Diğer Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

arkadaslar mrb.
size bir maduriyetimle ilgili soru sormak istiyorum:)
jl-150-5 kullanıcısıyım.
onceden motora iki kişi bindiğimiz zaman herhangi bi sorunla karşılaşmıyordum yada acemiliğimden dolayı farketmedim:)bilemiyorum yani.
ama şimdi motora 2 kişi bindiğimiz zaman arka teker cazır cuzur sürtüyor.servise götürdüm 1500 km de getir (ozaman motorum 1260 km de filandı) amantisorleri çift kişiliğe alalım sorun kalmaz dedi.bende bunun üzerine şimdi al dedim.iice oturması kendine yer yapması filan gerekio gibisinden bişiler söledi usta bende bunun üzerine ok dedim ve çıktım

normalde 150 liğe iki kişi binildiğinde sürtmesi normalmidir?amantsorler çift kişiliğe daha sonradanmı alınıyor?

yani ben bu durumu pek anlıyamadım.
yardımcı olursanız sevinirim

şu sıralar aynı problem bende de var.. iki kişi bindiğimde benim motorumdan da aynı ses geliyor.. bir de sol debriyaj tarafından bir ses yapıyor yarım ya da çeyrek gaz da iken.. sanırım yukarıdan kavrıyor debriyaj ve ısınma aşamasında balatasını sıyırıyor diye düşünüyorum?

Oncelikle formdaki mesajimi okuduktan sonra bana buradan degil ozelden "yardim talebinde bulunan, eksik olan km sifirlayacimi adresime yollayabilecegini" soyleyen degerli Esenler bayiisine "JINLUN" cok tesekkur ederim.. Kendisi buraya yazip, reklam yapiyormus gibi olsun istemedi diye dusunerek saygimdan dolayi burda yazmadim daha once. Ama pazar gunu erzak dagitimi icin toplandigimiz yere, onem verip bana km sifirlayaci getirdigi icin kendisine buradan cok tesekkur ederim... Onemli olan parcanin boyutlari/fiyati yada islevi degil kisiye ve isinize verdiginiz deger. Bu yuzden bir kez daha tesekkurler...

ankaralı jinlun 250-S sahipleri adına motorlarını kış için garajlarına kladırmaya düşünen jinluncular için bir öneri ve bakım bilgisi gönderirmisin expert. en azından servise gitmeden bizimde halledebileceğimiz şeyler hakkında..
yardımlarınızı bekliyorum. motrum 300 km de.

selam dostlar jınlun çorlu bayii as otomotiv reklam değil
150cc 250cc jınlun alana deri çanta seti 3+1 sosis deri elcikler dizlik kask branda ve yağmurluk hediye veriyor. ben çok şaşırdım verdikleri hediyeler ortalama 300 ytl civarında tutar. müşteriye karşı çok sempatik yaklaşımları var onları kutluyorum

birde soru sorum olacak expert
ilk gelen parti biraz sorunluydu temuzda ve sonra gelenler de bu problemler ortadan kaltı. şimdi ben almayı düşünüyorum ama
ilk parti ile sonrakiler arasında ne gibi bir fark var. görsel olarak
veyahut nasıl emin olabilirm yardımın için şimdiden teşekkürler :rendeer:

leonine, sen daha motor almadın demek? bizim diğer sitede motor sahibi gibi görünüyorsun ne iş :farao:

tüm mesajlarımı incelersen benim motorum olmadığını ve almayı düşündüğümü anlarsın :cherry:

arkadaşlarımda var onlardan motorla ilgili tüm problemleri alabiliyorum. okadar çok ilgilenmişim ki sdemekki bir motorsiklet sahibi gibi duruyorum :thumleft:

Arkadaşlar kusura bakmayın. Fikrilerinizi ve düşüncelerinizi yazmışsınız. Ancak JL-150-5 hakkında net bir fikir oluşmadı kafamda. Az önce bayiiden geldim. Titreme sorununun artık olmadığını, ilk modellerde olduğunu öyle bir problem olursa motorsikleti geri alıp yenisini vereceğini ve oluşacak hertürlü masrafı cebinden ödeyeceğini, şu an yaşadıkları tek problemin ayaklığın altındaki civatanın gevşemesi olduğunu ve bunun için Çin'den macun getirdiklerini, şimdiye kadar bir şikayet gelmediğini söyledi.

Tabii sonuç olarak o söyledi ben dinledim. Ben burada okuduğum eksiler ile bayinin söyledikleri arasında kaldım :silent: . Yaklaşık 1 aydır bir çok motor inceledim. Herbiri ile ilgili yazılanları okudum ve jl-150-5 aklımdan gitmiyor. Gerçekten beğendim özellikle deneme sürüşünde :queen:

Tek bilmek istediğim açık olarak tavsiye edermisiniz ?

Teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bişey değil herzaman yanında olduğumu bilmeni isterim kankam :flower:

ameno

dostum titreme sorunu artık yoksa ben kazıklandım o zaman :) 1 ay oldu motoru alalı ama titreme kendini gösteriyor. 500 km biraz geçtim daha rodaj bitince titremez falan gibi laflar var ama bence bu kesilmez. bu arada titreme sorunu dediğinde öyle abartılacak bişi değil onu da belirteyim. tabi kaymak gibi asfaltta giderken bile vibrasyonu hissetmek insanın canını biraz sıksada ( ki o da zaten devir yükselince hissediliyor düşük devirlerde bir problem yok) motor keyfinden uzak durmaya değecek bir cansıkıntısı değil. bu arada 150 lik kullanmadım hiç sadece kendi motorum için konuşuyorum başka jin lun da kullanmadım.

açık olarak tavsiye edermisiniz sorusuna gelince genel bir cevap vardır. en iyi motor en çok beğendiğin içine en çok sinen üstünde kendini en iyi hissettiğindir.

bu iş için ayırabildiğin 15-20 bin Usd bütçen varsa oturup bir daha konuşalım. yok benim gibi kısıtlı bir bütçeye sahipsen BMW yada Harley mi alacaz ki :)

ben 1 ay oldu motorumu alalı , şartlarım değişmedi ve iyi ki almışım 1 aydır biniyorum diyorum.

hayırlı olsun ameno..yalnız sabahları, malum hava soğuk, iyice ısıt, şöyle bir beş on dakika falan.baktın ikiye atınca bayılıyor, jikleyi yarıma yakın çek ve öyle git..ama ben iyice ısıtıp piniyorum..
iyi ve mutlu pinişler.güle güle kullan.
bu arada, kızılderili savaşçı (başında sadece iki tüy olan) çıkartmaları arıyorum. nereden bulabileceğimi bilen var mı?
bir de erdun abi, senin motorun resminde ön çamurlukta kartal var bi tane. abi onu aldığın dükkanda daha başka neler var acaba?
teşekkürler..

hako teşekkürler, uyarılarını dikkate alacağım.
gemlikdelisi, baharda bol bol gemlik gezisi yapacağız inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakocum orjınal jaguar var ama fiatı çok yüksek
eski amirakan kamyonları vardı bilmem bilirmisin mack olarak super aksesuarları bol şekildekamyonlarında mevcuttu onun ön kaput ortasında buldok köpeği arması vardı mack olarak geçer ondan var ama oda orjınal onunda fiatı tuzlu yalnız bunların yan sanayisi yani Dökümü Türkiyede yapılanları var biraz bozuk ama sende ufak bir sipralin varsa sağını solunu sipralle düzeltip yeniden nikalaja veririsen orjınalı gibi oluyor
bu gibi aksesuarları oto aksesuarları satan dükkanlarda bulursun
ben istanbulda önüme çıkan aksesuar dükkanlarını kontrol edip böyle şeyleri toplayım ofisimde boş vakitlerimde sağınla solunla uğraşıp düzeltip sonrada nikalaja verip orjınalı gibi yapıyorum sonrada motorumda kullanıyorum mesela benim motorumdaki kartal başı dökümdür bunların plastikleride var he plastik olarak bunlardan da bulabiliyosun şaha kalkmış atlar kanadı açık kartal mack köpeği vs armalar
selamlar

Sayın Expert, daha önce yeni bayilik çalışmaları yapıldığını söylemiştiniz. Kayseri'ye bayilik verildi mi? Lütfen bana Jinlun almam için biraz yardım edin. Burada sadece kanuni var ve ben Jinlun 250 almak istiyorum. Dün Antalya'dan 150cc ile gelen biriyle tanıştım. yolda park ettiği biryerde camı kırılmış, kanuni servisinde taktırıyordu. Herhangi bir bayiden alırsam burada Kanuni servislerini kullanmamda bir sakınca var mı? Yedek parça desteğini sağlarmısınız?
Ayrıca şimdi alınacak motorlar benim gibi yeni başlayanlar açısında boş yatırım. neticede bahara kadar hakkıyla binemeyeceğiz. Zaten herkes rodaj bitinceye kadar az çok sorun yaşadı. Kış günlerinde bu bıkkınlık verir düşüncesindeyim. Neden Ön ödemeli kampanya gibi birşey yapmıyorsunuz?

Değerli Aldebaran ,

Kayseri ile ilgili bir çalışma henüz yapılmadı ama en kısa zamanda kayseride de bir bayilik çalışması yapacağız. Evet parça desteği için elimizden geldiği kadar destek oluruz. Bize veya alacağınız bayiye müracaat ettiğinizde size parça sağlanacaktır. Ön ödemeli bir kampanya planlamıyoruz.

Saygılarımızla,
Expert

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar