Diğer Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

hakinen pas dedigim yerler somun,vida, gibi yerler
yani anlıcan ben biraz titiz davranıyorm hepsi o teşekürler bu arada
motorumu bugün yıkadım manyak oldu maşallah diyeyim bari:bounce:

ohh içim rahatladı

beni rahatlattın pas konusunda bende coook titizim bu konularda zaten rodajda degiştirilebilir herhalde vidalar kafana takma o zaman keyifli sürüşler :cherry:

slm takimi demek isdemistim 2 si yani 160 usd deil ytl onuda belirteyim

Tamamdır dostum teşekkür ederim ama egsoz ve ses konusunda ben biraz aç güzlü olduğum için daha farklı modeller için bi gayret olacak mı peki??

bu ses bizce yeterli dahafazlasl iyi olmaz zannedersem baska bi çallsma düsünmüyoruz

JİNLUN çok sağol dostum...

Bu arada şu egsozun sesini topic'imize koyabilirmisin?? Eminim benim gibi merak eden cok kişi vardır sen yeterki bi ses kayıt cihazı yada bi telefon yardımıyla hatta ne istersen onla çek koy olmaz mı??

upload etmek içinde resimle aynı teknik kullanıcaz?? Sadece link ver biz o linkten dinliyelim??

upload link'i de bu : http://www.yourfilehost.com/error.php?err=8

Tüm Jinlun ailesinin yeni yılını kutlar , sağlık , esenlik ve mutluluklar dilerim.

expert

Jinlun Kadıköy Hizmetinizde!

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj kilitlenmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör (BBRR)
jinlun 250 cc deki akü garanti dahilindemidir ???
değilse yenisi ne kadar ????
teşekkürler..........

BBRR' Alıntı:
jinlun 250 cc deki akü garanti dahilindemidir ???
değilse yenisi ne kadar ????
teşekkürler..........

Değerli Dostum ,

Akü de aynen diğer motor parçaları gibi garanti dahilindedir. Ama genellikle akü bozuksa bu ilk birkaç gün içerisinde kendini gösterir. Bu sebeple genellikle akü den problemli gelen motosikletler daha işin başında aküleri yenilenerek problem giderilir.

Bir kaç ay gibi kullanımdan sonra servislere arıza talebiyle gelen akülerde genelde şu problem olur. Çalıştırma hatalarından ötürü , kısa mesafe kullanımdan ötürü akü çökmüştür.

Bu garanti kapsamına girmemekle beraber biz yinede sevislerin akülerin sularını doldurup yeniden bedelsiz şarj etmelerini telkin etmekteyiz. Bir akü ye kolay kolay bir şey olmaz. Genelliklede iyi bir şarjdan (12 - 20 saat) sonra kendini toparlar.

İllede yenisini almak isterseniz JL250-5 için bedeli servislerimizde 72.22 ytl dir.

Saygılarımla ,
expert

Değerli Jinlun ailem ,

Mubarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar , Allahtan bizlere daha nice bayramlar nasip etmesini temenni ederim. Şimdiden iyi tatiller.

Saygılarımla ,
expert

Süper Moderatör (BBRR)
bencede normali expert"in anlattığı gibi akü yanlış kullanmadan bitmiş olabilir sadece fiyatı merak etmiştik bu arada marmaris servisine bir çözüm getirildimi ...
Açıklamaları için Expert e teşekkür ederim..........

Tüm jinlun dostlarının bayramını tebrik ederim.
kazasız sürüşler, bol manzaralı yollar sizin olsun:rendeer:

Tüm arkadaşlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutlar,sağlık mutluluk ve kazasız günler dilerim.

Merhaba arkadaşlar.. Sonunda egsozumu açtırdım ve sizlerle paylaşmak istiyorum; Egsozları sökerek eklem yerlerinden testere ile kestik. Her egsozda iki perde var ve birer tanesini de yine keserek çıkardık. Kalan perdeler egsozun tam orta kısmında olduğundan kesemedik. Uzun bir çubukla üçer tane delik açtık. Sonra egsozu oksijen kaynağı ile tekrar toparlayıp monte ettik. Egsozun sıkıştırma oranında hissedilen bir fark göremedik. Sesteki değişim hissediliyordu ancak. Sonra susturuculara birer tane delik açtık. Sıkışma azaldı, ses arttı. Henüz şehir içinde artan bir performans gözlemleyemedim. Ancak gazı daha rahat açıyorum şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar