Japon polislerin motosiklet testi

Videoda dikkatimi çeken bir diğer noktada motosiklerin arka ayaklık kısmında da koruma demiri olması biz neden yaptırmıyoruz..

İyi fikir, kuyruk grenajını da korur, bacakları da motor altında kalmaktan korur..

HONDA lar güsell :)

Super Moderator
Bunlar eğitim yapıyorlar farkındamısınız ? Böyle bir demir trafikte sizi ciddi oranda rahatsız eder, kötü şeylere neden olabilir kanımca.

arka koruma demiri sayesinde hiç birinin ayağı motorun altında kalmadı. süper bir şeymiş

Super Moderator
Görüntüsüne katlanacaksanız kullanırsınız hatta motorunuzun tipine göre özel kesim yaptırırsınız çevresini sararsınız. Bu size kalmış.. Ben motorum koruma topuzu / takozu dahi takmiyorum.

Bence arka koruma demiri çok mantıklı benim kullanım şeklinde genelde bu şekilde dir aslen trafikte de benim büyük vitesli makinelerim de de hep arka arka ayaklığı açık kullanırım fakat arka ayaklığın katlanma özelliğinden dolayı düştüğümüzde arka ayaklık sadece bir yere kadar korur ama bu video daki motorların demirleri hemen hemen tüm düşmelerde sürücüyü korudu.Bu arada şu ana kadar sadece bir kere düştüm başka kazam olmadı.
Güzel fikir tasarım gurularını bekleriz.

Super Moderator
Avantajlarinin yaninda dezavantajlarini begenmedigim icin. Yuksek suratlerde motorun yatmasi durumunda takozlar daha uzun bir sure yuksek hizda suruklenme saglayabiliyor ayrica bir engebeye takildiginda motosikletin takla atma olasiligini da arttirabiliyor. Durdugu yerde ve dusuk hizlarda ise yaradigi gercek birde bu tarafi var olayin

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Birde bizim polislerin eğitimleri gösterseler ^^ 250cc 10 yıllık döküntü motorlarla 2 gün sürdürüp,tamam öğrendin deyip ehliyet verip , sonra altlarına 1300 1200cc motor verip ölüme yolluyolar.. :)

O kadar çok düşüyolar ki o koruma demirleri olmasa yarım saat içinde motorlar kullanılmaz hala gelir. Düşerken uçup canını baya yakanlar var ama 0:52'de ayağını yere koymayı unuttuğu için düşen adama çok güldüm :)

O kadar çok düşüyolar ki o koruma demirleri olmasa yarım saat içinde motorlar kullanılmaz hala gelir. Düşerken uçup canını baya yakanlar var ama 0:52'de ayağını yere koymayı unuttuğu için düşen adama çok güldüm :)

aslında sol ayagını koyarken görunuyor ama sonrası lastıkten görunmuyor sola koyuyar ama saga yatıyor motoru tutamıyor :)

Bu motorlar hondanın hangi modeli ? vfr750 mi?

Son düzenleme:
koruma demirleri çok iyiymiş yaa grenajlara hiç zarar verdirmiyor.
bu arada motoru kaldırmak için kucaklıyolar, kimse tersten kaldırmıyor :)

Birde bizim polislerin eğitimleri gösterseler ^^ 250cc 10 yıllık döküntü motorlarla 2
gün sürdürüp,tamam öğrendin deyip ehliyet verip , sonra altlarına 1300 1200cc motor verip ölüme yolluyolar.. :)
Yunusların eğitimini izlediniz mi ?
Yani benim bildiğim iyi bir eğitimden geçiyorlar.Videolarını izlemiştim.

ben o koruma demiri yere degmeden hepsinden gecerdim cok dar donuyolar oyle donulurmu biraz geniş alsalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar