- Konu Yazar
arkadaslar mondıal 150 zat bakıyordum sımdıde bunu buldum
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=Jincheng
burda 3 tane war sıtede hangısı nettn bakıldıgında daha avantajlı duruyor birde bu motorlar kac km yapıor surusu nasıl (buyuk olması kotumu) ve mondıal mı yoksa jıncheng mı daha iyi?
BU YAZIYI SITEDEN BI ARK YAZDI
Mondial, Monero, Asya, Skygo, Shenke, vb. tüm motorları Jıncgheng üretiyor.
İtalyanlar, motorun üretim hakkını Çinli'lere satıyorlar.
Bu motor (Zat 150 ve Jincheng 150 T5) Avrupa'da EUPOLO markasıyla satılıyor.
Zat 150 ve Jincheng 150 nin diğerlerinden farkı, gidon döndüğünde göstergelerin olduğu panel dönmüyor, sabit kalıyor, Burgman veya Bisan Senatör gibi.
Zat'a 3.250-YTL fiyat çekiyorlar ama 2.850'ye iniyorlar.
Ben Jincheng'i 2.750'ye aldım 20 ay vadeyle, ÖTV satıcıya ait.
Salı günü motoru teslim alacağım.
Zat; Güzel motor, ilk 500 Km de 50 Km/h yi geçme, İkinci 500 Km.de, yani, 1000 Km doluncaya kadar 2 kişi binme ve çok dik yokuşlara çıkma.
Motora kesinlikle aragaz çektirme, Zat sana uzun süre dayanır, fazla masraf çıkarmaz.
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=Jincheng
burda 3 tane war sıtede hangısı nettn bakıldıgında daha avantajlı duruyor birde bu motorlar kac km yapıor surusu nasıl (buyuk olması kotumu) ve mondıal mı yoksa jıncheng mı daha iyi?
BU YAZIYI SITEDEN BI ARK YAZDI
Mondial, Monero, Asya, Skygo, Shenke, vb. tüm motorları Jıncgheng üretiyor.
İtalyanlar, motorun üretim hakkını Çinli'lere satıyorlar.
Bu motor (Zat 150 ve Jincheng 150 T5) Avrupa'da EUPOLO markasıyla satılıyor.
Zat 150 ve Jincheng 150 nin diğerlerinden farkı, gidon döndüğünde göstergelerin olduğu panel dönmüyor, sabit kalıyor, Burgman veya Bisan Senatör gibi.
Zat'a 3.250-YTL fiyat çekiyorlar ama 2.850'ye iniyorlar.
Ben Jincheng'i 2.750'ye aldım 20 ay vadeyle, ÖTV satıcıya ait.
Salı günü motoru teslim alacağım.
Zat; Güzel motor, ilk 500 Km de 50 Km/h yi geçme, İkinci 500 Km.de, yani, 1000 Km doluncaya kadar 2 kişi binme ve çok dik yokuşlara çıkma.
Motora kesinlikle aragaz çektirme, Zat sana uzun süre dayanır, fazla masraf çıkarmaz.