Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cok begendim ya insan ne olabılecegını kestıre mıyor. ayrıca motorun yanından jetın gecmesı porshe ye avantaj saglamıs. netıcede ıkı teker . yoksa ben porsheye sans vermıyorum
sahibinden -25bin km kazasız belasıs çokenfazla ccli ikinci el sayılmaz jet gibi jet allahıma süper porşuda geçer arbiride hepsini geçer fiat için arayın ))))))))
abi ben bir porsche manyağı olarak r1'e laf etmiyorum çünkü ayrıca motor delisiyim elimde porscheye ait 100lerce video var bana garip gelen nokta porschenin arayı kapatması ama öle porschelar varki (modifiyeli değil) abi anlatmaya derman yetmez araba 340i koyuyor birde turbo murbo olunca ki turbosuz pek olmuyo o hizlar arabaya kanat taksan uçacak...sürücü çok önemli arkadaşın dediği gibi...bir de jetlerin ve buna benzer uçakların havalanacağı yerlerde pek toz moz ot çöp olmaz çünkü motorun o emiş gücü herşeyi içine çekebilme kabiliyetine sahip uçak kalkamaz motoru parçalanır onun için toz bahane değilporsche koymuş
uçak kalkış için besleyicileri çalıştırınca motoru geçerde porsche bir anda nasıl hızlanabiliyor öle anlayamadım?? Nerdeyse f1 ile aynı ivme ile hızlandı bir anda...
abi bencede r1 gaz kesti çünkü kalkışta o kadar fark attıktan sonra o porsche
imkanı yok bi daha o motora yetişemez R1 in gaz kesme nedenine zaten açık farkla geçtiini düşünerek te yavaşlamış olabilir bence