Jant Şeridi

Arkadaşlar şimdi bu jant şeritlirinin hangisi daha uzun ömürlü olur? Reflektörlü ışık görünce yansıyan mı daha iyi olur yoksa reklamcılardaki normal folyo yapıştırıcılarmı daha unzun ömürlü olur? jantım gri motorum kırmızı renkli sizce hangisi gider bi yardımcı olun.

Ya bide şunu janta takan bir arkadaş fotoğraflı bizde göstersede bizde istesiğimiz zaman taksak hatta istediğimiz zaman değiştirsek...

Arkadaşlar motorsiklecilerin çoğunda jant şeridi çekmek için bir alet var fabrikasyon gibi oluyor siz hala elle mi çekmeye çalışıyorsunuz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ankara yiba çarşısındaki motorcuda gördüm her rengi var, makinasına sarılı, satan kişi çok kolay uygulayabilirsin makinasının üstünde tekeri var janta yaslayarak çekiyorsun dışarı kaçırma veya düzensiz olması mümkün değil, yıkama yaptığın zaman dahi çıkmaz kaliteli bir malzeme falan dedi. hiç bilmeyen birisi bile yapabilir dedi ama fiyatını pahalı bulduğum için almadım. tek rulo halinde ön - arka tekeri sağlı sollu yapacak şekilde makinasına sarılı vaziyette 35 tl idi. Ankarada olup isteyenler varsa yiba çarşısından alabilirler.

REklamcılarda yaptırdım iki lastiğe 6 şerit gitti bende fıstık yeşili yaptım ama fosforlu değil isteyen olursa eklerim resim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 PM ----------

İlk aldığımdaki hali..

resimler46.jpg

üzerinde biraz değişiklik yaptıktan sonra;

resimmp.jpg

Son düzenleme:
fosforlu jant şeridi isteyen arkadaşlar olursa bir sitede buldum, 5metrelik ve renk seçenekleri ile tüm Türkiyeye kargo ücreti dahil 6YTLye gönderiyor, reklam olmasın diye siteyi yazmıyorum, isteyene adresini verebilirim.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

kardeş siteyi söylede bizde alalım..acil cvp atarsan sevinirm !!!

çogu motor ve otomobil parçası satan yerlerde mevcut.aparatsızı 10 tl,aparatlısı 15-20 tl.aparatsızı çekmek biraz sabır ve el becerisi gerisi size kalmış.

aga bu fiyatlar ne yaaaaaa jant şeridine bu kadar paramı verilir burda fosforlu bant diye geçiyo ismi metresi 1 lira

valla ist da böyle fiyatları.ama gayet sağlam ve gösterişli.elektrik bantı çekenda var o daha ucuz.bir bant yetiyor tanesi 1.5 tl.

valla ist da böyle fiyatları.ama gayet sağlam ve gösterişli.elektrik bantı çekenda var o daha ucuz.bir bant yetiyor tanesi 1.5 tl.

elektirik bandı parlamazki sanayide motor parçacılarında vardır adı fosforlu bant olarak geçiyo janta çekerken hafif çakmakla ısıtın daha rahat çekersiniz...kazasız belasız:cat:

yakarıda resmi olan tvs benim zaten çekili ama ithal jant şeridi.çin malı değil.ısıtmaya ve ıslatmaya da gerek yok.temiz yüzeye direk yapıştırıyorsunuz.

bu da benim rs im bende 5liraya motorservisinden aldım kendim elimle gerdirerek tek parça halinde yapıştırdım artanı kestim yarım saate bitirdim işi ilk defa yapmama rağmen başarılı oldu.takma konusunda kendine güvenmiyorsan içinten şeridi jant a takma aparatı çıkanlar var onlardan al kolayca takarsın başarılar :)

Bende geçen gün Feyizoğlu'ndan aldım.Kırmızı Punto marka ve aparatı var. Nasıl yapacağımı hala çözemedim :queen:

ben burda bı parcacıdan altım fosforlu cbr 125 in 2 cantına yetti ve 1 cantlıkta arttı fıyat ise 3,5 TL

Mavi şeritten bugun bende aldım ancak aparatının nasıl kullanılacagı detaylı belırtılmemıs :( Modeli motorgraphics, gereksiz ziyan olmaması acısından uygulama videosu veya brosurunu nereden bulabılırım?

Jantımın Sol tarafında ıc pay mevcut oldugundan o yonde kusursuz serıdı cekebıldım ama sagda pay olmadıgı ıcın bu tarafı ıstedıgım gıbı olmadı. Ilerıde jantları degıstırecegım ama sımdılık ıdare etmeyı dusunuyorum. Isık geldıgı zaman parlaması hosuma gıttı.

Son düzenleme:
Ya bende Gecenlerde Düşündüm biraz araştırdım ama bulamadım mavi motorum var hangi renk uyar onuda tam bilemedm Foto koydum onlara bakında sizin düşüncenize göre ya elektrik bandı yada reklamcıdan bir şekilde yaptıraym cünkü kafama takıldı 3 günden beri.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar