluşumu ? Macar malı olsaydı daha mı iyi diye düşünürdünüz ?
Saygılarımla ,
Expert