Jet & Porsche & Motosiklet Kalkış

cok begendim ya insan ne olabılecegını kestıre mıyor. ayrıca motorun yanından jetın gecmesı porshe ye avantaj saglamıs. netıcede ıkı teker . yoksa ben porsheye sans vermıyorum

sahibinden satlık JET

sahibinden -25bin km kazasız belasıs çokenfazla ccli ikinci el sayılmaz jet gibi jet allahıma süper porşuda geçer arbiride hepsini geçer fiat için arayın :)))))))))

abi ben bir porsche manyağı olarak r1'e laf etmiyorum çünkü ayrıca motor delisiyim:) elimde porscheye ait 100lerce video var bana garip gelen nokta porschenin arayı kapatması ama öle porschelar varki (modifiyeli değil) abi anlatmaya derman yetmez araba 340i koyuyor birde turbo murbo olunca ki turbosuz pek olmuyo o hizlar arabaya kanat taksan uçacak...sürücü çok önemli arkadaşın dediği gibi...bir de jetlerin ve buna benzer uçakların havalanacağı yerlerde pek toz moz ot çöp olmaz çünkü motorun o emiş gücü herşeyi içine çekebilme kabiliyetine sahip uçak kalkamaz motoru parçalanır onun için toz bahane değil:):)porsche koymuş:)

jette soradan ii hızlandı ama. hakkını yemeyin walla lastikler yerden kesildi :cherry:

AteSh' Alıntı:
ahhaha motorda benim motor 2002 R1 ;) basta kopuo ama soradan porsche koyuyor:) porsche de benim arac oldugu icin video hakkinda yorum yapmiorum:)

bi jetiniz eksikmiş, o da seneye inşallah :salut:

motorun kesinlikle geçmesi lazım ya bence motorda bi sorun oluşmuş çünkü porsche bi anda farkı kapattı jet zaten aşmış olayı :queen: :queen:

abi motor arıza yapmış olmasın benzin mi bittide yavaşladı lavuk :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herhalde R1 gaza basmayı kesti, Porche'ye geçileceğini sanmıyorum. Zaten videonun atında ingilizce yazılarda da aynı yorum var.

R1 f16 kalkarken piste yaratacağı turbülanstan kurtulmak için gaz kesti çünki f16 nın o hıza çıktıktan sonra kalkmaktan başka çaresi yok!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet olabilir, tek mantıklı sebep bu olsa gerek.

uçak kalkış için besleyicileri çalıştırınca motoru geçerde porsche bir anda nasıl hızlanabiliyor öle anlayamadım?? Nerdeyse f1 ile aynı ivme ile hızlandı bir anda...

YeK

süper video ya.. porshe ezik be bilader,
r1 ayıp olmasın diye bi büyüklük yapmış işte...
:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
R1 yedi ikisinide..Kesinlikle türbilanstan girmemek kurtulmak için gaz kesiyor..

abi bencede r1 gaz kesti çünkü kalkışta o kadar fark attıktan sonra o porsche
imkanı yok bi daha o motora yetişemez R1 in gaz kesme nedenine zaten açık farkla geçtiini düşünerek te yavaşlamış olabilir bence

o ucak f-16 degil.
eminim cunki 30.08.1993 ten beri f-16 teknisyeniyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar