Jant Şeridi

Dostum sen mavi serit al :) Yakısır ...

Ben de Bugün Reklamcıdan Fosforlu bant aldım; kalın olanından; 1.5 metre uzunluğunda :)
Sonra da kafama göre inceliğini kestim uzun cetvel ve maketbıcağı yardımıyla :)

Elimde 15 lastiği yapacak kadar daha serit kaldı; maliyeti 7 TL :)

Son düzenleme:

CBA

Ben de Bugün Reklamcıdan Fosforlu bant aldım; kalın olanından; 1.5 metre uzunluğunda :)

bedava almışın valla...

konu hortla :mrgreen:

aynısını yarın benım cıbıra yapacam acaba bu bantların reklektörlü olanı varmı :)

CBA

konu hortla :mrgreen:

aynısını yarın benım cıbıra yapacam acaba bu bantların reklektörlü olanı varmı :)

var ama reflektörlülerde esneme kabiliyeti az,esneyenleride var ama bulman lazım. Ayırca en güzel bu iş için satılanlardan al. en rahatı

peki bu satın alınan jant seritleri cok kaliteli ve cok iyi yapısıyor. ama nasıl sokebiliriz? baska serit rengi ile degiştirmek icin.. denedim denedim sokemiyorum yırtılıp duruyor. yapıstırdıgım yerin ucundan tutum sokmeyi denedim sadece tuttugum yer kopuyor. kesinlikle sokulmuyor elle..

tamamda abi ben plakanın köşelerine yapıştırdım şimdide çıkmıyor yaa nasıl çıkar ne yardımcı olur bana çıkartma konusunda

arkadaslar ben bugun bunun apartalısını aldım ama jant yuvarlak oldugu ıcın donmuyor kıvrımlar olusuyor neden boyle oluyor delı olacam ya :S

işte cbf 150 deki jant şeridi 20 ytl ve sirkecide satılıyor.
yapması o kadar da zor degil tabi el yetenegi gerekli.
ve bunlar parça parça halinde olanlar,tek seferdeki düz olanlar hem pahalı hem kabarıyor,eger düz olandan alcaksanız otogardan alınız hem ucuz hem çok rengi var.

bu çektiğin florasan mı reflektörmü? bide bende gri ybr var hangi renk daha iyi gider

Almak isteyen arkadaşlara bu şeritlerden parakende yada toptan gönderebilirim.Şeritlerin özellikleri :

7mm eninde

6,80 mt uzunluğunda

bir adet şerit ve çekme aparatı.

ön arka lastikleri iki taraflı olarak yapabilecek kadar şerit bulunmaktadır.

11 renk seçeneği vardır.(kırmızı,Koyu kırmızı ,mavi,lacivert ,sarı,yeşil,yu Yeşil,pembe,mor,gri,turuncu)

isteyen arkadaşlar P.M atabilirler.

Foto1.jpg

Foto2.jpg

Foto5.jpg

ben clio arabama yapmıştım 4 tekerleğe kırmızı şerit.. 30 dkmı aldı. sakın parça parça yapma çünkü tozlanır zamanla birleşim yerleri. tek seferde çek ve zor olmadığını göreceksin..
kolay gelsin

kardeş nasılsın?bende araştırdım ama yapan yokmuş bulunduğum yerde,bende alıp kendim yapmaya karar verdim ama beceremedim bir sürü şeriti ziyan ettim.el elden üstünmüş ama sana kolay gelsin :cherry:

vallahi bende bi tane bende aldima ama bnm aldigimin icinde aparati vardi tarifte attigi gibi taktim janta bi dayadim sadece cektim gitti hic yamulmadan cokta guzel oldu

Ya arkadaslar bi ben yapamiyorum su serit isini aparatiyla beraber hep yamuk oluyo

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın:cherry: Yeni konu açmaktansa kalana devam etmek gerek demi :) Neyse güzel kardeşlerim jant şeridini kolayca sökme yolları nelerdir? Saatlerce uğraşmadan şöyle kolaylıkla nasıl çıkarabilirim. Yeni şant şeridi yapcam...

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın:cherry: Yeni konu açmaktansa kalana devam etmek gerek demi :) Neyse güzel kardeşlerim jant şeridini kolayca sökme yolları nelerdir? Saatlerce uğraşmadan şöyle kolaylıkla nasıl çıkarabilirim. Yeni şant şeridi yapcam...

Sana tavsiyem git bir sağlam tabelacıya folyo sökücü iste ufak bi şişenin içinde renksiz baldan biraz daha sıvı onu fırçayla sürüyorsun sticker etiket tabela yazıları vs 10 15 dk bekliyorsun hiç zorlanmadan çıkartıyorsun. bu zamana kadar neden almamışım diyeceksin bende öyle dedim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar