Jant Şeridi

bende de siyah YBR var.. bende kırmızı yaptırcam.. cok güzel duruyor kardeşim ya.. ne bilim farklı bi hava katıyo motora..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kırmızı cbf150'de koyu kırmızı jant şeritlerinin nasıl durduğunu merak eden arkadaşlar için aşağıdaki fotoğrafları ekliyorum...

Jant şeridi olarak satılan ürün tabela reklamları yapan yerlerde folyo sticker olarak bilinen malzemedir.
eğer titiz bir şekilde şerit yapmak isterseniz kesim plotterinde uygun genişlikte kestirebilirsiniz. çoğunlukla fosforlu olan folyoların yapıştırıcı malzemesi opak ve parlak olanlardan daha çabuk atar. kalıcı bir şekilde yapmak isterseniz ince olan parlak veya opak olanlar tavsiyedir. seçim yaparken bir parçasını elinizle kopana kadar çekin eğer uzayıp kopuyorsa kalitelidir (reflektif olanlar hariç).
yumuşak olanlar uygulama yapılırken daha kolaydır.
yapıştırmaya başlamadan önce jantın toz, yağ ve kirlerden uygun temizleyiciler ile temizlenmesinden sonra isteğe göre şeritler haline kesilmiş olan folyonun altındaki koruyucu kağıdın 10 cm kadar olan kısmı ayrılıp jantın yuvarlaklığını takip edere yavaş yavaş bastırarak yapıştırmaya başlanır. eğer dönüşte bir sorun olursa yavaşça çekerek çıkarabileceğiz kadar basınçla bastırmalısınız. sabitleme işlemi bittiğinde sert bir plastik ragle ile iyice yapışmasını sağlayın. eğr ragle bulamazsanız bir fön makinası ile ısıtıp parmağınızla iyice yapışmasını sağlayabilirsiniz.
eğer reflektif folyo yapmak isterseniz montajı diğerlerine göre daha zordur fakat üzerine gelen ışığı yansıttığı için daha şık görüntüsü vardır. reflektif folyo kıvrılmaya çok müsait olmadığı ve hatalı yapıştırmada geri dönüşü pek mümkün olmadığı için diğerlerine göre iki kat dikkat ister.

çok saol guzel açıklama........

fosforlu jant şeridi isteyen arkadaşlar olursa bir sitede buldum, 5metrelik ve renk seçenekleri ile tüm Türkiyeye kargo ücreti dahil 6YTLye gönderiyor, reklam olmasın diye siteyi yazmıyorum, isteyene adresini verebilirim.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

ya abilerim hocalarım bu haftasonu bende almak istiyorum bu şeritlerden todayime ama hala hangi renk ve hangi kalitede alayım bi karar veremedim büyük bir ihtimalle mavi renk alıcam ama bunların kaliteliğni nasıl anlıyoruz atıorum ilerde çıkartmak istediğimiz zzaman iz miz kalmaz dimi ?? şimdiden teşekkür ederim

fosforlu jant şeridi isteyen arkadaşlar olursa bir sitede buldum, 5metrelik ve renk seçenekleri ile tüm Türkiyeye kargo ücreti dahil 6YTLye gönderiyor, reklam olmasın diye siteyi yazmıyorum, isteyene adresini verebilirim.

tv programı değilki bura ve cep telefonu yada tencere satan bir site adresi diilki paylaşacağın, bence yaz siteyi, en uygununu öğrenmek için yardımlaşma bu :cat:

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Abi sen paylaş siteyi burda ya :) adı üstünde paylaşım forumu burası merak etme siteyi kapatmazlar :) Hadi bekliyoruz merakla,jant stickerı isteyen arkadaşlara da ii olur ;)

işte cbf 150 deki jant şeridi 20 ytl ve sirkecide satılıyor.
yapması o kadar da zor degil tabi el yetenegi gerekli.
ve bunlar parça parça halinde olanlar,tek seferdeki düz olanlar hem pahalı hem kabarıyor,eger düz olandan alcaksanız otogardan alınız hem ucuz hem çok rengi var.

Siteyide yazın lütfen

Arkadaşlar fosforlu cant şeridinden bulacağımız siteyi ya yazın yada özel mesaj atın.Bunun yanlış bir durum olacağını düşünmüyorum.

Bu arada CBF 150 aldım sonunda....

CBA

zaten 10 15 tl lik bişey siteden alcan 3-5 tl kargo parası vercen yakınların da reklamcı varsa git ona 5 dk da yapıversin sana..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar