yahu motor dağılmıyor geberiyor zırıltı diyorlar adına jinlunun burada kimseyi etkilememek için belli etmiyoruz . acaip kötü durumda alet bunlar . hiçbir sürüş keyfinden bahsedemezsin bende bu motorun 150 liliği var . zırıl zırıl .
vibrasyondan tüm jinluncular şikayetçi hangi kahveyi nereye koymuşta içmiş .
neyse yazmayalım diyoruz hatta hiç yazmadım bugüne kadar okumakla yetindim ama yeter bakıyorum kötü yazanları tırt diye mesajları hep kayboldu iyilerin mesajlar hep durdu . site sponsoru diye millet yolda mı kalsın patlasın çatlasın mı .
lütfen biraz mantıklı olun. ürün vibrasyon yapıyor eskileri çağırın tek tek hatanızı giderin . hemde tam olarak giderin bize dendi ücretsiz gidereceğiz ne oldu .
3000 lira parayı çöpe mi attık biz ? tir tir titreyerek giden bir alet . yani motor diyemiyorum açıkcası .
ayrıca model tartışması bölümünde değil servisleriçin servisler bölümü açılsın orada cevap versinler bu bölümde yazamasınlar böylece tarafsızlık korunur zaten biz üzmemek için elimizden geleni yapıyoruz . onlar hiç oturup ta biz hata ettik yanlış ve defolu ürün getirdik diyorlar mı .
çok merak ediyoruz diyorlar mı acaba ?
pitburker' Alıntı:
ben jl 250 alalı bir ay oldu ve motoru almadan önce adama sorduk bu motorlarda aşırı bir vibrasyon problemi varmış oda dediki geçen seneki modellerde vardı ama bu yıl gelen modellerde kesinlikle yok deponun üstüne koy kahve fincanını git.bunun üstüne motoru aldık.yola çıktık ve hazin son motor vibrasyondan dağılacak neredeyse.1000km yi geçti ve hala aynı vibrasyon problemi.servisteki usta bile kabul etti 250cc lerde hata var diye.
zaten bu herkese dedikleri vibrasyon yok diyorlar , vibrasyonu düzelteceklerinide söylüyorlar . hep palavra.
pitburker' Alıntı:
ama bu sefer yemezler.400cc gelse bile test etmeden asla almam.çünkü satıcının söylediği her 5 kelimeden 3 ü yalan.bunuda aynen kanıtlarım.
kanıtlamana gerek yok aşikar öyle olduğu .
bize alırken 50 km de titriyor devirlendiği an kaç ise orada titriyor veya başka hiçbir şey denmedi 3 kere servis görmüş alet . titriyor ... hatta sürülmeyecek kadar kötü . şimdi biz kötümüyüz ne yapmamız lazım durumumuzu belli etmemiz için burada 3-4 profesyonel olupta alan oldu bilerek aldı veya her ne nedenle ise meraktan . adamlar yazdı biz onları da dinlemedik aldık ...