Jinlun 250'mi teslim aldım. MacerasI ve resimleri :)

forrap, arada seni görmemişim kardeşim. düşüncelerin için teşekkürler. yine söyliiceem. bu özel bir durum değil. sadece olması gereken. :cat:

cenkmenderes hayırlı olsun kardeş, sarıya bende niyrtlenmiştim bi zamanalar. çok güzel gözüküyor. güle güle kullan

Plakam ve ruhsatIm da geLdi sonunda arkadaşLar.. Donald amca plakasI oLdu benimki: 34 DD 5828.. Servise gittim bugun jiklede sorun oldugunu ve karburatoru acmaları gerektigini soylediler. Ancak toplanacak bir suru motor oldugunu ve yapmalarını istiyosam motoru bırakmamı soylediler. Ben de motorla isim var bırakamam 3 saat kadar daha kalabilirim bi yapsanız dedim. Adam ters ters konustu gIcIk kaptIm. Jikle yok su anda motorda yani. Baslarım servisine de garantisine de dedim geldim. Burdaki ustaya gostericem parasInI verip yaptIrIcam sanIrIm. BostancI bayisindeki usta cins ve kIL bir usta herkesin bilgisine. Bide doru durust bisiden anLadIgI konusunda suphelerim var. Ikı tane vatandas var orda. Biri jikle normal diyo biri deil diyo. Ikı saat jiklenin arIzaLI oLdugunu buLamadILar. Ikı saat ordaki iki vidayI ayarLayIp bisi yapamadILar.. Sevmedim ben BostancIdaki ustayI. BostancI bayisine gitmemenizi öneriyorum.

Umarım motordaki problem en kısa zamanda halledilir dostum..haberlerini bekliyoruz..
Ama bende daha fazla beklemiyecem,motorumu ayırttım.hafta sonu jl150 alıyorum ..bakalım hayırlısı. :queen: :queen: :queen:

Hayırlı olsun kotumuren, aldıgında mumkunse sagını solunu bi kontrol ettir ki ufak tefek seyler icin tekrar servise gitmek zorunda kalma. Sende olacagını sanmıyorum ama yinede jikle ayarIna bi baktIr normal calisiyor mu diye. Siyah duman atIyormu ona da bak. Karburatorun hava ayarInI da bi kontrol etsinler. Zincire de bak. CUnku benimkini aldıgımda zincir yagsIzdI. Silikon zincir spreyi aldım 8 ytl'ye. onunla kendim yagladım zinciri. Aklıma gelenler bunlar.

pardon ayıptır sorması nekadara aldın toplam bende ehşiyeti almış ama motoru seçememiş birisi olarak intiharın eşiğine geldim okadar zaman bekledim ehliyet için ama hala motoru seçemedim.

ferrari_gani, rica ediyorum bir topici okumayI son sayfasIndan başLamayIn. On kere söyledim kaça aldIğImI.. Önceki sayfaLara bak istediğin cevabI buLacaksIn..
:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
cenk motora şöyle bir baktım air-brush kırmızı alev deseni çok yakışır diye düşünüyorum ha birde maille bir desen yolluyorum eğer air brush düşünürsen ön çamurlukta süper durur :king:

iyi guzel diyosun da airbrush'u nerde kime yaptIrIcaz kaca maL oLuyo faLan.. Duzgun yapabiliyolar mI ?

cenkmenderes

slm, arkadaşlar bostancı bayisinin bu kadarda kötü olmadığını düşünüyorum.Bazı eksikliklerini onlarda kabul ediyorlar ve temmuz itibariyle servis sorunu yaşanmayacağını söylüyorlar.Servisteki kişilere gelince,benimde sorunlarım oldu ama hemen hallettiler.Sizin yaşadığınız münferit bir olaydır ve bu bayinin her servis verdiği müşterisinde böyle olacak anlamına gelmez.....Bu arada bende jinlun 250 cc var.

cenk menderes kardeş hayırlı olsun yakışmış.toplam herşeydahil kaça mal oldu.öğrenebilirmiyim
:bounce:

arkadaşlar jinlun 250 chopperler antalya da oğuz motorda satılıyor.plaka dahil anahtar teslim fiyatı 3950 ytl.artı kaskta hediye veriliyor.jınlun 150 likler ise 2950 ytl den satılıyor.Ben aldım bir tane 250 chopper fena değil ama o paraya o görüntü bedava bence. :cat:

Ben şu anda 540 km yaptIm. Bahsettiğim benzin yakma sorunu dışında başka birşey çıkarmadı bana. O sorunda çözüldü zaten. Titreme olayı devam ediyor. Rodajdan sonra azalacağını umut ediyorum. AYrIca herkesin bahsettiği vida gevşeme olayını ben yaşamadım.

arkadasım önce motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah..

ama bu şekilde insanları kıracak cevaplar vermesek derim ..!!!
cenkmenderes' Alıntı:
ferrari_gani, rica ediyorum bir topici okumayI son sayfasIndan başLamayIn. On kere söyledim kaça aldIğImI.. Önceki sayfaLara bak istediğin cevabI buLacaksIn..
:pale: :pale:

shadow-vt, kırıcı oldugunu dusunmemistim. Ancak arkadas kırıldı ise buradan özür dilerim. Kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktu.

ubaykal, tam hesaplamadım ancak km'de 10 ykr'den az olduguna eminim. 8 ykr civarı olabilir. Şu anda motorum 670 km. de..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar