Jandarma Trafik'ten kaçmak

Adresinize cezai işlem makbuzları gelecektir imzalamadığınız için..Saçma sapan bir iş yapmışsınız ve öyle devam ettirmişsiniz..Umarım ders olur bu.
İmza vs yok yorumları gelmiş plakadan kitler merak etmeyin polis fotoğrafınızı çeker o an ve aynı an tüm ekiplere bildirir kaçtığınızı..

Son düzenleme:
Kardeşim umarım ceza yersin bu şekilde hareketlerle , utanmadan birde konu açıyorsun yazıyorsun.

Kardeşim sadece bahsettiğiniz şeylerle durdurmuyorlar. Askerliğimi Hakkaride Jandarma olarak yaptım. Plakasız motorla terör örgütüne yardım yapan bir motorcu vardı. Tamam belki Batı tarafında olmayabilir diye düşünüyorsunuz fakat terör her yerde emin olun.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
3 bin lira 4 bin lira büyük para değil, ödersin olur biter niye canını sıkıyorsun?

Ne kadar rahat söylüyorsunuz ya karşıdaki ne durumda bilmeden? Bana göndersene 3-4bin lira. Nasıl olsa büyük para değil. Ben sana seneye göndereyim :).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Plakaya yazılan cezalar bir kaç saat içinde E-Devlete düşüyor.

Ne kadar rahat söylüyorsunuz ya karşıdaki ne durumda bilmeden? Bana göndersene 3-4bin lira. Nasıl olsa büyük para değil. Ben sana seneye göndereyim :).

Neyin durumu? Yasak sadece bize mi? Kendisini ne zannederek sokağa çıkabiliyor? Siz de bunları sorgulamıyorsunuz?

Neyin durumu? Yasak sadece bize mi? Kendisini ne zannederek sokağa çıkabiliyor? Siz de bunları sorgulamıyorsunuz?

Sadece ceza gelir mi diye sormak istedim. Motoru 12k'ya aldım zaten. 3-4 bini çıkarabilecek olsaydım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Şuan için gelmiş bir ceza yok fakat sonrasında mı sisteme düşer?
https://prnt.sc/waujiq

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece ceza gelir mi diye sormak istedim. Motoru 12k'ya aldım zaten. 3-4 bini çıkarabilecek olsaydım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Şuan için gelmiş bir ceza yok fakat sonrasında mı sisteme düşer?
https://prnt.sc/waujiq

E-Devletten plakaya yazılan cezalara baktınız mı ?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

bende fakirim be kardeşim, bizim gönlümüz zengin anlıyor musun :) devletimize.. pardon hükümetimize kurban olsun 4 bin lira, sarayın masraflarını karşılamakta sıkıntı çekiyor olabilirler son zamanlarda, yani döviz kurları ne seviyelere geldi görüyorsun, koskoca cumhurbaşkanı, koskoca Cumhurun Başı itibardan tasarruf mu etsin?

Gerekirse motosikletimizi satıp CC düşeceğiz ama yinede o borcu ödeyeceğiz.

Motosikleti
D400
Şu olaya da hastayım "motor x tl zaten, cezayı nasıl ödeyim"

ee sokaga cıkma yasagında ckmasını biliyorsunuz? halkın %80 i gerizekalı da siz mi akıllısınız? Çıkma o zaman.

Aracı kullanna kişi belli olmadıgı için şahsınıza ceza gelmez. Ancak polistna kactıgınız için muhtemel karakola cagrılacaksınız. orada da sokaga cıkma yasagı için cezayı da ilave kitleyecekler.

Umarım kısıtlama ihlali ve emniyet güçlerinden kaçtığın için gerekli cezayı alırsın.

Hoş tabi ERKEKLİĞİN 10'da 9'u kaçmak diye bir tabir var ülkemizde... O yüzden her yer ERKEK dolu!

sağ sokağa sapınca nasıl ceza geliyor ya? Benim yolum orasıysa ceza mı yiyeceğim :) yoksa bi kaçış mı var:d

Kendimi avutuyom. Kaçış gibi de değil gibi de. giderken beni gördü el yaptı ben de sağdan devam ettim. Öyle yedik artık :)

Diğerinde de ehliyetim yoktu gel kaçma, kaçarsan daha çok yazarım dedi. Ulan ben bilmez miyim bunları. Hemen tüydüm.

Doğru şeyler yapmadım hala pişmanım. Kaçtığıma değil de öyle motosiklet kullandığıma. Ama her türlü cezamı ödedim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar