Japon mu yoksa italyan mı?

O soru Ferrari-Honda şeklinde değil; Alfa Romeo - Honda şeklinde sorulmalı bence.

Eğer söz konusu tartışma Italyan-Japon olarak sınırlandırıldıysa; Italyanların scooter konusunda japonlardan önde olduğunu ama Japonlarında Enduro-SS-Cruiser-Naked gibi sınıflarda italyanlardan 1-2 gömlek iyi olduklarını söylebiliriz. Çünkü bir malın iki farklı markasını kıyaslarken İYİ diyebilmek için sadece belirli özelliklere bakılmaz. Genel bir bakış açısı gerekir.
Buradan yola çıkarsak Japonlar italyanlara göre ülkemizde daha yaygın servis ağı, daha uygun fiyatları, daha makul ürün yelpazeleriyle daha populer durumdalar.

Fakat ben olayın Japon-Italyan yerine Japon-Avrupa olarak kıyaslanması gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada japonların işi zorlaşıyor keza devreye BMW-KTM-Triumph gibi makineler giriyor..!

biri demişti "italyanı aldıgından cok sattıgında sevinirsin diye" :) sanırım piyasası fazla yok o yuzde kullanıcının elinde kalıo satamıosun :) japonun parcaları daha ucuz daha cok ve kolay temin edilio kawa haric :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İtalyan motosikletine herkes binemez kullanıcısı ayrıdır,bir kez İtalyan motorunu kullandınmı başka motora binmessin.:cat:Motosiklet tek kelimeyle İTALYAN işidir.

İtalyan olayı ayrıdır bence de.
Bu arabada da motorda da aynı şekilde.
Alfa Romeo kullanan adam başka araba almaz mesela ya da İtalyan motoru kullananlar da onu değiştirmez. Kısaca, İtalyan markaları tutku yaratır. Dizayn olarak da adamlar dünyada 1 numara kesinlikle.
İtalyan kullanmanın pahalı bir zevk olduğunu söylemeden de geçmek olmaz tabii. Ama o paraya değiyor mu? Kesinlikle! :)

mükemmel viraj ,adamı titreten bi tork, karizma.kısacası sanat eseri.916 desmo kullandım inanılmazdı.R modelini tahmin edemiyorum.kıyaslama yapmaya gerek bile yok.2 silindir L motor , hepsini geçiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karşılaştırma yapmak güç.İkiside kaliteli markalar.Ama ben Japon derim...

italyanlar cok farklı makınalardır bırazda pahalıdır ama ıtalyanlar dehset bısıdır ben bunu bılırım bunu soylerım

İtalyan motosikletine herkes binemez kullanıcısı ayrıdır,bir kez İtalyan motorunu kullandınmı başka motora binmessin.:cat:Motosiklet tek kelimeyle İTALYAN işidir.

Evet İtalyanların işidir ama arıza çıkartıncaya kadar :) arıza verdiği zaman işin içinden çık bakalım neden japon almadım diye böyle olursun :queen::queen::queen::queen::queen::pale::pale::queen:

way arkadaş 5 sayfayıda okudum sonuna bak :D 4 senelik muhabbetmiş :D (hiçde dikkat etmedim iyimi :D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar